ОВАН (21.3 - 20.4)

ПОСАО Можете рачунати на подршку пријатеља јер сте у протеклом периоду својим залагањем и пожртвованошћу то заслужили. Очекује вас потписивање важног уговора који вам најављује да ваша каријера креће у новом правцу. Упоредо с тим муче вас лоши поступци одређених сарадника, па иако славите малу победу, истовремено сте и увређени.

ЉУБАВ Време је да се прилагодите вољеној особи. Нисте расположени за компромисе јер их доживљавате као пораз. Шта год да мислите ових дана не заборавите да је ваш партнер, као и ви, особа са својим потребама и да јој је некада неопходно попустити, па чак и када није у праву.

ЗДРАВЉЕ Главобоље.


БИК (21.4 - 21.5)

ПОСАО Вама је јасно шта је добро а шта не, па вас нервира зашто колеге не разумеју шта се у радном окружењу дешава.Беспотребно сами себи кварите расположење јер се бавите људским односима који су за ваше пословање небитни. Могући су неочекивани издаци, на време припремите стратегију која ће вам помоћи да превазиђете проблеме.

ЉУБАВ Вољена особа је променљивог расположења, имате утисак да вас намерно искушава. Ако се, ових дана, упустите у озбиљне разговоре, може вам се десити да у афекту изговорите и нешто што сте планирали да прећутите. За ваша незадовољства тренутно нема лека, будите стрпљиви.

ЗДРАВЉЕ Болови у ногама.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

ПОСАО Имате довољно самоуверености, али обавезе трпе јер нисте концентрисани колико би требало. Мислима сте далеко јер унапред планирате активности на чију ћете реализацију још чекати. У једном сте у праву, а то је да је неопходан прецизан и практичан план, али то не подразумева губљење драгоценог времена у претераном размишљању.

ЉУБАВ Ако занемарите лоше расположење, схватићете да за дружење и исцељујуће разговоре није неопходно да имате много новца. С друге стране, тензију вам ствара притисак вољене особе која је, ових дана, променљивог расположења и за ваш укус превише непредвидива.

ЗДРАВЉЕ Чувајте плућа.


РАК (22.6 - 22.7)

ПОСАО Околности вас приморавају да донесете одлуку за коју знате да мора да се догоди, али које се истовремено и плашите. Превише озбиљно схватате овај тренутак, као да након тога нема повратка на старо. То је нереално, врло брзо ћете схватити да оно што вам је у овом периоду деловало као неизбежно, уствари, није објективно. Не преувеличавајте проблеме.

ЉУБАВ Чини се да раније нешто није било по вашој вољи, а када су ствари кренуле како желите, изгубили сте интерес. Вољеној особи није јасно ваше променљиво расположење, не зна како да вам угоди. Будите фер, јасно реците шта је то што хоћете и истовремено уважите потребе друге стране.

ЗДРАВЉЕ Проблеми с грлом.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

ПОСАО Период је обележен важним вестима. Замисао коју сте имали, а која се тиче ваших амбиција, коначно постаје јасна и изводљива. Задовољни сте, али својој околини можете деловати превише арогантно јер они не разумеју да ви на такав начин испољавате добро расположење. Да бисте избегли такве неспоразуме будите отворени у свакодневној комуникацији.

ЉУБАВ Прекидате комуникацију с вољеном особом јер вам је тако лакше. Избегавање разговора не води ка решењу, напротив. Бежање додатно продубљује проблем и компликује односе. Без обзира на непријатност, преузмите иницијативу и решите ствари до краја.

ЗДРАВЉЕ Проблеми с синусима.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

ПОСАО Обавезе се гомилају а ви се у томе све слабије сналазите. Иако напредујете на месту где се налазите, то није довољно да би вас мотивисало да се још више потрудите. Све оно што вам се сада дешава није случајно, из неког разлога важно је јер ће вам требати у будућности. Будите према свима љубазни јер не знате за шта ће вам неко затребати.

ЉУБАВ Незадовољство на љубавном плану прети да постане разлог озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Не будите престроги јер сте обоје криви. Узрок лежи у томе што пропуштате сваку прилику да квалитетним разговором разјасните недоумице које вас муче.

ЗДРАВЉЕ Проблеми с варењем.


ВАГА (23.9 - 22.10)

ПОСАО Ухватила вас је огромна нестрпљивост, све бисте сад и одмах. Док се тако беспотребно трошите и нервирате, време пролази, а ништа не постижете. Потиснута тензија и ишчекивање прете да ескалирају у виду импулсивне реакције којом бисте упропастили све што сте до сада изградили. Останите стрпљиви како бисте избегли могуће компликације.

ЉУБАВ Пред вама су значајне промене. Вољена особа је расположена за оно што долази, а ви то као да не увиђате. Мало пажње и стрпљења могу освежити везу која је запала у колотечину. Кратак одмор и заједничко путовање подсетиће вас да сте, на првом месту, једно другом пријатељи.

ЗДРАВЉЕ Гастритис.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

ПОСАО Време је да успорите темпо. Могућа је понуда за партнерство са особом која вам у живот долази као неко ко жели да вас нечему научи. Идеја вам звучи сумљиво јер је све сувише добро да би било стварно. Без обзира на то што особа која вам се намеће нема лоше намере, њен план није довољно јак да бисте се некритички упустили у ту авантуру.

ЉУБАВ Као и у послу, тако и у љубави, мучи вас нестрпљење. Једноставно, ви више не можете да чекате. Срећна вест је да нећете још дуго трпети, промене стижу у блиској будућности, али, могу бити непријатне. Останите смирени и не доносите преране закључке јер могу бити потпуно погрешни.

ЗДРАВЉЕ Болови у грлу.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

ПОСАО Очекујете брзу реализацију али ствари се не развијају жељеним темпом. Док чекате да се нешто покрене, губите драгоцено време па вам измичу прилике које су сигурније, а можда и исплативије од оних које сте замислили. Отвара вам се шанса да започнете нешто ново што ће вам се вишеструко исплатити. Будите брзи да вам цео посао не би измакао.

ЉУБАВ У партнерским односима влада затишје. Вољена особа делује себично и нестрпљиво. Ваша романтичност, ових дана, трпи ударце јер вас околности терају да ситуацију сагледате на реалан начин. Не губите наду, тешкоће у овом периоду су краткотрајне и пролазне.

ЗДРАВЉЕ Проверите крвни притисак.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

ПОСАО Без обзира на све што сте планирали, будите спремни да одложите већину активности. Преценили сте своје могућности, па хтели ви то или не, бићете принуђени да део одговорности препустите блиским сарадницима. Искористите ове дане за кратак одмор како бисте темељно осмислили на који начин је најбоље да се убудуће организујете.

ЉУБАВ Заокупљени сте разматрањем неких ситуација које су се одиграле у прошлости. Ваша ћутљивост изазива нерасположење вољене особе. Пробудите се, није право време за искушења, због недостатка комуникације, мали неспоразум прети да прерасте у велики проблем.

ЗДРАВЉЕ Болови у леђима.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

ПОСАО Недеља почиње великом тензијом и наглом променом ситуације на свим пољима. С једне стране имате надређене особе, а с друге оне који су, по хијерархији, испод вас и очекују ваш потез. Не постоји начин да осмислите решење којим би сви актери били задовољни. Беспотребним колебањем губите енергију јер шта год да изаберете, неко ће се љутити.

ЉУБАВ Неки компромиси које сте направили у прошлости долазе на поновно разматрање јер вам се чини да превише трпите. Збуњује вас вољена особа, чини вам се као да је то неко кога уопште не познајете. Позитиван помак у вашим односима узрокован је сасвим новим вибрацијама које вам небо шаље.

ЗДРАВЉЕ Несаница.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

ПОСАО Свесни сте да ће се у наредном периоду много тога променити па вас ишчекивање и неизвесност исцрпљују. Можете себи да помогнете ако се усредсредите на оно што је сада и овде и не мислите на нешто што се још није десило. У сусрет вам долазе многобројне прилике и познанство с млађом особом која има начина да вам професионално помогне.

ЉУБАВ Како у послу тако и у љубави, ових дана, мучи вас колебање. Уколико своју тензију будете усмерили на партнера постоји велика шанса да криза ескалира. Реакција вољене особе може бити изненађујуће непријатна. У свему вам може помоћи блиски пријатељи, ако им се поверите.

ЗДРАВЉЕ Алергије.