СУНЦЕ и море опијају, па није ни чудо што нам романсе са летовања по повратку у реалност делују нестварно. Статистика показује да већина летњих романси не опстане, а да ли је у вашем случају то била авантура или почетак озбиљне приче, можете видети по следећим стварима, открива стручњак за везе Трејси Кокс.

- Нисте једини - Ако нисте једина особа са којом се ваш летњи партнер "дружио" на одмору, велика је шанса да ту неће бити ничег озбиљног.

- Озбиљне изјаве - Ако вам је друге вечери рекао да сте права особа за њега, да није упознао никог као што сте ви и да вас воли, то нису баш обећавајући знаци.

- Незаинтересован за вашу прошлост - Кад се неком заиста свиђамо, жели да зна све о нама. Ако ваш удварач није био заинтересован за приче о вашем животу и прошлости, значи да је желео само забаву.

- Не прича о свом животу - Ако са вама није желео да подели како његова свакодневица ван одмора изгледа и чак није ни поменуо сусрет кад се одмор заврши, а живите у градовима који су близу један другом, онда вам је то ваљда довољан знак шта жели.

- Недостатак свађа - Звучи нелогично, али једна свађа током десет дана није ништа страшно. Ако сте све време цвркутали, то је потенцијално забрињавајући знак, јер је велика вероватноћа да сте се обоје претварали, што није добра основа за везу.