Тренер фудбалера Радничког из Ниша Ненад Лалатовић рекао је данас да његова екипа има највеће амбиције у Купу Србије и да жели да у предстојећој утакмици шеснаестине финала против Бежаније настави низ добрих резултата.

- Раднички као један од највећих клубова у Србији свакако има највеће циљеве у националном Купу. У утакмицу против Бежаније улазимо да прођемо даље. Опуштања не сме да буде, поготово због тога што смо прошле сезоне у овој фази такмичења испали од тадашњег трећелигаша Златибора. Овај меч схватам максимално озбиљно, нећу много калкулисати са саставом и на терен ћу послати тим који би требало да нас одведе у осмину финала - рекао је Лалатовић.

Фудбалери Радничког играју у среду од 19 часова на свом терену против Бежаније, у шеснаестини финала Купа Србије.

- Нормално је да ћу неке играче одморити, јер нам у недељу долази Партизан, али сигурно ће да ће се Бежанији супротставити јак Раднички - додао је Лалатовић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: РАДНИЧКИ ПИШЕ ИСТОРИЈУ: Играчи и тренер Лалатовић успех посветили председнику Тончеву

Бежанија је четврта на табели Прве лиге Србије са 16 бодова.

- Они играју добро у Првој лиги Србије. То је београдски тим који има карактер и добре играче. Воде их квалитетни људи, које ја одлично познајем и имам сјајне односе са њима, тако да знам да нас очекује тешка утакмица. Али ми смо Раднички, играмо код куће и наш је задатак да идемо на победу - навео је Лалатовић.

Он је рекао да је његова екипа у серији тешких утакмица, после Војводине и Радника следи Бежанија, па Партизан у првенству.

- Октобар ћемо почети у Лучанима и то говори о тежини периода у којем се налазимо. Ми смо за сада одлично обавили све задатке, а у Сурдулици смо успели и да остваримо најбољи првенствени старт од оснивања клуба. Мени је драго због тога и верујем да ћемо наставити успешан низ - додао је тренер Радничког.

- Знате да ја овде нисам прихваћен на најбољи начин кад сам дошао, али сам и тада рекао да ће о мени судити резултати. Волим што сам део историје овако великог клуба и уверен сам да ће се наши навијачи тек редовати у наставку сезоне - додао је он.

Улаз на сутрашњу утакмицу је бесплатан.