И секс-трендови иду у корак с технолошким достигнућима. То доказује и најновији, повезан с виртуелном реалношћу и 3Д штампачима.

Виртуелна реалност служи, наиме, гледању неке врсте порно видеа, али само искуство мало је унапређено и пуно бизарније. Осим самих наочара, могуће је да купите и целу ''опрему'' потребну за виртуелни секс.

Прочитајте још:Ко је у кревету "пијаниста", а ко страствен љубавник?

Цена пакета који се може наћи на тржишту је оквирно 800 долара, а према искуству Ели Вит, новинарке која је испробала све ово, у пакету су слушалице, наочаре и ручни контролер.

Еротски видеи који се приказују унутар виртуелне реалности снимљени су раније као "конвенционални порно филмови", али снимани су с камером која снима чак 180 или 360 степени.

Прочитајте још:Облик и величина груди откривају сексуални карактер жене?

Када човек узме виртуелне наочаре, он постаје потпуно уроњен у сцену, а фигура му је постављена у сам центар збивања. Након постављања наочара, долази аватар с којим се виртуално тело упушта у "вруће игрице".

Depositphotos

Ова врста забаве није искључиво за једну особу.

Осим "филмова за одрасле" могуће је и да играте VR интерактивне сексуалне игре, од којих је најпознатија FemDomination у коју виртуелно тело улази како би било подчињено сексуалним тортурама којима су подчињени ликови око њега.

Реч је о врсти "сајбер секса", а истраживање које је спровео студио "Лело" показује да ће 2018. бити година најјаче фузије секса и технологије.

(superzena.b92.net)