Председник Посланичке групе Српске напредне странке Александар Мартиновић данас је у име посланичке групе најоштрије осудио "отворене претње силовањем, брутално вређање и застрашујуће нељудски однос показан према председници Владе Републике Србије, Ани Брнабић, од стране Жељка Веселиновића, председавајућег у 'Савезу' Ђиласа, Јеремића, Обрадовића, Лутовца и њихових пословних партнера".

Мартиновић је подвукао да је тај ужасан, пристојном човеку непојмљив излив насиља, вулгарности и простаклука запањио целу Србију.

"Он, међутим, није никакав инцидент: он је слика и прилика начина на који размишљају Веселиновић, Ђилас, Јеремић, Обрадовић, Лутовац и други припадници тајкунско - љотићевске коалиције" рекао је Мартиновић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Наставак обрачуна у ДС: Шум на "мрежи"

Истиче да су они, који свакодневно отворено прете насилним отимањем власти у Србији, крвопролићем и физичком одмаздом Александру Вучићу, његовој породици, члановима СНС и свима које доживљавају као брану сопственом повратку на власт и прилици за ново богаћење кроз пљачку народа тиме показали како би се односили према женама у нашој земљи, само ако им се укаже прилика.

То су "вредности" које баштине припадници тајкунско - љотићевске коалиције, сви заједно и без икакве разлике међу њима, нагласио је.

Грађани Србије им, сигурно, прилику за изопачено иживљавање о ком сањају - неће пружити никада, поручио је Мартиновић.

Додао је да ће реакција, или изостанак реакције, свих политичких актера у Народној скупштини на тај скандалозни напад показати јасно - да ли се са тим ужасом слажу, или се налазе на другачијим вредносним позицијама.

"Нека свако покаже где види своје место.Став народних посланика Српске напредне странке је јасан: овакав чин заслужује најснажнију могућу осуду сваког пристојног човека" закључио је Мартиновић.