Ево шта каже хороскоп, шта Вам је потребно да бисте били срећни…

Свакога усрећују различите ствари, то зависи од приоритета у животу. Некоме је важан новац, некоме љубав, неко би само да путује. С друге стране, неко брине превише о другима и жели да усрећи блиске људе.

Ево шта каже хороскоп, шта Вас усрећује према Вашем хороскопском знаку.

Ован

Волите нове авантуре са партнером па некад можете постати чак и зависни од сексуалних подухвата. Волите да пробате нове ствари, да идете на нова путовања и држи Вас узбуђење и жеља за новим искуствима.

Бик

Ви сте сензуални љубавник. Битно је да је укључено чуло додира и укуса. Физичко задовољство Вам је на првом месту и ако Вас партнер не задовољи, ништа не помаже. Разбудићете страсти тако што ћете са партнером истраживати ерогене зоне и то ће бити сасвим довољно да будете срећни. Ипак, и добра вечера би могла бити од помоћи.

Близанци

Ви сте радознали и желите да размењујете идеје са другима. То Вас ментално стимулише и желите да чујете другачије мишљење од свог. Зато сте јако срећни када упознајете нове људе. Инспирисани сте другима да доживите нека забавна искуства и да искористите све што живот може да понуди.

Рак

Веома сте осетљиви и трудите се да одржите породичну традицију. Вама су најбитнија деца. Када их погледате, видите цео свет пред собом. Не можете да замислите да радите било шта осим да бринете о својој породици, то Вас највише усрећује. Ако немате децу, онда је породица на првом месту, без премца.

Лав

Скупе ствари привлаче пажњу других људи. Када неко види нешто лепо, тешко је да се не диви томе - зато уживате у томе да блистате у сваком тренутку. Волите модерне ствари, али и скупе. Узбуђени сте када се обучете у скупе ствари и када идете на скупа места, то Вас усрећује. Поносни сте на себе када можете да се окружите лепим стварима.

Девица

Ако бисмо могли да Вас опишемо у три речи, то би биле практичност, аналитичност и марљивост. Ви сте срећни када морате да решите неки проблем. Волите када морате да решавате неке задатке и кад имате обавезе. Ваш осећај за детаље је беспрекоран. Битно је да је све савршено око Вас и онда немате разлога за бригу, али тај савршени мир је тешко постићи.

Вага

Ваш живот мора да буде обогаћен лепим стварима. Приоритет Вам је да имате компатибилног партнера који ужива у естетици као и Ви. Најсрећнији сте када имате љубав у свом животу. Тежите томе да остварите мир и хармонију и не желите да ризикујете да изгубите вољену особу. Усрећујући друге усрећујете себе.

Шкорпија

Желите увек да изразите своје најдубље емоције. Увек сте сензуални и страствени. Некад сте сурово искрени, што се неће свакоме допасти. Ипак, увек чекате прави тренутак да кажете шта све знате, шта мислите и чекате реакцију. Непроцењиво је за Вас када се утврди да сте све време били у праву.

Стрелац

Волите да зарађујете, али и да трошите новац. Једино што није у реду је што немате меру ни у чему. Увек идете "на велико". Није Вам битно одакле новац долази, док год га добијате. Волите да ризикујете и увек ћете пре одабрати да радите од куће, а не из канцеларије. Волите своју слободу. Оптимистични сте и знате да је космос на Вашој страни и да ћете добити све што замислите.

Јарац

Имате велико поштовање за породицу и традицију. Битне су Вам успомене, прославе, породични обичаји. Рођендани свих блиских људи се не пропуштају, а и Ви славите рођендан, то је обавезно. Сви празници су битни јер тада можете да се испричате са свима и да поделите успех и лоше тренутке са другима.

Водолија

Вама је битна интелектуална стимулација. Само је важно да Вам није досадно јер Вас то фрустрира. Срећни сте када можете лако да комуницирате са другима који могу да Вас изазову ментално. Не можете да проводите време са људима који нису интелигентни. Кроз разговор сте мотивисани да увидите како можете да смислите неке ствари које могу бити од помоћи другима. Дружење Вас чини срећним.

Рибе

Ви сте емпата и преосетљиви сте. Због тога лако градите емотивне односе са другима. Када осетите да нешто није у реду са породицом или блиским људима, узнемирите се. Имате јако развијену интуицију па доста ствари предосетите. Не оклевате да узмете ствар у своје руке и да попричате о проблему, ако већ не можете да га решите. То Вас смирује и усрећује.

Аутор: Мондо/ Јована Вилимоновић