Ако је ваш партнер раскинуо са вама, а јавља се и када сте већ одлучили да наставите даље, врло је вероватно да ће вас цела ситуација стресирати.


Највероватније је да се присећа везе и да му недостајете. Могуће је и да му недостајете због секса или због осећаја усамљености,али је врло могуће да једноставно жели да буде ваш пријатељ – казала је психолошкиња Саманта Родман.

Ако се ваша веза завршила на ружан начин, могуће је да се ваш бивши партнер осећа кривим због нечега што је урадио и покушава да се искупи тако што ће покушати да одржи нормалан однос са вама. Још једна од врло могућих опција јесте чињеница да ви и ваш бивши имате велики број заједничких познаника и пријатеља, па он жели да изглади односкако се не бисте довели у непријатну ситуацију ако се негде сретнете


ПРОЧИТАЈТЕ И:
Најчешће "убице" везе

Уколико сте ви та особа која је прекинула везу, могуће је да ваш партнер жели да рашчисти ствари после раскида па се зато јавља.

Бивши партнер покушава да јави какоби разјаснио шта се десило, зашто сте раскинули и како бисте му помогли да лакше преболи раскид и сложи ствари у својој глави – рекла је терапеуткиња Ана Пос додавши да је могуће да он покушава поново да вас освоји.

Ипак, узмите у обзир да је вашем бившем можда досадно па жели да испуни временечим па вам се зато јавља. Експерти тврде да не треба трошитипревише времена на размишљање о томе шта ваш бивши жели од вас, потребно је да му се обратите и директно и јасно рашчистите ствар.

Напослетку, треба да знате да имате свако право да игноришете поруку вашег бившег партнера, посебно ако би даљи контакт могао наштетити вашем психичком здрављу.

С друге стране, уколико је веза коју сте имали била здрава и добра, онда одговорите на поруку и покушајте да разјасните ствари на пријатељски начин.

(Klix.ba)