(UZNEMIRUJUĆE) OVO MOŽE SVAKOME DA SE DESI: Devojka nepomično leži, nisu smeli da je pomere – umalo ostala nepokretna!

Novosti online

21. 01. 2022. u 18:31

JEZIV snimak devojke koja nepomično leži na trotoaru pojavio se na društvenim mrežama i uznemirio celu Srbiju.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) ОВО МОЖЕ СВАКОМЕ ДА СЕ ДЕСИ: Девојка непомично лежи, нису смели да је помере – умало остала непокретна!

Foto: Prrintskrin Instagram

Naime, kako se navodi u opisu objave devojka se okliznula na led i tom prilikom su joj naprsli pršljenovi, te da se trenutno nalazi u bolnici na daljem lečenju i oporavku.

– Mole se nadležni da reaguju. Zbog nesavesnosti određene firme i njenih zaposlenih devojka je u bolnici. Samo pukom srećom nije ostala nepokretna. Naprsli su joj pršljenovi i nalazi se trenutno u bolnici na daljem lečenju i oporavku – navodi se u opisu video snimka koji se pojavio na internetu.

Takođe, kako dalje piše, mole se građani da očiste prostor ispred svojih kuća i ulaza. Mole se vlasnici lokala da ispunjavaju svoje zakonske obaveze i održavaju čistim i prohodnim prostor ispred i oko lokala, poslovnih prostora, ulaza.

BONUS VIDEO -  SNEG ZAVEJAO SRBIJU: Posle novogodišnjeg "proleća" sve se zabelelo

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NOVI KRUG IDEJA: Kompanija Mozzart pokreće treći ciklus startap programa Univerzum