ТРИДЕСЕТОГОДИШЊИ мушкарац из Ердевика пронађен је у суботу мртав у кући Светлане Ј. (39), у Дивошу код Сремске Митровице. Њега је са више удараца секиром усмртио Драгутин М. (30), из Бингуле, који је раније био у емоционалној вези са Светланом. Мештани овог мирног села данас су, за “Новости”, сведочили да је њихова мештанка често мењала партнере и да никада није живела мирним животом.

Драгутин М. је ухапшен и признао је убиство.

- Убијени је радио у једној пекари у Сремској Митровици, и ујутру, кад се враћао са посла, долазио је код мене у продавницу. Обавезно би купио два пива и кренуо код Светлане - прича власник једне сеоске продавнице, у којој је пиће често пазарила и Светлана, која се пре четири године доселила у то сремско село.

Мештани су ретко комуницирали са њом јер, како су рекли за наше новине, нису одобравали то што је често мењала партнере.

Прочитајте још: ИЗБО СУПРУГУ: Ухапшен за убиство жене

- Са тим Драгутином, који је, како кажу, искасапио Светланиног садашњег партнера, била је око годину дана у вези. Често су се свађали, тукли, чак јој је три пута запалио кућу. Када је то урадио пре месец и по, добио је забрану приласка од полиције - говори жена средњих година из Дивоша.

СВЕТЛАНА САУЧЕСНИЦА

Припадници МУП у Сремској Митровици ухапсили су Д. М. (30) са подручја Сремске Митровице због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко убиство, и С. Ј. (39) са подручја Сремске Митровице, због постојања основа сумње да је извршила кривично дело тешко убиство у помагању - стоји у саопштењу МУП поводом убиства.

Сумња се да је Д. М. јуче око девет часова, у породичној кући С. Ј. секиром више пута ударио педесетдвогодишњег мушкарца, након чега га је С. Ј. везала, а Д. М. секиром лишио живота.