ОВАН

Партнер вас провоцира и искушава, па вам, у афекту, излеће нешто што сте желели да прећутите. Све може кулминирати одлуком од које стрепите. Налазите се у незавидном положају, не желите даље, али не бисте ни да раскинете.

БИК

Укључите сараднике и направите план колективног рада. Успех је могућ једино на такав начин. Ваш заједнички рад обављаћете с великим задовољством, тако да је успех известан. Припазите на финансије, очекује вас непланирани трошак.

БЛИЗАНЦИ

Прихватате се послова које је требало да заврше ваши сарадници. Из неког разлога, умислили сте да је само ваша дужност да се жртвујете. Тренутну болећивост усмерите на љубавни живот, јер вољена особа је, можда, неутешно усамљена.

РАК

Пред вама је дан препун динамике. На ивици сте издржљивости. Већ извесно време вас мучи нешто на послу, а нисте у стању да се томе супротставите. Припазите се, безазлена ситуација вас може навести да направите скандал.

ЛАВ

Време је за селекцију. Одбаците неколико ствари које су вам већ неко време извор велике бриге. Било да је реч о људским ресурсима или о пројектима, чека вас тешка одлука рестрикције због које ћете се многим људима замерити.

ДЕВИЦА

Мали предах вам много значи. Краткотрајно пуњење позитивном енергијом потпомогнуто је пажњом вољене особе, која вас данас несебично њоме обасипа. Уживајте у драгоценој паузи, требаће вам много кондиције за обавезе које предстоје.

ВАГА

Неке породичне обавезе нисте испунили на време па је дошао тренутак када више нема одлагања. Уместо да се љутите на себе што сте то себи допустили, прионите на посао одмах, а анализу ситуације оставите за неки други, повољнији дан.

ШКОРПИЈА

У центру пажње су породични односи, било да се ради о вашој фамилији или фамилији вашег партнера. Пожртвованост јесте нешто што вас одликује, али, овог пута нисте сигурни да ли је ваш ангажман неопходан. Радије бисте слободно време преспавали.

СТРЕЛАЦ

Лоши односи у вашој радној средини су постају неподношљиви па вама не преостаје ништа друго до да размишљате о одласку. Ситуација није повољна и свесни сте да бисте одласком искомпликовали већ незавидну финансијску ситуацију.

ЈАРАЦ

Осећате се као да сте блокирани, као да су сви ваши покушаји да на дипломатски начин нешто решите онемогућени. Избегавајте конфликте са ауторитетима и подршку потражите међу млађим сарадницима који су вам у овом периоду наклоњени.

ВОДОЛИЈА

Не знате због чега сте пропустили пословну понуду која вам је недавно промакла. У вези с тим вас очекује разговор који вам неће бити пријатан. Ако спремно поднесете критику и понудите логично оправдање, посао можда није изгубљен.

РИБЕ

Ово је важан дан за вас. Отвара вам се прилика да довршите све започете послове, а предвече очекујте вест у вези с нечим што сте већ одавно престали да ишчекујете. Брзо реагујте, у супротном би нешто крупно могло да вам измакне.