ЗАШТО СЕ ЈЕЛИМА ДОДАЈЕ ЛОВОРОВ ЛИСТ? Ово сигурно нисте знали а олакшаће вам кување

Novosti online

23. 03. 2024. у 13:00

ДОДАЈЕ на ароми али и смањује масноћу.

ЗАШТО СЕ ЈЕЛИМА ДОДАЈЕ ЛОВОРОВ ЛИСТ? Ово сигурно нисте знали а олакшаће вам кување

Фото Shutterstock

Вишеструко користан а јефтин зачин домаћице користе за кување, а смањује и симптоме грипа, вируса, кашља.

Иако се у кухињи углавном користи да би додао на ароми, сазнајте за још једну бенефит коју доноси ловоров лист.

Професионални кувар је објаснио бенефите коришћења ловоровог листа, а трик можете да примените већ сада.

Поред предивне ароме ловоров лист смањује количину масноће у јелу.

Фото Shutterstock

Испробајте трик са пилетом. 

Преполовите пиле и сваку половину ставите у шерпу и прелијте водом.

У једну додајте ловоров лист, а у другу не.

Када се пилетина скува видећете како је у половини са ловоровим листом много мање масноће. 

(Trpeza)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

СКАНДАЛ У РИМУ: Новак Ђоковић погођен флашом у главу! (ВИДЕО)