ОВАН

Можете рачунати на подршку пријатеља јер сте у протеклом периоду својим залагањем и пожртвованошћу то заслужили код њих. Очекује вас потписивање важног уговора којим ће ваша професионална каријера кренути другим смером.

БИК

Напетост почиње од јутра. Чини вам као да су сви подлегли атмосфери која је за ваш појам потпуно нездрава. Интензивно смишљате начине како да се решите свега и неко време проведете изоловани од свих дешавања. Не бежите од обавеза.

БЛИЗАНЦИ

Прави је тренутак да многе ствари поставите на своје место, нарочито уколико око себе имате особе с којима имате нерашчишћене односе. Ваш ауторитет је на врхунцу, оно што данас будете изговорили, друга страна ће схватити на најбољи могући начин.

РАК

Ослањате се на обећања која су вам дали пријатељи. Чекање на испуњење може вас довести у позицију да се правдате другим људима, иако застој није настао код вас. Да бисте то избегли, своје обавезе завршавајте лично и сами.

ЛАВ

Уживате благонаклоност утицајних лица. Ипак, не опуштајте се превише јер су у питању људи који од вас, заузврат, очекују безграничну лојалност. Може вам се десити да вас неко од њих примора на потезе којима бисте себе довели у незавидан положај.

ДЕВИЦА

Имате прилику да научите како из сваког лошег долази нешто добро. Проблем вашег тренутног стања је изостанак подршке на коју сте рачунали. Можда је прави тренутак да размислите шта желите - да вам ласкају или да вас искрено критикују.

ВАГА

Водите разговоре од којих очекујете превише. Теме нису важне, али ви сте им дали на значају. Надметање у ставовима губи сваки смисао јер крајњи циљ не постоји. Не трошите улудо речи, нарочито ако је преко пута вас неко коме не верујете.

ШКОРПИЈА

Трошите беспотребно време на организацију пута, а нисте сигурни да је све изводљиво. Суштинске ствари нисте довршили. Проверите документа, услове путовања, као и средства која су вам потребна. Превиди вам могу закомпликовати дан.

СТРЕЛАЦ

Не почињите нове послове. Услед недостатка концентрације направићете грешке због којих ћете се, у наредном периоду, бавити поправљањем начињеног. Искористите дан за дружење са помало запостављеним пријатељима и фамилијом.

ЈАРАЦ

Предстоји вам предлог за путовање, сарадњу са иностранством или учење уз исплатив посао. Уколико не реагујете брзо, можете пропустити ову неочекивану шансу. Иако нисте расположени да ризикујете, овог пута покушајте јер ће се исплатити.

ВОДОЛИЈА

Муче вас финансије. Са свих страна вам испоручују рачуне, па чак траже и новац на зајам, који ви немате. Немате стрпљења за туђе проблеме јер нисте сигурни ни како да решите своје. Не будите престроги према људима, доћи ће дан када ће и вама нешто бити потребно.

РИБЕ

Што се тиче вас, све сте урадили како треба и немате око чега да се преиспитујете. То је ваш став и без претераног нервирања решавате неке пријатељске односе. Ако бисте били самокритични увидели бисте да сте престроги, можда и тврдоглави.