НАЧИН на који је Фулам поражен од Ливерпула на "Енфилду" и даље је тема на Острву. Специјалисти се и даље споре око тога да ли је Александру Митровићу оправдано или неоправдано поништен гол због офсајда, али су јединствени у томе да је водећи погодак Ливерпула, 14 секунди касније, нерегуларан, јер је судија Пол Тијерни дозволио да Алисон испуца лопту која се кретала. То је потврдио у анализи судија Марк Клатенбург.

Фулам је остао закуцан за последње место, тешки дани су пред Јокановићем у чију је заштиту јавно стао менаџер Ливерпула Јирген Клоп, који сматра да челници клуба не треба да размишљају о другом стручњаку.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: РЕДСИ ПРОТИВ ФУЛАМА ЛЕЧИЛИ РАНЕ ИЗ БЕОГРАДА: Тим Славише Јокановића претрпео седми пораз у низу, Митровићу поништен гол

- Осећам симпатије према Славиши Јокановићу. Његов тим игра добар фудбал, леп за око, а резултати често не показују право стање. Зато мислим да би у клубу сви требало да се уједине око Јокановића и само заједнички могу да изађу из ове ситуације. Јокановићу желим све најбоље - рекао је Клоп.

Спорне ситуације Клоп није најјасније искоментарисао, али је зато поменуо да је његов тим био закинут за гол против Арсенала и да "неке ствари не могу да се промене". И велики ас Алан Ширер је у анализи за Би-Би-Си истакао да ће Фулам погрешити ако смени Јокановића:

- Без обзира на то што статистички Фулам има други најгори скор у Премијер лиги, сматрам да само Јокановић може да покрене свој тим.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Јокановић после пораза на "Енфилду": Оштећени смо!

Тешки дани за Фулам и Јокановића. Наш тренер још је љут, разочаран.

- Уместо 1:0 за нас, било је 0:1. То је кључни детаљ, али штета је већ направљена. Апсолутно апсурдна ситуација довела је до нашег пораза, с тим да у овој земљи није дозвољено да покажете непоштовање која смо Фулам и ја осећали од стране судије Тијернија - истакао је наш тренер.

САМО БАРНСЛИ ЛОШИЈИ
ФУЛАМ је у првих 12 кола примио чак 31 погодак, далеко највише у Премијер лиги. Лошију одбрану у историји Премијер лиге од Фулама имао је Барнсли у сезони 1997/1998, кад је у истом периоду капитулирао 35 пута.