ОВАН (21. 3 - 20. 4)

ПОСАО У време пуног Месеца, око 25. септембра, можете да добијете понуду за исплатив посао. Један од ваших владалаца Плутон, симбол моћи, 1. октобра креће директним ходом преко астролошког поља каријере, доносећи вам подршку особа на положају. У време младог Месеца, око 9. октобра, пристижу вам финансијски добици, уколико сте уметник или спортиста.

ЉУБАВ Сунце у пољу партнерских односа, већ почетком периода, наговештава могућност да на јавном скупу упознате неког Лава или Стрелца. После 5. октобра, Венерин ретроградни ход преко поља еротике призива старе љубави у ваш живот. Позиција Меркура, планете комуникација, после 10. доноси вам виртуелни, а затим и стварни сусрет са занимљивом особом.

ЗДРАВЉЕ Главобоља. Посетите зубара.


БИК (21. 4 - 21. 5)

ПОСАО Опозиција између ретроградног Урана, планете више силе у вашем знаку и вашег владаоца Венере, симбола новца, која 5. октобра креће ретроградним ходом, упозорава да избегавате ризичне финансијске трансакције. Средином октобра, обратите више пажње на однос са млађим сарадницима, ако сте рођени у тећој декади. Послушајте савет Ваге или Риба.

ЉУБАВ У време пуног Месеца, око 25. септембра, избегавајте расправе са партнером, нарочито ако се ради о воденом знаку. Плутон, један од владалаца куће љубави, почетком октобра креће директним ходом, због чега ће Јарац покушати да вам наметне свој став. У време младог Месеца, око 9. октобра, партнерово понашање може да пробуди вашу сумњу и љубомору.

ЗДРАВЉЕ Реуматске тегобе. Рекреирајте се.


БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

ПОСАО Ваш владалац Меркур, планета комуникација, 10. октобра улази у Шкорпију, знак у коме се већ налазе Месец, ретроградна Венера и Јупитер, симболи новца и просперитета, и то у опозицији са ретроградним Ураном. Због тога би требало да поведете више рачуна о томе шта и коме причате, као и коме позајмљујете новац. Ослоните се на Овна или Лава.

ЉУБАВ У време пуног Месеца, око 25. септембра, очекује вас сусрет са сензуалном особом са којом ћете постепено откривати заједничке теме и интересовања. После 5. октобра, Венера, симбол емоција, креће ретроградним ходом преко вашег шестог астролошког поља, што повећава шансе да обновите везу са особом коју познајете преко пословних контаката.

ЗДРАВЉЕ Брига за старијег члана породице. Несаница.

Илустрација / Depositphotos


РАК (21. 6 - 22. 7)

ПОСАО У време пуног Месеца, вашег владаоца, око 25. септембра, требало би да обратите више пажње на партнерове жеље и потребе, нарочито ако се ради о неком ватреном знаку. У време младог Месеца, око 9. октобра, сарадња са женама доноси вам професионални успех и материјалну сатисфакцију. Послушајте савет Девице или Бика који вам увек дају подршку.

ЉУБАВ Плутон, симбол моћи и еротике, 1. октобра креће директним ходом преко ваше астролошке куће партнерских односа, због чега ће вољеној особи бити веома важно да прихватите неки њен предлог или сугестију. После 10. октобра, аспекти Меркура који улази у Шкорпију, наговештавају могућност заљубљивања у млађу особу, посебно ако сте рођени у трећој декади знака.

ЗДРАВЉЕ Избегавајте љуту и зачињену храну. Осетљив стомак.


ЛАВ (23. 7 - 23. 8)

ПОСАО Ослабљен утицај вашег владаоца Сунца у трећем астролошком пољу, у нехармоничним аспектима са Нептуном и Плутоном, упозорава да обратите пажњу на документа и вредне ситнице. У време пуног Месеца, око 25. септембра, јулски представници вашег знака могу да постигну договор о дугорочној сарадњи са странцима или одласку на стручно усавршавање.

ЉУБАВ Крајем септембра, у клубу, на рођендану или прослави, можете да упознате шармантну особу која ће се потрудити да пронађе пут до вашег срца. У време младог Месеца, око 9. октобра, на краћем путу, семинару или предавању, вашу пажњу може да привуче неко од кога вас дели већа разлика у годинама, уколико сте дама. Ако сте мушкарац, допада вам се Стрелац.

ЗДРАВЉЕ Потражите савет нутриционисте. Више се шетајте.


ДЕВИЦА (23. 8 - 23. 9)

ПОСАО Снага вашег владаоца Меркура, симбола комуникација, после 10. октобра долази до пуног изражаја, јер прелази преко Венере и Јупитера у вашој трећој астролошкој кући. Опозиција са ретроградним Ураном из Бика, опомиње да будете опрезнији уколико планирате или обнављате сарадњу са странцима, нарочито у време пуног Месеца, око 25. септембра.

ЉУБАВ Напети аспекти Венере у ретроградном ходу преко куће нервног система, после 5. октобра, упозоравају да избегавате расправе са партнером, што се посебно односи на августовске Девице. У време младог Месеца, око 9. октобра, преко пословних контаката можете да упознате шармантну особу, највероватније Бика или Вагу. Добијате СМС од Јарца. Бик мисли на вас.

ЗДРАВЉЕ Проверите крвну слику. Рекреирајте се.

Илустрација / Depositphotos


ВАГА (23. 9 - 22. 10)

ПОСАО Ваш владалац Венера, симбол новца, 5. октобра, креће ретроградним ходом преко вашег астролошког поља посла, у коме се већ налази Јупитер, планета иностранства и просперитета. Ипак, будите опрезни, уколико добијете изненадну понуду за почетак или обнову сарадње са некадашњим пословним партнерима, нарочито ако сте рођени у првој декади. Крајем периода, избегавајте непотребне трошкове и подизање кредита.

ЉУБАВ У време пуног Месеца, око 25. септембра, очекује вас сусрет са харизматичном особом која је због посла позната у јавности. У другој половини периода можете да упознате некога ко се бави занимањем због којег често путује или намерава да покрене приватни бизнис. Ослоните се на Лава или Стрелца.

ЗДРАВЉЕ Проводите више времена са пријатељима. Пијте више воде.


ШКОРПИЈА (23. 10 - 21. 11)

ПОСАО У време пуног Месеца, око 25. септембра, можете да добијете понуду која ће вам на први поглед деловати сјајно, нарочито ако сте рођени у другој декади. Ипак, посаветујте се са Раком или Рибом. Ваш владалац Плутон, 1. октобра, креће директним ходом преко ваше астролошке куће личности, доносећи вам прилив енергије, предузимљивости и иницијативе.

ЉУБАВ Венера, владалац куће љубави, креће ретроградним ходом преко вашег знака, 5. октобра, најављујући позив за излазак од особе са којом сте некада били врло блиски. У време младог Месеца, око 9. октобра, покушајте да избегнете расправе и конфликте са вољеном особом, које ће највероватније бити проузроковане вашом љубомором или посесивношћу.

ЗДРАВЉЕ Проверите ниво шећера у крви. Уносите више течности.


СТРЕЛАЦ (21. 11 - 22. 12)

ПОСАО Аспекти Марса, Сунца и Меркура, симбола акције, угледа и комуникација, најављују успостављање нових веза и послова са странцима. У време последње Месечеве четврти, 2. октобра, можете да добијете исплату коју одавно чекате. Ретроградни ход Венере, после 5. октобра, доноси вам нове изворе прихода преко хонорарних или паралелних послова.

ЉУБАВ У време пуног Месеца, око 25. септембра, очекује вас узбудљив сусрет са неким ватреним знаком, највероватније Лавом или Овном. Меркур, владалац астролошког поља партнерских односа, 10. октобра улази у тајанствену Шкорпију, најављујући могућност уласка у паралелну везу са неким ко вам се већ дуже време допада. Лав вам шаље СМС, а Вага мисли на вас.

ЗДРАВЉЕ Чувајте се спортских повреда. Смањите унос слаткиша.

Илустрација / Depositphotos


ЈАРАЦ (22. 12 - 29. 1)

ПОСАО Пун Месец у тригону са Меркуром у вашој 11. кући, око 25. септембра, најављује нове контакте и послове. Плутон, симбол моћи, 1. октобра, креће директним ходом преко вашег знака, доносећи вам прилив енергије и новац. После 10. октобра добијате понуду за исплатив посао са странцима, што се највише односи на представнике вашег знака рођене у трећој декади.

ЉУБАВ Аспекти Марса у Водолији, слободним Јарчевима доносе сусрет са особом коју највероватније већ познају преко пословних конатаката. После 5. октобра, када Венера, симбол љубави, креће привидним ходом уназад, покушаће да вам се приближи стара симпатија, а у време младог Месеца, око 9. октобра, младолика или млађа особа.

ЗДРАВЉЕ Промените начин исхране. Једите више свежег воћа.ВОДОЛИЈА (20. 1. - 19. 2)

ПОСАО У првој половини периода, Марс, симбол акције у вашем знаку у квадрату са вашим владаоцем Ураном, планетом својеглавости, чини вас прилично захтевним, што може неповољно да се одрази на однос са сарадницима али и пословним партнерима. У време прве Месечеве четврти, 16. октобра, избегавајте договоре или потписивање уговора са странцима.

ЉУБАВ Ослабљен утицај Сунца, владаоца вашег астролошког поља љубави, неповољно утиче на однос са вољеном особом. Венера, симбол емоција, креће ретроградним ходом 5. октобра, најављујући повратак старе симпатије у ваш живот. У време пуног и младог Месеца, око 25. септембра и 9. октобра, избегавајте конфликте са брачним или дугогодишњим партнером.

ЗДРАВЉЕ Могућ пад имунитета. Потражите савет нутриционисте.


РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

ПОСАО У време пуног Месеца, око 25. септембра, требало би да избегавате конфликте са сарадницима или надређенима. Сунце у вашој астролошкој кући финансија, под утицајем Плутона у директном ходу преко вашег астролошког поља неочекиваних ситуација, опомиње да у октобру избегавате непотребне трошкове и подизање кредита, посебно ако сте рођени у другој декади.

ЉУБАВ После 5. октобра, клоните се расправа са брачним или дугогодишњим партнером, нарочито уколико се ради о неком земљаном знаку. У време младог Месеца, око 9. октобра, очекује вас сусрет са уметником или спортистом. Наглашен знак Шкорпије, после 10. октобра, доноси могућност уласка у тајну везу са заузетом особом која је оставила јак утисак на вас.

ЗДРАВЉЕ Пазите се повреда. Потребан вам је одмор.