ОВАН

Очекују вас добре вести о значајном новчаном приходу, али вам онда следе и издаци. Привидном стабилизацијом финансијске ситуације побољшава се и ваше расположење, па се то позитивно одражава на љубавне односе.

БИК

Могућа је прилика за додатни рад који вам тренутно није неопходан. Оправдање тражите у финансијској накнади која није довољна за труд који треба да уложите. Прихватите јер ће вам се овај посао дугорочно исплатити.

БЛИЗАНЦИ

Могућ је занимљив сусрет са особом слободних схватања. Прихватите изазов, али држите све у тајности јер вас касније та авантура може скупо коштати. Напети сте, потребна вам је рекреација, али уз то причувајте се физичких повреда.

РАК

Изложени сте великом притиску. Ваша педантност вам не дозвољава да ствари остављате недовршене. Сами себи сте креирали хаос због кога ћете завршити у кревету због количине обавеза у односу на време којим располажете.

ЛАВ

Изненађује вас прича о сараднику коме сте бескрајно веровали. Непотребно се нервирате, јер информације углавном нису истините. Боље је да обратите пажњу на исхрану и пронађите начин да се квалитетно одморите јер вам је имунитет у паду.

ДЕВИЦА

Потрудите се да саслушате оно што вам други људи говоре. Можда уочите да неко покушава да вам саопшти сјајну идеју, али ви не реагујете. Ако дозволите могућност да још неко може да смисли нешто корисно, добићете шансу да значајно профитирате.

ВАГА

Не дозволите да вас пад концентрације изолује из окружења у коме сте веома цењени. Ваша инвентивност није затајила, у питању је краткотрајно засићење. Ускоро ће вам се указати прилика да преузмете вођство у једном значајном пословном подухвату.

ШКОРПИЈА

Иако одлично знате шта хоћете, и уз то имате и разрађене планове, није повољан тренутак за велике подухвате. Одложите све врсте улагања као и пословне одлуке, склони сте грешкама. Појачајте имунитет јер вам прети вирусна инфекција.

СТРЕЛАЦ

Дозвољавате да други људи преувеличају ваш неуспех и на тај начин вам намећу осећај ниже вредности и кривицу. Сачувати самоуверење у тренутку неуспеха јесте тешко, али ако се на време не тргнете, краткотрајна непријатност може прерасти у озбиљан проблем.

ЈАРАЦ

Дисциплина, то вам поручује овај дан. И баш када је то најважније, вас обузимају премор и поспаност. Ако се не тргнете, направићете озбиљне грешке због којих ћете плаћати казне. Овакви транзити су нарочито неповољни за ваше учешће у саобраћају.

ВОДОЛИЈА

Од старог, блиског пријатеља стижу интересантни пословни предлози. Није прави тренутак да размишљате о великим подухватима, све што данас смислите, у будућности се неће лако остварити. Због тога, пажњу посветите себи и вољеној особи.

РИБЕ

Осећате се празно. Можда сте, ових дана, завршили важне задатке, па сте мислили да ће овај дан бити спектакуларно радостан. Задовољство изостаје због наглог пада адреналина. Да бисте се повратили, хитно смислите нове циљеве.