БРЗИНСКА посластица која се увек може јести, а идеална је након породичног ручка.
Повезане вести
ЈОГУРТ СА КАЈСИЈАМА: Прелива се сирупом, а толико је сочан да ћете тражити репете
ЈОГУРТ са кајсијама преливен сирупом је освежавајућа грчка посластица.
05. 06. 2024. у 17:00
ЗАПЕЧЕНЕ ПАЛАЧИНКЕ СА ОРАСИМА И МЛЕКОМ: Слатки укус детињства
Покажите деци како смо их ми некада јели.
04. 06. 2024. у 15:12
ТИГАР ТОРТА КОЈА СЕ НЕ ПЕЧЕ: Издашна и брза посластица коју деца обожавају
Већину састојака сигурно већ имате у кухињи, а у припреми торте могу да вам помогну и деца која ову посластицу обожавају. Рецепт је веома једноставан, а торта издашна и укусна.
04. 06. 2024. у 19:00
ОМИЉЕНА БАЈАДЕРА ТОРТА: Савршенство које се не заборавља
Одличан рецепт за укусну кремасту посластицу.
30. 05. 2024. у 17:00
НАПРАВИТЕ КОЛАЧ ОД ТРИ САСТОЈКА: Нема јефтиније, а укусније посластице, спрема се само 15 минута
Друштвеним мрежама већ неко време кружи одличан рецепт за колач који захтева само 3 састојка, а могу га успешно припремити и потпуни кулинарски аматери. Можете га правити са различитим соковима и тако добити колаче других боја.
27. 05. 2024. у 19:00
Најновије из рубрике
ЈОГУРТ СА КАЈСИЈАМА: Прелива се сирупом, а толико је сочан да ћете тражити репете
ЈОГУРТ са кајсијама преливен сирупом је освежавајућа грчка посластица.
05. 06. 2024. у 17:00
ЛЕЊА ПИТА СА ТРЕШЊАМА: Спремите укусан колач по традиционалном рецепту
Старински рецепт за лењу питу са трешњама, један од најукуснијих колача је све што вам је потребно да улепшате ове пролећне дане.
05. 06. 2024. у 15:00
ЗА ЉУБИТЕЉЕ КОБАСИЦЕ: Припремите брзи, али мало другачији хот дог
Брзи хот дог с кобасицом и поврћем пријат ће вам за сваки оброк, а најбоље је што додатке бирате сами. Наравно, ми имамо неколико добрих идеја.
05. 06. 2024. у 13:00
ЛОТУС ТОРТА СА БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ: Најлепша посластица са белом чоколадом и кексом
Једноставна, неодољиво кремаста и преукусна торта која се брзо спрема.
05. 06. 2024. у 12:18
ОДЛИЧАН РЕЦЕПТ ЗА РИБЉУ ЧОРБУ: Специјалитет који ни највећи гурмани не одбијају
Овај гурмански специјалитет можете увек да једете, а припрема није компликована. Ако сте љубитељ пикантне хране, не сумњамо да ће вас овај рецепт одушевити.
05. 06. 2024. у 11:00
Коментари (0)