УКУСНЕ ПУСЛИЦЕ ПО БАКИНОМ РЕЦЕПТУ: За њихову припрему потребна су само 3 састојка

Новости онлине

11. 04. 2024. у 16:24

Посластица која нас враћа у детињство.

УКУСНЕ ПУСЛИЦЕ ПО БАКИНОМ РЕЦЕПТУ: За њихову припрему потребна су само 3 састојка

Foto: Shutterstock

Састојци:

5 беланаца

15 кашика шећера
1 кашика сирћета

Припрема:

Умутите беланца са миксером док се не направи чврст снег. Постепено додајте шећер док мутите јаја и на крају додајте и сирће, па још мало мутите док се све не сједини.

Обложите већи плех са папиром за печење, па кашиком вадите пуслице или их истискујте шприцем за колаче.

Водите рачуна да их довољно раздвојите приликом "сипања" јер ће током печења да нарасту. Рерну загрејте на 200 степени, убаците плех па смањите на 150 степени.

Сушите пуслице око сат времена.

Готове пуслице сервирајте у лепу посуду где могу да потрају око два дана.

(Оna)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

СКАНДАЛ У РИМУ: Новак Ђоковић погођен флашом у главу! (ВИДЕО)