Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић рекао је после вечерашње победе над Литванијом и пласманом у виши ранг Лиге нација да је примарни циљ остварен, као и да није разочаран слабом посетом.

"Најбитније да смо дошли до две прилике да се пласирамо на Европско првенство. Знали смо да ће ова утакмица бити тешка. Сада се окрећемо квалификацијама, али пре свега да се одморимо и да добијемо противнике. Циљ нам је да дођемо до ЕП кроз квалификације", рекао је Крстајић новинарима после утакмице.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЕВО КАКО СРБИЈА МОЖЕ ДО ЕП 2020: У плеј-офу са Шкотском, Норвешком и Финском

Србија је вечерас победила Литванију са 4:1 и пласирала се у виши ранг Лиге нација, пошто је у Групи четири "Ц" дивизије заузела прво место.

"Утакмица је била тешка. Терен, али и лоше време су утицали. Момци су првом полувремену покушавали, имали смо неке прилике, а и они су погодили пречку... Друго полувреме смо ризиковали, убацили смо (Александра) Пријовића... Чекали смо да постигнемо гол, јер смо знали да ће после тога бити много лакше", рекао је Крстајић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СРБИЈА ПОБЕДНИК ГРУПЕ У ЛИГИ НАЦИЈА: "Орловe" пробудио Пријовић

Он је додао да је тренутни тим србије окосница екипе која ће играти у квалифиакцијама за Европско првенство.

Крстајић се осврнуо и на слабу посету на стадиону Партизана.

"Нисам разочаран. Време је катастрофално... Овај тим свакако заслужује већу посету, а за то ћемо имати прилику већ на пролећу", рекао је Крстајић.