ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Опорављате се од протеклих динамичних активности, право је време да на овом пољу упловите у мирне воде. Требаће вам времена да околину убедите да сте и даље заинтересовани за обавезе. Своју сањивост и нерасположење маскирате лажном веселошћу, а то за последицу може да има да у свакој ситуацији будете окривљени. Уз све ово, извесни су проблеми са законом, било да су у питању ситне казне или немогућност остваривања некаквог права за које сматрате да вам следује.

Љубав Потенцијални партнери долазе из далека. Осим тога, пријатељство може бити једнако важно за интимне односе. Уколико не желите да вам се један другарски однос преточи у љубавни, повуците се на време. Обрнуто, уколико гајите симпатије према особи за коју нисте сигурни да ли вас гледа као пријатеља, ово је право време да преузмете иницијативу и унесете новитете у тај однос.

Здравље Пазите плућа.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Ово је ваш месец. Одмах по уласку Сунца у ваш знак, 21. априла, покреће се обиље позитивне енергије која некима од вас може живот да преокрене из корена. Овоме су изложене највише Бикови рођени у првој декади, али и особе којима је овај знак у првом пољу хороскопа. Без обзира на генерално позитиван тренд, потребно је обратити пажњу на пословне односе. Ако у промене не уђете милом, потреба да се нешто промени може покренути талас неконтролисане енергије која се акумулирала чекањем.

Љубав Одличан је тренутак за реализацију креативних идеја о којима већ извесно време размишљате. Уколико је у ваше планове укључен партнер, не очекујте много јер вам предстоји мало разочарање. Вољена особа није у стању да испуни своја обећања. Ово је разлог због кога ћете се, до краја наредног периода, осетити помало издано, али ако будете стрпљиви из пролазног захлађења изаћи ћете као победник.

Здравље Склоност прехлади.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Период је обележен приливом јаке енергије, позитивним трендовима у вашем свакодневном животу, како на послу, тако и код куће. Споразум се лако постиже с партнерима и колегама, солидарност и тимски рад напредују, а ви у систему заузимате место које одавно заслужујете. Цео период вам може деловати прилично напето, али то је због тога што сте свесни да је ово, на неки начин, ваших пет минута на које сте дуго чекали. Помоћи ћете себи ако се не будете фокусирали баш на сваки детаљ. Држите се приоритета.

Љубав Одлично време за љубав и романтику као и за авантуре с децом и вољеним особама. Отварају се нови хоризонти, могуће је путовање и то у друштву пријатеља с којима делите иста интересовања. Ако тражите љубав, овај период је савршен за то и сва је прилика да на неком путу или краткотрајном одмору можете да упознате особу веома пријатног изгледа која долази издалека, могуће иностранства.

Здравље Главобоља.


РАК (22.6 - 22.7)

Посао Постајете пријемчиви за људе пуне доброг расположења и позитивне енергије. Можда ће вас њихов ентузијазам иритирати, половином месеца обузеће вас порив да направите мали отклон од свих притисака и обавеза које вам се намећу. Постоје неке ствари с којима не желите да се суочите, али околности ће вас присилити на то. Како год да се поставите, спремите се на изненађења која ће вам отворити сасвим нов угао гледања на вашу пословност.

Љубав Све очи су упрте у вас. Уколико сте у вези или имате породицу, на неки начин се осећате прозваним да направите важан корак који би битно променио распоред снага у вашем емотивном систему. Уколико нисте у вези, на вама је одлука хоћете ли преузети иницијативу и отпочети комуникацију с особом која вас баш и не привлачи страствено, али која је, по свим другим основама, добра прилика за квалитетан однос и озбиљну везу.

Здравље Алергије.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Пуни сте себе, на вама је да понесете промене које ће донети бољитак вашем радном окружењу. Ово је право време за испуњење и пословног и приватног плана. У изгледу је и новчани прилив и то, највероватније, из извора на који не рачунате. Предстоји вам практична примена новостечених вештина. Уколико будете доносили важну одлуку, она мора да се односи на нешто што подразумева озбиљну животну промену у коју је укључен већи број људи, међу којима је и неко од пријатеља.

Љубав Да бисте безболно превазишли тешкоће у овом периоду неопходно је да сведете свој его на минимум, а то је нешто што је вама најтеже. Све што отпочнете ових дана, неће се развијати у жељеном правцу све до августа. Не би било лоше да у све своје планове који се тичу љубавних односа урачунате аспект који представља заблуде, лажи и преваре. Да ли ћете бити жртва или починилац, на вама је да изаберете.

Здравље Болови у леђима.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Све вам је надохват руке, али вам је у протеклом периоду све некако за мало измицало. Без обзира на то, ви утеху проналазите у задовољствима која немају везе с вашим пословним животом. Тренутна фаза не мора да буде толико лоша ако у своје калкулације урачунате мањи губитак који може да вам приреди особа с којом сте сковали нереалан план. Дакле, не губите време с неозбиљним људима који су добри само за забаву и провод. Посветите се послу и не плашите се грешака, до краја овог периода можете да остварите значајан добитак.

Љубав Ви одлично осећате каква је ситуација с партнером, али то не умете да преточите у речи. Вољена особа вас не разуме. Ваше ћутање делује превише мистериозно, па делујете сумњиво. Ако не пронађете начин да поново успоставите блиску комуникацију, неразумевање може да изазове љубавну свађу која је последица ничег другог до најобичијег неспоразума. Пре него што себи загорчате живот, преиспитајте се колико вам је заиста стало до вољене особе.

Здравље Преконтролишите хормоне.


ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Намећете себи додатне обавезе. У складу с овим, известан је сусрет и познанство с особама које ће отворено рећи шта од вас очекују. Ради се о људима који су на вишој позицији од вас, па је сваки компромис везан за вашу сарадњу немогућ. Не преостаје вам ништа друго него да дисциплиновано прихватите све што се тражи и својски прионете на посао. У противном, могли бисте проћи кроз велики стрес, а некима у овом периоду прете и непријатне промене, чак и отказ.

Љубав Добро расположење може помутити туђа невоља, било да је у питању пролазна болест ближњих или некога ко вам је важан или на неки начин зависи од вас. Бићете прозвани да помогнете, а то ће подразумевати битну промену планова за које сте мислили да су сигурни. Средином маја можете донети суштински важну одлуку која се тиче вашег партнерског статуса, а некима овај период може донети и стресан растанак.

Здравље Проблеми с варењем.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Аспекти најављују промене на свим пољима. На удару је реорганизација финансија. Било да се ради о вашем радном окружењу или о вашем новчанику, ефекат је исти. Уколико будете очекивали помоћ људи који вам се наводно диве, разочараћете се. Стратегију градите искључиво на личним капацитетима и нека вас не понесу туђи хвалоспеви, јер баш када вам буде најпотребније схватићете да сте били у заблуди. Избегавајте кредите и све друге видове задуживања.

Љубав Ово је време авантура. Обузима вас неописива потреба за променом. Ово је време када се на љубавној сцени отварају нови и веома позитивни трендови. Људи које ћете овог месеца сретати извор су стварне инспирације. Неко од њих може бити кључан играч преко кога срећете особу која на љубав гледа на сличан начин као ви. Иако цела ствар може деловати обећавајуће, не залећите се, јер ће се романса завршити пре него што је и почела.

Здравље Преконтролишите крвни притисак.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Посвећени сте професионалном животу и чини вам се да вам ових дана не иде лоше. Међутим, постоји једна мала опасност да на таласима велике самоуверености превидите неке очигледне чињенице које вам могу покварити целу финансијску конструкцију. Конкретније, уколико будете дозволили да се у ваше одлуке мешају људи из блиског окружења, велика је шанса да сви заједно западнете у проблеме. Ту није реч о нечијој лошој намери, већ о превидима и грешкама које они праве из незнања.

Љубав Трагате за додатним задовољствима јер се не осећате испуњено у односу у коме сте званично. Овакав аспект упозорава на опасност од упуштања у дуге исцрпљујуће разговоре који воде у расправе и свађе. Лично незадовољство не лечите агресивном комуникацијом, јер ће вас то додатно исцрпети. Као и у послу, тако и у љубави, период може донети непријатне догађаје. Савет је да се примирите и сачекате боља времена.

Здравље Не претерујте са слаткишима.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Притисак је све већи, осећате неописиву потребу за кратким одмором. На све то стижу и нове дугорочне обавезе, али ви ћете пронаћи начин да све то постигнете. Уколико будете у позицији да одлучујете о свом пословању нека ваша размишљања иду у смеру некаквог удруживања с људима чији је капитал на сличном нивоу као и ваш. Уколико радите с некретнинама, будите опрезни и објективни у проценама, јер су у изгледу већи превиди и грешке које касније нећете лако поправити.

Љубав Ако желите провод и авантуре, пожурите и иживите та искуства, али знајте да је то кратког даха. Планета која вам доноси могућност брзог заљубљивања, уствари представља краткотрајну авантуру која је све само не и емотивна веза. С друге стране, исти аспект представља могућност да дуготрајно пријатељство прерасте у нешто више и то на неочекиван начин. Уколико гајите таква осећања, само напред, право је време за то.

Здравље Гастритис.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Пуни сте себе, јер пређашња пословна стратегија даје резултате. Међутим, иако у овом периоду можете да нагомилате значајну своту новца, опасност вреба од некаквог ризика, било да је у питању коцка или пословни потез у коме играте на карту срећу. Астро савет би био да се никако не упуштате у ризичне активности јер долази период у коме вас очекује непланиран трошак. Дакле, примирите се, наставите с марљивим радом, а финансијске трансакције било које врсте - одложите.

Љубав Имате потребу да се ушушкате поред неког и да овај период препун турбуленција прегурате што безбедније. Међутим, чак иако се у потпуности припитомите, велики су изгледи да ваш партнер иступи са захтевима који све мењају. Уколико се то догоди, најбезболније бисте прошли ако прихватите новонасталу ситуацију, чак и ако би то вама, у првом моменту, деловало као губитак. Ако останете смирени, све ће се убрзо вратити на старо.

Здравље Нервоза.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Шта год да сте намерили, постићи ћете. Очекују вас сусрети са интересантним људима који имају сјајне идеје. На неки начин, ваш потенцијал је у облацима и плановима. Све вам је јасно, разазнајете путању куда би било добро да наставите даље, али право време за реализацију ваших идеја које, мора се признати, ових дана могу бити и генијалне, тек долази. Спремите се на акцију, јер праве резултате ћете видети тек када дисциплиновано засучете рукаве и с маштања пређете на дело.

Љубав Имате и ви право на мали предах. Венера, планета љубави вас је ослободила, време је за сабирање утисака и скидање ружичастих наочара. Колико год то сурово звучало, можда откријете праве вредности и своју љубавну пустоловину преточите у топлу љубавну везу која ће потрајати. Уколико сте већ у вези, овај период доноси прилику да велика очекивања сведете на реалност и откријете нову димензију праве љубави.

Здравље Малаксалост.