ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао У првом плану су финансије, јер су изостали резултати на које сте рачунали. Ово је период стагнације, па је за вас боље да се правовремено припремите. Стрпљење и упорност вам нису јача страна, а ових дана су тако неопходни. Не покушавајте да по сваку цену спроведете своје замисли у дело, погрешно је време за то.

Љубав Уз мало више стрпљења могли бисте да решите емотивне проблеме са партнером, али не очекујте да вам он прочита мисли. Будите искрени, јасни и гласни. Било какво скраћено комуницирање и кратке поруке могу да проузрокују неспоразуме које ћете касније тешко разјаснити.

Здравље Будите умерени у храни и пићу.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Околности на послу се мењају, али ви остајете по страни. За вас је то окидач да вас обузму страхови и преиспитивање да ли сте нешто погрешили. Не брините, то што вас нико не прозива није рђав знак, напротив. За вас је добро што тренутно никоме не сметате. Ослоните се искључиво на своје способности и будите опрезни, очекују вас и потешкоће с ауторитетима.

Љубав Размишљате о егзотичним путовањима. Духом сте далеко од места боравка, па би било пожељно да се спустите са облака, у противном, следи вам болан повратак у реалност. Расејани сте, није добар тренутак за било какве коначне одлуке, нарочито ако се односе на породичне или љубавне односе.

Здравље Проблеми с варењем.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао. Ишчекујете промене у чијој сте реализацији имали значајну улогу. Стрпљење вам данас није јача страна, па су извесни тензија и нерасположење. Неопходно је да ствари задржите под контролом и обуздате темперамент, у супротном вам следе озбиљни стресови. Уколико се нађете у прилици да потпишете нека документа, будите опрезни - може да вам се поткраде грешка.

Љубав У центру пажње је партнер. Из неког разлога њему је, ових дана, потребна додатна подршка и ваша пажња. Од вас се очекује велика толеранција, а то вам не полази за руком. Вишак тензије утрошите на физичке активности, тиме ћете разбистрити мисли и успут смислити нову стратегију.

Здравље Алергије.


РАК (22.6 - 22.7)

Посао Тражите начин како бисте оправдали разлоге због којих се налазите још увек на месту с кога су многи ваши сарадници одавно отишли. Труд ће бити награђен, али због претеране жеље да нешто истерате до краја, резултат вам на крају постаје небитан. Ових дана до вас долази важна вест која битно може да утиче на исход ваших пословних планова.

Љубав Препуни сте емоција, толико да не знате шта бисте с њима. Кад немате где да је каналишете, почињете да преносите тензију на околину. На удару је вољена особа, а знате да немате разлога за то. Својим променљивим расположењем можете непотребно урушити стабилност везе.

Здравље Хроничан умор.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Чека вас важна лекција у којој морате да савладате сујету, вашу главну особину која често ради против вас. Верујете у своје интелектуалне моћи, али исто тако морате бити свесни да је нереално да сте увек ви у праву. Велики планови и амбиције могу бити заустављени неочекивано неповољном одлуком који вашу идеју искључују у старту.

Љубав Ово је један од оних периода када вам се чини да је најбоље да се претварате да спавате. Прави разлог таквом расположењу лежи у чињеници да вас мучи велика неодлучност због које не успевате да се определите и донесете праву одлуку којом бисте решили све љубавне недоумице.

Здравље Контролишите крвни притисак.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Склони сте непромишљеним поступцима због којих компликујете односе. Не намећите свој став, јер неће проћи. Истовремено, не коментаришите људе који нису присутни да се не бисте касније извињавали. Поведите рачуна о својој физичкој кондицији, јер неуредан живот и премор узимају маха. Уколико се не зауставите, предстоји вам озбиљан пад енергије и прехлада.

Љубав Незадовољство на љубавном плану прети да постане узрок озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Прави узрок свега лежи у томе што сте, већ неко време, однос свели на дописивање и телефонске разговоре који су се стално завршавали неспоразумима. Будите стрпљивији.

Здравље Чувајте се прехладе.


ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Повукли сте брзоплете потезе, па сте се због тога нашли у привидно безизлазној ситуацији. Да бисте ублажили последице добровољно преузмите одговорност и разрешите проблем. У вези тога вас очекује разговор током кога вам неће бити пријатно. Ипак, добићете нову шансу ако спремно поднесете критику и понудите логично објашњење.

Љубав Вољена особа од вас очекује нешто што је вама неразумљиво. Размишљате о конкретним корацима како бисте уобличили и озваничили љубавну везу. Не доносите одлуке под таквим притиском ако нисте сигурни да је то оно што желите.

Здравље Бронхитис.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Добијате информацију која носи путоказ у ком смеру треба да иде ваш професионални развој. Свесни сте да је пред вама напоран период на готово свим пољима. Пуни сте енергије и воље, а урођени борбени дух и оптимизам учиниће вас још јачим. Иако ћете уложити много труда, на крају ћете бити задовољни постигнутим резултатима.

Љубав Главна тема у вашем љубавном животу, ових дана, су нечије лажи или прећуткивања. Неизвесност исхода може проузроковати велику непријатност због које ћете се осећати чак и болесно. Не пецајте се на сваку провокацију. Савладајте страхове, јер је новонастала криза пролазног карактера.

Здравље Болови у костима.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Обузима вас идеја да покренете неки приватни посао. Затегнути односи са шефовима и лоша атмосфера у окружењу може да издвоји екипу људи са којом је самостални бизнис могућ. Не заборавите да тамо где интерес влада, љубав и саосећајност спавају. Ако пронађете задовољство у раду, ослободићете се грча а самим тим и непријатне потребе да нешто на брзину промените.

Љубав Недеља почиње грандиозним плановима. Ловите сваку прилику не би ли сте поново наметнули своју доминацију вољеној особи. То вас може суочити с новим компликацијама у вашем односу. Ако томе не одолите, следи озбиљан конфликт, а некима чак и раскид везе. Не залећите се.

Здравље Појачана нервоза и несаница.

ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Имате превише идеја како да унапредите свој живот, али ниједна није довољно јака да бисте се коначно одлучили. У том колебању пролази време, а у овом периоду је важно да схватите колико је тога већ пропуштено. Можда је неко присвојио ваш план и увелико га спровео у дело. Уколико имате неке недефинисане односе, време је да их рашчистите.

Љубав Превише сте емотивно узнемирени, па вам аспекти ових дана додатно отежавају да сачувате мир. Вољена особа вас наизглед безазленим коментарима додатно дестабилизује, па то прети да прелије ионако већ напуњену чашу. Атмосфера јесте непријатна, али је и краткотрајна.

Здравље Преконтролишите вид.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Приводите крају многе заостале послове којима сте се мучили извесно време. Коначно се назире епилог нечега на чему сте дуго радили. Повољно је време и за истраживање и учење. Извесна је и могућност да вам стигне понуда да се прикључите некој организацији где бисте се у потпуности исказали, јер ваша комуникативност и убедљивост за тај посао може бити драгоцена.

Љубав Окружени сте људима које привлачи ваша позитивна енергија. Због пристојне финансијске ситуације у могућности сте да за њих организујете забаву. У заносу доброг расположења може вам се догодити да заборавите на свог партнера и чињеницу ко вам је стварно прави пријатељ.

Здравље Чувајте грло и гласне жице.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Ваша преосетљивост долази до изражаја. Оптерећујете се мишљењима других људи док, истовремено, радите по свом нахођењу. Крајњи је час да се определите, или ћете играти како други свирају, или ћете игнорисати шта други људи говоре. Финансијска ситуација се стабилизује, уз то вам стиже и вест која вас може забринути. Ових дана се више одмарајте и будите умерени у свему.

Љубав Осећате се као да сте под сталном контролом, а то је у потпуној супротности с вашим темпераментом. Вољеној особи је потребна подршка и нема довољно разумевања за вашу хроничну неозбиљност. Ових дана свака превише озбиљна тема може да прерасте у отворен сукоб.

Здравље Проблеми са синусима.