ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Оптерећују вас страхови. Потребно је да успоставите равнотежу између захтева претпостављених и приватних потреба. Истовремено, неповољан је период за било какве односе с јавношћу. Све што урадите, представићете на погрешан начин. Будите пажљиви у комуникацији, могући су неспоразуми, нарочито на местима где се о вама одлучује.

Љубав Пословни проблеми утичу на атмосферу унутар вашег дома. Осетљиви сте на лоше расположење у блиском окружењу па то може произвести пролазну напетост. До краја недеље тензија слаби, хармонија се успоставља, па можете да одахнете и сву пажњу усмерите на друге активности.

Здравље Пазите плућа.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Ових дана очекујте неки документ, решење или одлуку претпостављених лица, спремите се на непријатности. Из неког разлога много тога не сагледавате на прави начин, изложени сте преварама, закулисним радњама и лошим намерама људи који су у прилици да одлучују о вама. Ако идете на суд, покушајте да то пролонгирате и на тај начин одложите губитке.

Љубав У потпуности сте усмерени на пословне активности, па се то одражава на емотивни статус. Окружују вас људи који су укључени у закулисне радње, а међу њима и особа супротног пола која вас потајно привлачи. Извесни су тајни разговори, дописивања, чак и пролазна авантура.

Здравље Болови у грлу.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Однос са сарадницима добија на интензитету. У живот вам улазе интересантни и утицајни људи, али морате да пазите да их својом потребом да их задивите не одбијете од себе. Радни амбијент се побољшава, али истовремено неке закулисне радње излазе на светлост дана. Да бисте избегли компликације водите рачуна о томе коме шта причате.

Љубав Усмерени сте на своје потребе. Прија вам интима с вољеном особом јер желите да сачувате само за себе сваки тренутак проведен с њом. Ипак, истовремено вас вуче изазов да не пропустите ниједан друштвени догађај на који сте позвани.

Здравље Несаница узрокована нервозом.

.

РАК (22.6 - 22.7)

Посао Покушавате да све на брзину завршите и крупним корацима наставите даље. Чувајте се претеривања, нарочито у обиму посла који преузимате на себе. Финансије вас брину, али не више него што је то за вас, у овом периоду, уобичајено. Очекујте позив од особе из прошлости, она вам преноси информације које ће вам бити битне у будућности.

Љубав Мучи вас незадовољство, нешто у вашој вези није како треба. Колико год да сте сигурни у своје претпоставке, немате начина да их и докажете. Сумње навлаче тамни облак на поље ваше љубави, па утеху можда будете потражили у љубавној авантури која неће потрајати.

Здравље Будите умерени с храном.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Вама никада није доста доказивања. У комуникацији сте брзи и виспрени, све функционише како треба, али резултати изостају. Финансијска питања вас оптерећују, али на том пољу нема другог решења него да стрпљиво сачекате да се овај напоран период заврши. Позитивне вести стижу од званичних лица, али то не решава све проблеме у потпуности.

Љубав Усредсређени сте на неке проблеме, много времена проводите у покушајима да разговором разрешите све недоумице. Како год се поставите, комуникација не тече у оба смера, као да причате сами са собом. Могућа је озбиљна свађа коју ћете тешко избећи.

Здравље Болови у синусима.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Током овог периода пуни сте енергије и виталности. Имате јак ауторитет и самопоуздање, па с лакоћом утичете на околину. Можете добити признање, у знак мале пажње за ваш пређашњи уложен труд. Важна особа може покушати да утиче на вас, али ви постајете свесни лоше намере. Неко из ужег окружења жели да вам се повери, то вас приморава да се повучете.

Љубав Повлачите се и дуже временске периоде проводите у самоћи. Ако имате партнера, на срећу, он ће имати разумевање за ваше ћутање, а ако немате, могуће је успостављање контакта с особом која је на неки начин интересантна али оптерећује вас својим необичним причама и песимизмом.

Здравље Контролишите притисак.


ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Активни сте, веома вас интересују неке нове идеје које бисте одмах спровели у дело. С друге стране, ово је период када можете да очекујете компликације с финансијама. Ипак, поред неочекиваних трошкова, извесни су и значајни приливи новца, па нема претераног разлога за бригу. На радном месту трпите притисак с којим се, за сада, успешно носите.

Љубав Задовољни сте собом, из вас сија енергија романтике, као да сте изашли из неке бајке. Неки од вас су у овом периоду заиста заљубљени, а они који су слободни препуштени су машти и ишчекивању радосног догађаја. Сачувајте мало хладне главе како се не бисте, до краја овог периода, разочарали.

Здравље Болови у леђима.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Имате задатак да решите ситуацију с каквом се, до сада, нисте сусретали. Подршка вам стиже од претпостављених, али ви то доживљавате као притисак и претерано затрпавање послом. Љутњом ометате оно што с лакоћом можете да обавите, не увиђате да вам се отвара несвакидашња прилика услед које, уз мали труд, можете трајно да напредујете.

Љубав Ових дана се све врти око новца. У изгледу је сукоб око заједничких финансија. Вољена особа може бурно одреаговати на оно што сматра да је непотребно трошкарење новца. Истовремено, ваш друштвени живот је у узлазној путањи, окружени сте креативним људима који вас инспиришу.

Здравље Костобоља.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Не знате где ћете пре. Добијате све више посла а то носи и додатну одговорност. Добар је тренутак да реорганизујете свој рад, било да се ради о личном пресабирању или прерасподели обавеза којом би део свог терета пребацили на особе с којима сарађујете. Било како било, период је одличан за крупне потезе којима ћете себи обезбедити бољу будућност.

Љубав Овај део вашег живота је поље на коме се одвија тешка борба. Нешто вам не дозвољава да одустанете од својих ставова, друга страна исто тако. Уколико не пронађете начин да разрешите неспоразуме, свако даље оклевање водиће ка болном захлађењу и прекиду емотивног односа.

Здравље Алергије.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Неопходно је да будете изузетно пажљиви како бисте избегли сваку врсту агресије у радном окружењу. Осим тога, чувајте се повреда, нарочито уколико је тако нешто могуће на вашем радном месту. Интензивирање свих односа може бити презахтевно за вас, па и резултирати неконтролисаним изливом беса којем сте, ових дана, склони.

Љубав С вољеном особом нема проблема, однос улази у фазу у којој нема несугласица. Пуни сте позитивних вибрација па с лакоћом прелазите преко мана које сте раније тешко превазилазили. Мала ренесанса доноси значајно пуњење љубавних батерија које ће вам бити потребне у наредном периоду.

Здравље Проблеми с видом.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Ових дана добићете мало признање али и нову прилику, због чега ћете бити јако поносни. Ипак, уколико брзоплето будете поступили можете направити погрешан избор и тиме пропустити све што вам се нуди. Било како било, ових дана ништа не иде без додатних компликација, а добра вест је да ви ипак можете да остварите успех уколико сте довољно стрпљиви и мудри.

Љубав Све што кажете, окреће се против вас. Извесна је дискусија с вољеном особом, а ако не будете довољно стрпљиви, динамичан разговор прети да прерасте у жучну свађу из које је раскид једино решење. Повуците се на време јер није прави тренутак за истеривање правде и истине.

Здравље Главобоља.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Имате утисак да вас нико не подржава. Осим тога, уколико ових дана кренете на пут, будите спремни на компликације, проблеме на граници и кашњења. Интензивирате комуникацију с особама које се налазе у иностранству, али још сте далеко од реализације. Све у свему, могуће су непријатности током овог периода, али не брините се, из свега излазите без последица.

Љубав Аспекти који описују ваш љубавни живот ових дана наговештавају пуну динамику у односу с партнером, али истовремено и тешко решиве проблеме. Некима ће овај период донети озбиљне компликације у емотивним односима који трајно мењају начин функционисања партнерске везе.

Здравље Меланхолија.