Промене набоље видљиве су у сваком делу Београда, истакли су чланови Председништва Горан Весић и Мирослав Чучковић, као и шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини Београда Александар Мирковић који су разговарали са грађанима Обреновца.


Они су указали и да је тим Српске напредне странке поред улагања у инфраструктуру, асфалтирање, водовод и канализацију, успео да преполови Ђиласов дуг од 1,2 милијарде евра и консолидује јавне финансије, саопштено је из Градског одбора СНС.

Весић је нагласио да се деценијама није улагало у инфраструктуру и да је зато јако важано равномерно улагање у сваки део града.

Како каже, напредак је видљив у сваком делу Београда и оном ко живи у центру, и оном ко живи у Обреновцу, Сурчину или Рипњу.

Такође, када је говорио о инвестицијама рекао је да су суштина политике коју спроводи Александар Вучић радна места и инвестиције, као и да је битно довести инвеститоре који ће људима понудити нова радна места.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Весић: Оштрије казне за оне који лажно узбуњују грађане

"Обреновац је добар пример како се једна приградска општина развија. Отворена је нова фабрика Меи Та која данас запошљава преко 2000 људи, а у наредном периоду ће запослити преко 3500 људи“, поручио је Весић и додао да је данас у Београду мање од 80.000 незапослених, као и то да људи желе да живе од свог рада.


Мирковић је казао да су због бахате политике, коју је спроводио Драган Ђилас, Град Београд и градска јавна предузећа били пред банкротом и колапсом.

„Једина политика Ђиласа јесте насиље, лично богаћење, како да се дочепа фотеље и пуне градске касе. Све сте то ви грађани Обреновца и Београда платили. Његови помагачи из Савеза за силовање и вешање позивају на пуч, насиље и крвопролиће, подржавају пребијање новинарки Гордане Узелац и Маре Драговић“, поручио је Мирковић и додао да је одговорна градска власт преполовила Ђиласов дуг и да се сада Београд много брже и боље развија.

Чучковић је указао на то да је директна комуникација са грађанима начин да се чују њихове потребе и да је управо таква комуникација оно што прави разлику између Српске напредне странке и Драгана Ђиласа.