RSS

Све вести

Depositphotos

Узимате велике количине лимуна: Престаните, то може бити веома опасно

Наш организам је у стању да свари све одједном, због чега чини да желудац буде кисео дуже времен

Depositphotos

Колачи са какаом који ће вас одушевити: Јефтини су, укусни, а брзо се праве

Направите: коцке за трен ока, здраву чоколаду, тирамису торту, цимет коктел

Depositphotos

Прсте да полижеш: Домаћа и егзотична јела са кимом

Направите: опојну штрудлу, вариво од кеља, деликатесни кисели купус, гулаш из рерне, мароканску пилетину, египатске фалафел куглице, пикантне тортиље

Depositphotos

Идеални и обилни оброци за хладније дане: Пасуљ у различитим комбинацијама

Пробајте: пасту са поврћем, мало другачију паштету, чорбицу за енергију, салату као оброк

Depositphotos

Одмрзавате пилетину на собној температури? Не радите то!

Да ли сте и ви међу највећим бројем домаћица које пилеће месо одмрзавају тако што га оставе на кухињском пулту да се открави на собној температури?

Depositphotos

Ако имате проблем с јетром, ова дијета ће вам помоћи

Болести природне лабораторије у организму могу да се коригују правилним избором намирница

Depositphotos

Слатки ролати: Укусне, брзе и декоративне посластице

Направите: посластицу са кокосом, ролат са белим филом, чоколадну фантазију, ролат по бакином рецепту

За кога је пост здрав, а за кога ризичан: Уздржавање од намирница животињског порекла не препоручује се сваком

За кога је пост здрав, а за кога ризичан: Уздржавање од намирница животињског порекла не препоручује се сваком

Посна исхрана има много позитивних страна, али ипак није препоручљива у свим случајевима

Пиле богато омега-3 са домаћих фарми

Пиле богато омега-3 са домаћих фарми

Од пре само месец дана у великим супермаркетима можемо пронаћи домаће пиле богато омега-3 масним киселинама. Доприноси одржавању нормалног нивоа холестерола у крви

Depositphotos

Рижото, палачинке, шкампи: Рецепти за специјалитете са шпарглом

Направите: ароматични рижото, супу са козјим сиром, киш са чери парадајзом, медитеранске палачинке, слатко-љуте шкампе

Depositphotos

Палмино уље: Да ли је здраво или штетно?

Иако палмино уље не садржи транс масти, садржи пуно засићених масти, што значи да може подићи ниво нездравог холестерола и триглицерида

Depositphotos

Оброци разноврсни, али без преједања: Трудницама је довољно 300 калорија више

У прва три месеца потребе у енергетској вредности није неопходно повећавати, а касније је довољно од 200 до 300 калорија више

Depositphotos

Овај рецепт преноси се са колена на колено: Куглоф на сремачки начин

Служи се као недељни колач, али носи и као поклон, најчешће у свечаним приликама, попут рођења беба

Пралине, чизкејк, парфе: Брзи и укусни слаткиши са желатином

Пралине, чизкејк, парфе: Брзи и укусни слаткиши са желатином

Направите: пралине с укусом кафе, чизкејк од малина, парфе са бресквама, освежавајућу торту

Depositphotos

Укусне и декоративне посластице: Једноставни рецепти за колаче са желе бомбонама

Ево рецепата за колаче са желе бомбонама: веселе обланде, шарени колач, ароматична воћна торта, славско изненађење

Фото Промо/ TAG Media/Ivica Veselinov

Инспирација за празничну трпезу – A la Krem!

Сирни намаз без адитива и конзерванса за све врсте укусних залогаја, направљен од пажљиво бираног и контролисаног млека са домаћих фарми

Пилећа чорба Depositphotos

Омлети, ролати, салате и тестенине: Седам укусних јела са јајима

Направите: пилећу чорбу, ролат од млевеног меса, домаћу салату, тестенине са шунком, омлет из рерне, свињски врат са кромпиром, јаја пуњена мајонезом и шунком

Depositphotos

Никако не стављајте кромпир у кључалу воду! Сви праве две ИСТЕ грешке када кувају ову намирницу, а ево које су!

Кад кувамо кромпир исечен на коцкице, рутина коју већина спроводи је погрешна

Depositphotos

Јефтино, а веома укусно: Ово су два лака менија за посну и мрсну славу

Милијан Стојанић, српски кувар препоручује два лака менија за посну и мрсну славу

Depositphotos

Укусно и брзо: Надевено поврће пуњено шампињонима, туњевином, сиром

Пробајте: кромпир са шампињонима, краставци са туњевином, пармезан у луку, тиквице са сиром

Прикажи све вести

Да ли се лечите на своју руку?