ЦРНОЈ Гори математички одговара само победа у сутрашњем мечу да би могла да се нада првој позицији. Тренер "сокола" Љубиша Тумбаковић верује да ће његова селекција, упркос томе што је десеткована повредама, одиграти бољи меч на "Маракани" него што је то било недавно у Подгорици:

- Проблем није био резултат, већ начин на који смо изгубили. На овом мечу борићемо се и за утисак, и за резултат. Србија је озбиљна, компактна и јака екипа стварана кроз два циклуса.

Црногорци не могу да рачунају чак на петорицу ведета, Јоветића (Монако), Савића (Атлетико Мадрид), Стојковића (Црвена звезда), Вукчевића (Леванте), Томашевића (Остенде)...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Србија у проблемима због повреда, Крстајић најавио промене: Можда се појавимо у неочекиваној формацији

- Не можемо да утичемо на проблеме које имамо, верујем у све играче који ће истрчати на терен. Покушаћемо да се наметнемо, спремили смо најбоље што можемо. Не постоји тренер који је задовољан бодом, тако, нисам ни ја. Добар сам математичар, калкулација је увек много, а нама две победе у преосталим мечевима гарантују прво место - истакао је Тумбаковић

Никаква политизација га не занима:

- Надам се да ће стадион бити испуњен, иако се ни овде ни у Подгорици не зна чије публике има више, с обзиром на то колико Црногораца има у Београду и Србији, као и обрнуто.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ВРУЋЕ НА МАКСИМИРУ: Сукоб звезда Реал Мадрида на мечу између Хрватске и Шпаније (ВИДЕО)

ЛЕПЕ УСПОМЕНЕ НА "МАРАКАНИ"
ТУМБАКОВИЋ је признао да би више волео да се утакмица игра на "његовом" стадиону Партизана.
- Мене вежу сјајне успомене и за "Маракану", јер сам у 40 вечитих дербија отприлике 18 пута био на овом стадиону и остварио много лепих победа, мислим и да сам два Купа освојио - истиче Тумбаковић.