МИЛОВАН Радаковић, у име Судијске комисије ФС Србије, прокоментарисао је за Арена спорт спорни погодак Боаћија у 158. вечитом дербију између Партизана и Звезде. Он је истакао да судије нису биле идеално постављене, али да се не може са сигурношћу тврдити да ли је био гол.

- Као и сви остали који су причали на ову тему, не могу са сигурношћу да кажем да ли је био погодак или није био. И да гледамо 100 пута, опет не можемо да будемо 100 одсто сигурни. Ипак, ово је био тимски рад. Грујић из ове позиције не може да види да ли је лопта цела прешла линију. Ту имамо додатног судију Ненада Ђокића, који је у Мажићевом тиму на позицији додатног судије. Има велико искуство и сугерисао је Грујићу да је цела лопта прешла линију. Био је доста добро постављен. Можда још само пола метра лево да је био, то би била најбоља ситуација - рекао је Радаковић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Гол-технологија од 280.000 евра

Такође, Радаковић је нагласио је да има потпуно поверење у Ненада Ђокића:

- Верујем Ђокићу, зашто му не бих веровао. А овако сада да нагађамо помоћу снимка, не можемо.

Судијски експерт ФСС сматра и да није постојао прекршај над Боаћијем пре изједначујућег гола.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НИКО НЕМА ПРАВИ "ДОКАЗ": Не постоји снимак који би показао да ли је лопта прешла гол-линију

- Овде има повлачења, али има и обостраног повлачења. Није било елемената за казнени ударац и била је то исправна одука судије - закључио је Милован Радаковић.