Годишњи хороскоп 2018.

Астролог Марина Јунгић Милошевић

Ован

Посао Тригон између владалаца десетог астролошког поља, Сатурна у Јарцу и Урана у вашем знаку, у првој половини јануара и после 6. септембра, доноси вам напредовање у каријери или промену посла. Под утицајем Јупитера из Шкорпије, од средине маја до 8. новембра, можете да реализујете идеје о којима одавно маштате. Крајем јануара и у новембру и децембру успостављате нове контакте и сарадњу са странцима.

Наглашена позиција Сунца, од 20. марта до 20. априла и од 22. јула до 23. августа, доноси вам подршку особа на положају. У време два овогодишња помрачења Сунца, 15. фебруара, избегавајте ризичне финансијске трансакције, а 13. јула новац притиче преко приватног бизниса. После 17. марта, представници вашег знака који носе униформу на раду могу да очекују напредовање на послу, посебно 11. и 12. маја када ће Марс бити на степену своје егзалтације. Избегавајте непотребне трошкове од 18. до 24. априла (Венера над Алголом) и од 26. јуна до средине августа (Марс у ретрограднм ходу). Од 10. септембра до средине новембра, бићете успешни ако радите у медијима, бавите се туризмом или маркетингом. Ослабљена позиција Марса у Рибама, у другој половини новембра одговара уметницима. Ретроградни Сатурн под утицајима Урана и Венере, од 18. априла до 6. септембра, може да вам донесе зараду преко купопродаје некретнина.

Љубав Аспекти Сатурна, Плутона и вашег владаоца Марса, после 20. марта и од средине априла до средине маја, опомињу да избегавате расправе с партнером.

Улазак Урана у поље љубави, после 84 године, 15. маја, најављује сусрет с неким с киме ћете пожелети да уђете у брак и да заснујете породицу. У време помрачења Сунца у астролошком пољу љубави, око 11. августа, можете да се заљубите у заузету особу која се бави неким креативним занимањем или спортом.

Наглашена позиција Венере, слободним Овновима доноси нове контакте и познанства од 10. фебруара до 6. марта, од 31. марта до 24. априла, од 8. до 10. јула, од 6. августа до 9. септембра и у другој половини новембра. Ретроградни ход Венере, владаоца поља љубави, од 5. октобра до 16. новембра, најављује раскид или обнову везе.

Здравље Поведите више рачуна о зглобовима и зубима. Чувајте се повреда у спорту. Могуће су реуматске тегобе.

Бик

Посао Сатурн, планета амбиције која заједно са Ураном управља вашом деветом и астролошком кућом каријере, после 30 година, прелази преко знака Јарца у коме је и моћни Плутон, симбол великог богатства, доносећи вам нове видове сарадње са странцима. Такође, веће су шансе да добијете стипендију или одете на стручно усавршавање у иностранство. Уран, симбол будућности и нових технологија, 15. маја, после 84 године, улази у ваш знак у коме остаје до 6. новембра.

Иако ће многи желети да осујете ваше покушаје да остварите неке одавно зацртане циљеве, од средине маја до 7. августа моћи ћете да се ослоните на утицајне пријатеље који ће вам пружити подршку у сваком погледу, што се посебно односи на априлске Бикове. До почетка новембра, бићете успешни, ако се бавите уметношћу, политиком, адвокатуром, банкарским и берзанским пословима. Уласком Јупитера у знак Стрелца у који „пада“ ваша осма кућа, 8. новембра, после 12 година, почиње једногодишњи период у којем можете доста да зарадите преко сарадње са странцима. Избегавајте ризичне финансијске трансакције и чувајте се млађих сарадника, у време ретроградног хода Меркура, од 23. марта до 15. априла, од 26. јула до 19. августа и од 17. новембра до 1. децембра.

Љубав Крајем јануара могућ је раскид или раздвајање од партнера због више силе, што показује и позиција вашег владаоца Венере, у периоду од 16. маја до 26. јуна и од 10. септембра до 15. новембра. Слободни Бикови, од средине марта до средине маја, могу да упознају угледну особу која ће им се допасти на први поглед.

Од 31. марта до 24. априла, бићете радо виђени у сваком друштву, омиљени и популарни, нарочито код супротног пола. Аспекти планете љубави, од 10. фебруара до 6. марта, доносе вам сусрет са уметником, а од 19. маја до 13. јуна познанство са млађом особом. Преко посла, од 6. августа до 9. септембра и од 16. новембра до 2. децембра, можете да упознате некога с ким вас очекује прилично турбулентна веза. У време помрачења Месеца, 31. јануара и 27. јула, избегавајте расправе са партнером, нарочито ако се ради о Водолији, Јарцу или Лаву.

Здравље Могући су проблеми са зглобовима и грлом, као и реуматске тегобе. Требало би да се обратите најпознатијем стручњаку из области алтернативне медицине који примењује нове технологије у лечењу.

Близанци

Посао Сатурн, планета ограничења, после 30 година прелази преко вашег осмог астролошког поља, а то не утиче повољно на ваш нервни систем. Конјункције са Марсом, од 18. марта до 18. априла, само појачава ту тензију. Због покушаја да нађете заједнички језик са шефовима и особама на положају, нерви ће вам бити напети као струне до 6. септембра, нарочито ако сте млади. Уколико сте у зрелим годинама, до средине маја имате подршку Урана из Овна, ако ваше занимање има везе са медијима, маркетингом, туризмом. Период затишја, од 18. априла до 6. септембра, када Сатурнов утицај слаби због ретроградног хода, искористите да осмислите стратегију која ће вам помоћи да се изборите са конкуренцијом. Уран, средином маја, после 84 године, улази у ваше 12. поље што вам до 6. новембра доноси нове послове у вези са трговином храном, накитом, одећом и некретнинама.

После 8. новембра, финансијска ситуација се постепено стабилизује. У време ретроградног Меркура, вашег владаоца, од 23. марта до 15. априла, од 26. јула до 19. августа и од 17. новембра до 1. децембра, чувајте документа, уговоре, кључеве, телефоне, картице, лаптопове, аутомобиле. Звезде су вам наклоњене за сарадњу са странцима крајем маја, затим од 10. октобра до 17. новембра, од 6. до 12. децембра и од 6. до 22. септембра.

Љубав Већ око 27. фебруара, може да вас погоди Аморова стрела па ћете бити на „седмом небу“. Венера у вашем знаку, од 24. априла до 19. маја, чини вас популарним и омиљеним где год да се појавите. Вашу пажњу може да привуче заузета особа која се бави неким креативним занимањем, па од 31. марта до 24. априла можете да уђете у тајну везу. Транзит Венере преко поља љубави, од 6. августа до 9. септембра и у новембру, доноси вам улазак у везу са неким ко се бави музиком, модом, глумом, сликарством.

Ретроградни ход Нептуна, једног од владаоца поља љубави, од 18. јуна до 25. новембра, наговештава сусрет са особом са посла којој ћете тешко моћи да одолите. Од 9. марта до 10. јула, бићете у искушењу да прекинете везу због партнеровог понашања. Уласком Јупитера у знак Стрелца, после 12. година, 8. новембра, многи представници вашег знака ће пожелети да уђу у брак и заснују породицу.

Здравље Избегавајте стресне ситуације. Чувајте се повреда, нарочито екстремитета, а могући су и проблеми са зглобовима, раменим појасом и плућима.

Рак

Посао Ви сте знак који ће ове године највише да профитира, због уласка Сатурна у знак Јарца у који „пада“ ваша седма астролошка кућа која симболизује партнерске односе. Пошто Сатурн иначе влада том кућом, сваки облик сарадње са емотивним, брачним или пословним партнером може да вам донесе не само материјалну сатисфакцију, већ и да вам осигура добру позицију у друштву. Уколико сте обоје рођени у четвртом зодијачком знаку, нема боље комбинације за професионални успех и могућности да заједно зарадите право мало богатство. Уран, један од владалаца седме куће, 15. маја, после 84 године, улази у знак Бика, када вам се отварају могућности за нове видове сарадње са странцима и улагања у послове везане за некретнине и трговину храном органског порекла.

Јупитер, планета просперитета, у Шкорпији до 8. новембра, образује тригоне са Нептуном и вашим Сунцем, што уметницима и спортистима рођеним у вашем знаку доноси пословне понуде из прекоокеанских земаља. У време помрачења вашег владаоца Месеца, 31. јануара, можете да добијете сјајну понуду. Међутим, око 27. јула нећете моћи да избегнете непланиране издатке. Требало би да обратите више пажње на здравље вашег партнера који ће бити преоптерећен послом и обавезама, због чега ће му ваша пажња бити више него добродошла.

Љубав У време пуног Месеца, 2. јануара, 26. августа и 24. октобра, ваш љубавни живот биће много узбудљивији и разноврснији. Ако сте слободни, у време младог Месеца, 17. марта, 15. маја и 13. јула, можете да упознате врло интересантне особе. Конјункција Марса и Сатурна у вашој кући љубави упозорава да од 18. марта до 18. априла избегавате расправе са партнером.

Транзит Јупитера преко пете куће, до 8. новембра, повећава шансе за проширење породице, нарочито ако сте већ у браку или дужој вези. Слободне представнике вашег знака, после 18. јануара, очекује страствени сусрет са неком Шкорпијом или Рибом. Од 13. јуна до 10. јула и од 22. јула до 23. августа, можете да уђете у везу са особом коју познајете преко посла. После 9. септембра, Јупитеру у пољу љубави придружиће се и Венера, која 5. октобра креће ретроградним ходом, што може неповољно да се одрази на однос са партнером.

Здравље Транзит Јупитера преко астролошке куће здравља, после 8. новембра, упозорава да би требало да промените начин исхране. Могући су проблеми са јетром и жучи. Проверите крвну слику.

Лав

Посао Сатурн, планета успеха и амбиције, после 30 година у вашем шестом астролошком пољу и Јупитер у Шкорпији, после 12 година, до 18. априла и после 6. септембра, доносе вам успех на пољу приватног бизниса, нарочито ако се ради о некој породичној фирми. У време помрачења вашег владаоца Сунца, 15. фебруара, требало би да поведете више рачуна о документацији и да тачно прецизирате одредбе уговора. Од 18. марта до 18 априла, ангажујте доброг адвоката уколико морате да разрешите нека правна питања. Помрачења Сунца, 13. јула и 11. августа, могу да вам донесу тајну подршку особа из сенке или некога на положају.

Уран, планета која управља вашим пољем партнерства, средином маја, после 84 године, улази у поље каријере, доносећи вам нове видове сарадње са странцима, нарочито на пољу ИТ технологија и трговине намирницама органског порекла. У време ретроградног хода Меркура, владаоца вашег поља новца, од 23. марта до 15. априла, од 26. јула до 19. августа и од 17. новембра до 1. децембра, избегавајте непотребне трошкове и ризичне финансијске трансакције. Јупитер, 8. новембра, после 12 година улази у знак Стрелца, доносећи вам подршку емотивног или пословног партнера у вези са неким великим пројектом.

Љубав У последњој декади јануара, Марс улази у знак Стрелца, чинећи ваш љубавни живот богатијим и разноврснијим. У периоду од 15. маја до 7. августа, преко пословних контаката, можете да упознате врло харизматичну особу чијем ћете шарму тешко успети да одолите. Од 13. јуна до 10. јула, са Венером у вашем знаку, бићете у центру пажње и сви ће желети да се нађу у вашем друштву, нарочито супротни пол.

Транзит Венере преко поља љубави, од 6. до 22. септембра, доноси вам могућност познанства са млађом особом преко неке друштвене мреже или интернета. После 8. новембра, у ваш живот може да уђе романтични уметник или успешни спортиста с којим ћете ући у везу која може да се заврши и браком. Од средине маја до средине новембра, транзит Марса преко ћудљиве Водолије и амбициозног Јарца, упозорава да се клоните ситуација у којима ће партнер желети да доминира.

Здравље Обратите пажњу на зглобно-коштани систем. Чувајте се спортских повреда, нарочито ако сте млади или се професионално бавите спортом. Могуће су реуматске тегобе. Контролишите крвни притисак, после 8. новембра могуће су осцилације.

Девица

Посао Транзит Јупитера, планете просперитета и контаката са странцима која управља вашим седмим астролошким пољем, до 8. новембра доноси вам могућности за зараду преко адвокатуре, ПР и берзанских послова, трговине некретнинама и хартијама од вредности. У време ретроградног хода вашег владаоца Меркура, симбола посла, од 23. марта до 15. априла, од 26. јула до 19. августа и од 17. новембра до 1. децембра, требало би да избегавате ризичне финансијске трансакције.

Такође, обратите више пажње на кључеве, картице, телефоне, лаптопове и важна документа. Средином маја, уласком Урана у ваше девето поље, отварају вам се могућности за нове видове сарадње са странцима које ћете највероватније успоставити до 6. септембра (трговина некретнинама, храном оргнаског порекла и слично). Конјункција Марса и Сатурна у пољу креативности од 18. марта до 18. априла уметницима и спортистима рођеним у другој декади доноси шансу која се не пропушта. Око 11. и 12. маја, можете да добијете понуду за учешће у неком научном пројекту, уколико се бавите научно-истраживачким радом, грађевинарством или архитектуром.

Љубав Транзит Сатурна преко пете астролошке куће, после 30 година, до 18. априла и после 6. септембра, усмерава вашу пажњу на љубавни живот, проширење породице или васпитање деце, у зависности од тога у коме се животном добу налазите. Млади представници вашег знака могу да се заљубе у особу од које их дели већа разлика у годинама или некога ко је прилично амбициозан и помало напоран и коме ће његов посао бити на првом месту. Уколико то будете могли да поднесете, веза ће опстати, а ако не, онда је боље да је што пре окончате. После 13. августа, повратком Марса у знак Јарца, у вашем животу може да се појави неко ко ће оставити снажан утисак на вас. Транзит Венере, владаоца вашег поља љубави преко Ваге и Шкорпије, у периоду од 6. августа до 2. децембра, доноси вам турбуленције на емотивном плану, јер партнер неће желети да вам чини уступке које ћете ви од њега очекивати.

Здравље Подложност депресивним расположењима. Требало би да обратите више пажње на срвце и крвни притисак. Старији представници знака могу имати реуматске тегобе.

Вага

Посао Прелазак Сатурна преко ваше четврте астролошке куће, после 30 година, до 18. априла и после 6. септембра, доноси вам могућност да доста стекнете преко купопродаје некретнина или да покренете приватни бизнис, а могуће је и једно и друго. Транзит Јупитера преко ваше куће новца, после 9. септембра, доноси вам шансе да повећате своје приходе преко сарадње са странцима из прекоокеанских земаља. Пре тога, мораћете да довршите неке послове које сте започели пре седам година, како бисте створили базу за удруживања у партнерски однос с неким Стрелцем или Јарцем. После 8. новембра, уласком Јупитера, планете просперитета и иностранства, у вашу трећу кућу, моћи ћете да видите и прве резултате улагања која сте имали у пролећном периоду. Улазак Урана у вашу кућу финансија, средином маја, до 6. септембра може да вам донесе новац који вам припада по основу наследства или неког другог законског пута. У време ретроградног Меркура, од 23. марта до 15. априла, од 26. јула до 19. августа и од 17. новембра до 1. децембра, избегавајте потписивање уговора и расправе са колегама и сарадницима.

Љубав Са вашим владаоцем Венером у вашем знаку и Шкорпији, од 6. августа до 16. новембра, бићете јако популарни и омиљени, тако да ће многи желети да се нађу у вашем друштву. Једна од најјачих позиција Сатурна, у Јарцу, који прелази преко ваше куће дома и породице, и вас чини много јачим него раније. Партнер ће се наћи у ситуацији да мора да прихвати ваше услове или више нећете желети да толеришете његово понашање, као што је то био случај до сада. Марс, владалац ваше куће партнерских односа и брака, улази у Водолију 16. маја, а 26. јуна креће ретроградним ходом преко тог знака у који „пада“ ваша кућа љубави, али је питање колико ћете ви имати нерава за неког Лава или Стрелца који ће упорно покушавати да привуче вашу пажњу. После 10. септембра већ ћете знати на чему сте, а још више после 8. новембра када можете да упознате уметника чији ће вас шарм оборити с ногу.

Здравље Могући су проблеми са бубрезима, мокраћним каналима, кожом, зубима, а код старијих представника знака и реуматске тегобе које ће углавном бити последица промене временских прилика.

Шкорпија

Посао Транзит Сатурна, владаоца вашег астролошког поља менталног стања, преко знака Јарца у коме се већ налази ваш владалац Плутон, до 18. априла и после 6. септембра, одговара представницима вашег знака који носе униформу на раду. Конјункција Марса и Сатурна, у периоду од 18. марта до 18. априла, под утицајем Јупитера из вашег знака, доноси вам могућност напредовања у каријери, уколико радите у некој институцији затвореног типа, војсци, полицији и сл. Ако се бавите интелектуалним радом, писањем, компоновањем, сликањем, архитектуром, средином маја, бићете у могућности да се представите у неком новом светлу, са новим делима или неким новим приступом решавања проблема становања примењеним у пракси. После 8. новембра, Јупитер, симбол просперитета, експанзије и контаката са странцима, улази у ваше астролошко поље новца, доносећи вам могућности за зараду преко паралелних или хонорарних послова са странцима из прекоокеанских земаља.

Љубав Од 18. фебруара до 20. марта, Сунце прелази преко вашег астролошког поља љубави, доносећи вам могућност познанства са неком угледном и утицајном особом преко неке друштвене мреже или интернета. Уласком Урана, симбола будућности у астролошко поље партнерских односа, 15. маја, после 84 године, у ваш живот може да уђе особа са којом ћете ући у веома страствену везу која може да се заврши и браком. Јупитер у вашем астролошком пољу личности, заједно са планетом љубави, после 23. октобра, чини вас магнетом за супротни пол, тако да ћете се тешко одбранити од удварача, уколико сте дама. Мушки представници вашег знака, од 17. марта до 10. септембра ће „жарити и палити“ захваљујући првенствено својој харизми и шарму. Са Венером, планетом љубави и новца у вашем знаку, од 9. септембра до 2. децембра, бићете омиљени и популарни, нарочито код супротног пола. Транзит вашег владаоца Марса, планете сексуалности, преко знака Риба, после 15. новембра, доноси вам сусрет са уметником или спортистом, са којим ћете највероватније ући у тајну или паралелну везу.

Здравље Средином маја требало би да обратите пажњу на здравље репродуктивних органа, а у септембру на мокраћне путеве. Могуће су здравствене тегобе са зглобовима. Посетите зубара.

Стрелац

Посао Прелазак Сатурна преко ваше друге астролошке куће доноси вам више обавеза на послу, али и више могућности за повећање зараде преко купопродаје некретнина, нарочито ако сте приватник. Уколико се бавите неким креативним занимањем, требало би да се окренете новим технологијама које би могле да вам олакшају свакодневне послове, што ће нарочито доћи до изражаја после 15. маја када Уран, после 84 године, буде ушао у знак Бика у коме остаје до 6. септембра. Период од 10. јула до краја октобра повољан је за улагање новца у стамбени или пословни простор, јер би вам се та инвестиција касније вишеструко исплатила. Уласком вашег владаоца Јупитера у ваш знак, 8. новембра, Стрелчеви који се баве занимањима која имају везе са чешћим путовањима, туризмом, осигурањем, маркетингом, могу доста да профитирају. Ипак, избегавајте ризичне финансијске трансакције, непотребне трошкове и подизање кредита у време ретроградног Меркура, од 23. марта до 15. априла, од 26. јула до 19. августа и од 17. новембра до 1. децембра. Такође, обратите више пажње на важна документа, уговоре, картице, кључеве, телефоне, лаптопове.

Аспекти Плутона, симбола великог богатства и моћи, који прелази преко вашег поља посла, до 22. априла и после 1. октобра, доносе вам нове изворе прихода.

Љубав После 26. јануара, Марс, симбол акције и сексуалности у вашем астролошком пољу личности, чини вас атрактивнијим и привлачнијим за супротни пол, уколико сте мушкарац. Позиције планета које управљају вашим пољем партнерских односа, Меркура, утичу на промене расположења вашег партнера, нарочито ако сте у браку или дужој вези. У периоду од 29. маја до 12. јуна, Меркур прелази преко Близанаца, доносећи вам нове контакте и познанства, ако сте слободни. Уколико сте у браку или дужој вези, од 24. априла до 19. маја, када Венера транзитира преко вашег поља љубави, могу да вам се допадну две подједнако интересантне особе, па је могућ и улазак у паралелну везу. Пазите шта коме причате, да не дође до скандала у јавности.

Здравље Прелазак Јупитера преко вашег 12. поља и вашег знака, опомиње да би требало да проверите стање крвних судова и јетре. Контролишите крвни притисак. После 8. новембра, било би пожељно да смањите оброке или да промените режим исхране.

Јарац

Посао Ваш владалац Сатурн, планета амбиције и зрелости, одговорности и дисциплине, после 30 година у вашем знаку, отвара вам велике могућности на пословном плану, пре свега, проширење или обнову сарадње са странцима из прекоокеанских земаља. Будући да Сатурн у директном ходу образује тригон са Ураном, планетом која симболизује напредак и нове технологије, до 18. априла и после 6. септембра, свакако би требало да искористите бројне шансе на пословном плану. Преко ваше 11. астролошке куће, поред Јупитера, до 26. јануара прелази и Марс који симболизује динамичне, предузимљиве особе које су спремне да вам пруже подршку у сваком погледу.

Уласком Урана, планете која такође управља вашим знаком и вашом астролошком кућом посла и новца, после 84 године, у знак Бика, после 15. маја можете да добијете понуде за нове пројекте и пословне аранжмане нарочито уколико се бавите интелектуалним радом, уметношћу, музиком, посебно компоновањем, али и политиком, правима, адвокатуром, радом у медијима. После 8. новембра, уласком Јупитера, планете просперитета у вашу 12. кућу, веће су шансе да млађи представници вашег знака добију стипендију или шансу за стручно усавршавање у иностранству.

Љубав У време помрачења Месеца, владаоца ваше астролошке куће партнерских односа, 31. јануара и 27. јула, можете да уђете у везу са особом коју ћете упознати преко пословних контаката. После 6. септембра, Уран, владалац ваше куће љубави, враћа се у знак Овна, доносећи вам могућност сусрета са старом симпатијом. Транзит Венере преко Водолије, од 18. јануара до 10. фебруара, у ваш живот може да доведе интересантну особу коју ћете упознати преко неке друштвене мреже или интернета. Од 21. јуна до 22. јула, бићете у прилици да више излазите и дружите се са интересантним особама које ће вам импоновати. У време помрачења Сунца, владаоца ваше куће страсти, 15. фебруара, 13. јула и 11. августа, очекују вас узбудљиви заједнички тренуци са атрактивном, млађом особом.

Здравље Требало би да обратите више пажње на зглобно-коштани систем и зубе. Контролишите крвну слику. Више шетајте. Рекреирајте се. Ако сте у могућности, проведите одмор на некој планини.

Водолија

Посао Један од владалаца вашег знака, Сатурн, планета зрелости, амбиције и дисциплине, после 30 година, прелази преко вашег 12. астролошког поља које симболизује препреке и тајне непријатеље. Иако се у том пољу већ дуже време налази Плутон, очекују вас две и по године исцрпљивања и на физичком и на психичком плану. Ипак, до 22. априла и после 1. октобра, директан ход Плутона може да вам осигура сигурне изворе прихода. Захваљујући позицији Јупитера, планете просперитета и контаката са странцима у пољу каријере, до 8. новембра, моћи ћете да приведете крају започете послове и да видите конкретне финансијске резултате. Уласком вашег владаоца Урана, у знак Бика, после 84 године, 15. маја, новац који сте до сада стекли, до 6. септембра, требало би да уложите у неки стамбени или пословни простор. У време помрачења Сунца 15. фебруара, 13. јула и 11. августа, избегавајте потписивање уговора и склапање договора.

Љубав Позиција Сунца, владаоца вашег астролошког поља партнерских односа, од 18. фебруара до 20. марта, од 21. маја до 21. јуна и од 22. јула до 23. августа, наговештава могућност заљубљивања у особу која се бави неким креативним занимањем или спортом. Марс, симбол еротике и акције, улази у ваше поље личности, 16. маја, доносећи вам популарност и омиљеност код супротног пола. У периоду ретроградног хода, од 26. јуна до 13. августа, када се Марс враћа у ваше поље тајни, можете да уђете у тајну или паралелну везу. Ретроградни ход вашег владаоца Урана, од 7. августа до 6. новембра, наговештава обнову везе с неким ваздушним знаком. Аспекти Нептуна, планете љубавног заноса у пољу љубави и посла, до 18. јуна и после 25. новембра, најављују могућност уласка у тајну везу са особом коју познајате преко пословних контаката. Марс дефинитивно улази у Водолију 10. септембра, образујући квадрате са Венером и вашим владаоцем Ураном, па је могућ раскид или раздвајање од партнера, због више силе. После 15. новембра, слаби утицај Марса у вашем пољу посла и љубави што подстицајно делује на ваш однос са неким уметником.

Здравље Променљиво расположење, несаница и психосоматске тегобе, могу да утичу на ваше опште здравствено стање, посебно у периоду од 18. марта до 18. априла.

РИБЕ (20. 2 - 20.3)

Посао Транзит Сатурна преко знака Јарца, у који је ушао после 30 година, до 18. априла и после 6. септембра, доноси вам подршку утицајних и угледних особа на које увек можете да се ослоните. Иако је Плутон већ дуго у вашем пољу каријере и друштвеног статуса, наредне две и по године, везе и протекције које имате биће још стабилније. Улазак Урана, владаоца вашег 11. поља, у знак Бика, после 84 године, 15. маја, може да вам помогне да лакше упловите у политичке воде или област нових технологија у којима се ви заиста сналазите као риба у води, чак и ако сте у зрелим годинама. У време ретроградног Меркура, од 23. марта до 15. априла, од 26. јула до 19. августа и од 17. новембра до 1. децембра, обратите више пажње на важна документа, уговоре, картице, кључеве, телефоне, лаптопове. Улазак Јупитера, једног од ваших владалаца, у кућу каријере, после 12 година, доноси вам нове исплативе понуде од странаца.

Љубав Венера планета љубави, лепоте и новца, прелази преко вашег знака од 10. фебруара до 31. марта, због чега ћете бити врло атрактивни, популарни и омиљени, нарочито код супротног пола, ако сте дама. Конјункција Марса и Сатурна у кући неочекиваних околности упозорава да од 18. марта до 18. априла избегавате расправе са партнером. Наглашена кућа љубави, од 21. јуна до 22. јула, најављује могућност романтичног сусрета са атрактивном особом на неком месту у близини воде. У периоду од 23. августа до 23. септембра, партнер ће се потрудити да вам наметне своје услове везане за заједничко путовање. У време пуног Месеца, 2. јануара, 26. августа и 24. октобра, ваш љубавни живот биће много богатији, а ако сте слободни, у време младог Месеца, 17. марта, 15. маја и 13. јула, можете да упознате особу од које вас дели разлика у годинама. У време помрачења Месеца, 31. јануара и 27. јула, избегавајте расправе са партнером, нарочито ако се ради о Водолији, Јарцу или Лаву.

Здравље У периоду од 18. марта до 18. априла могући су проблеми са крвним судовима главе. Пазите се повреда зглобова, нарочито колена. Проблеми са синусима.

Рибе

Посао Транзит Сатурна преко знака Јарца, у који је ушао после 30 година, до 18. априла и после 6. септембра, доноси вам подршку утицајних и угледних особа на које увек можете да се ослоните. Иако је Плутон већ дуго у вашем пољу каријере и друштвеног статуса, наредне две и по године, везе и протекције које имате биће још стабилније. Улазак Урана, владаоца вашег 11. поља, у знак Бика, после 84 године, 15. маја, може да вам помогне да лакше упловите у политичке воде или област нових технологија у којима се ви заиста сналазите као риба у води, чак и ако сте у зрелим годинама. У време ретроградног Меркура, од 23. марта до 15. априла, од 26. јула до 19. августа и од 17. новембра до 1. децембра, обратите више пажње на важна документа, уговоре, картице, кључеве, телефоне, лаптопове. Улазак Јупитера, једног од ваших владалаца, у кућу каријере, после 12 година, доноси вам нове исплативе понуде од странаца.

Љубав Венера планета љубави, лепоте и новца, прелази преко вашег знака од 10. фебруара до 31. марта, због чега ћете бити врло атрактивни, популарни и омиљени, нарочито код супротног пола, ако сте дама. Конјункција Марса и Сатурна у кући неочекиваних околности упозорава да од 18. марта до 18. априла избегавате расправе са партнером. Наглашена кућа љубави, од 21. јуна до 22. јула, најављује могућност романтичног сусрета са атрактивном особом на неком месту у близини воде. У периоду од 23. августа до 23. септембра, партнер ће се потрудити да вам наметне своје услове везане за заједничко путовање. У време пуног Месеца, 2. јануара, 26. августа и 24. октобра, ваш љубавни живот биће много богатији, а ако сте слободни, у време младог Месеца, 17. марта, 15. маја и 13. јула, можете да упознате особу од које вас дели разлика у годинама. У време помрачења Месеца, 31. јануара и 27. јула, избегавајте расправе са партнером, нарочито ако се ради о Водолији, Јарцу или Лаву.

Здравље У периоду од 18. марта до 18. априла могући су проблеми са крвним судовима главе. Пазите се повреда зглобова, нарочито колена. Проблеми са синусима.
Прикажи 10 вести Прикажи све вести

Да ли познајете некога ко је отишао да ради у иностранство привучен обећањем о одличним условима, па се убрзо, разочаран вратио?

Курсна листа

11.12.2018
117.95 118.66 +0.07
104.38 105.01 -0.05
131.45 132.24 -0.69
103.13 103.75 -0.54

Комплетна курсна листа