Хороскоп

Аутор: Astrolog Suzana Ban / 064 13 66 88 5 / www.astrosvastara.com
За 20.07.2018.
 • Ован

  Транзити планета вам доносе шансу да идеје, које су до сада биле несхваћене, коначно представите и добијете подршку колега од којих сте то најмање очекивали. Следује вам и званично упознавање с утицајном особом коју познајете из виђења.

 • Бик

  Постоје дани када све оно у шта верујемо долази у питање. Такав је час куцнуо код вас. Није вам јасно због чега не функционише систем рада и награда. Толико сте се трудили и све урадили по правилима, а резултати су изостали. Не губите наду, није све готово.

 • Близанци

  Муче вас финансије. Са свих страна вам испоручују рачуне, па чак траже и новац на зајам, који ви немате. Немате стрпљења за туђе проблеме јер нисте сигурни како да решите своје. Не будите престроги према људима, доћи ће дан када ће и вама нешто бити потребно.

 • Рак

  Дозвољавате да други људи преувеличају ваш неуспех и на тај начин вам намећу осећај ниже вредности и кривицу. Сачувати самоуверење у тренутку неуспеха јесте тешко, али ако се на време не тргнете, краткотрајна непријатност може прерасти у озбиљан проблем.

 • Лав

  Без обзира на све што сте планирали, будите спремни да одложите већину активности. Преценили сте своје могућности, па хтели ви то или не, бићете принуђени да део одговорности препустите блиским сарадницима. Искористите ово за кратак предах.

 • Девица

  Прија вам близина особе која вас инспирише на посебан начин. Право је време да повучете конкретне потезе и необавезно познанство преточите у нешто дубље. Ако своје идеје спроведете у дело, можда ће то значити и почетак једне лепе љубавне везе.

 • Вага

  Приморани сте да сате проведете у кругу људи који вам не указују поштовање које ви мислите да заслужујете. Њихово игнорисање није злонамерно, реч је о особама чији интереси немају додира с вашим, па тако нисте занимљиви да би вас процењивали.

 • Шкорпија

  Добијате поклон од партнера. Одличан је тренутак да привремено закопате ратне секире и размислите о путу на којем бисте решили своје неспоразуме. Ако пропустите ову прилику, нову ћете дуго чекати. Будите опрезни на улици, а нарочито у саобраћају.

 • Стрелац

  Упетљали сте се у зачарани круг. Решење вам се налази испред носа, али ви се упорно држите старе приче која оправдава сву блокаду у којој сте се нашли. Одговорност сваљујете на ближње, превиђате да сте ви креатор своје среће, а не они.

 • Јарац

  Могућа је понуда за партнерство са утицајном особом која вам се у живот враћа као неко од кога сте некада давно много научили. Можда вам идеја не делује примамљиво јер не нуди брз успех. Не оклевајте, јер ћете на такву шансу још дуго чекати.

 • Водолија

  Дан је обележен непријатностима којима ће вас изложити службена лица, без обзира на то да ли сте криви или не. Будите пажљиви, све што радите нека буде поштено. Сваки покушај манипулације биће санкционисан у виду новчане казне.

 • Рибе

  С једне стране имате вама надређене људе, а с друге стране оне који су испод вас и чекају ваш потез од кога зависи њихова судбина. Да бисте свима удовољили, морате поштено одмерити. Будите одлучни, ваш осећај за правду ће победити.

Прикажи 10 вести Прикажи све вести

Да ли бисте пустили своје дете да у приватној режији неког професора иде на летовање у иностранство?

Курсна листа

20.07.2018
117.70 118.41 -0.00
101.08 101.69 +0.17
132.10 132.90 -0.27
101.05 101.66 -0.03

Комплетна курсна листа