ЦРВЕНА звезда жели ове зиме да врати Александра Катаија. Контакти између клуба и бившег нападача су обновљени, што је први корак ка реализацији договора и евентуалног повратка.

Катаи (27) је за нешто више од две године, колико је провео у Звезди, оставио добар утисак, поготово у сезони 2015/2016, када је на 37 утакмица постигао 23 поготка. Добре партије и голови одвели су га у Примеру и Алавес. Ту се задржао сезону и по (23 утакмице, три гола), а затим отишао на позајмицу у Чикаго и америчку МЛС лигу код Вељка Пауновића. Јула 2018. потписао је и уговор са "ватрогасцима" у коме постоји клаузула да може да иде у случају повољне понуде.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Милојевић најуспешнији тренер Звезде у последње две деценије

У најбољим је годинама, Звезда у великом узлету, што би и те како могло да утиче на одлуку Катаија. Уз то, црвено-бели ће ускоро највероватније раскинути позајмицу са Бразилцем Кафуом, што значи да јој је и те како потребан брз и продоран играч Александрових квалитета.

Шампион Србије није одустао ни од штопера Немање Милуновића (29) из БАТЕ Борисова. Летос су се преговори изјаловили, сада су опет актуелни.