АЛФА женка, амбициозна, дисциплинована, организована, стрпљива, одговорна, практична, одлучна, неустрашива, фокусирана на циљ и срећна тек кад до њега дође - она је све то.

Као типична представница групе земљаних знакова, стоји чврсто на земљи и није склона сањарењима већ живи у стварности и узима од ње највише што може. Због своје непоколебљиве амбициозности и порива да стално иде напред, често све остале остави иза себе, а скренути је с пута који је зацртала није лако.

Она је жена у знаку Јарца и невероватно јака жена. Оно што би сваком просечном мушкарцу сломило кичму ова дама ће изнети тако ненаметљиво и достојанствено да ћете се запитати да ли сте је уопште достојни.

Ако закључите да јесте, будите сигурни да ће ваша љубав горети постојано и топло, када све остале буду сагореле. Одржаваће је пламен њене одговорности, дужности и посвећености. Са њом сваки дан неосетно постајете све бољи, док једног дана не схватите да сте од краставе жабе постали принц који ужива поштовање и ауторитет свих око себе.

Она је то знала док сте још били жаба, а колико се дама усуђује да воли жапца? Њена машта не признаје нереалне фантазије, јер она увек зна крајњи исход ствари. Све што тражи од вас јесте да покажете карактер и истрајност, а она ће вам радо дати пример, јер то поседује бар два пута више од вас. Као мајка је строга, али праведна. Деца ће јој једног дана владати собом и светом око себе.

Жена Јарац може да преброди све животне недаће, а какав је год проблем задесио, успеће да остане прибрана и мирна и одмах ће почети да тражи решење.

Може се чинити хладна и резервисана, али испод те површине крије се жена са одличним смислом за хумор која чезне за сигурношћу. Део својих амбиција спремна је да жртвује само због једног - због породице.

Кад није њен дан, може бити превише тврдоглава, нерасположена, срамежљива и песимистична. У природи јој није да се заљуби на први погле,д нити да губи време на бесмислени флерт за који зна да не води никуда. Љубав је за њу озбиљна ствар и ако јој се неко свиђа, неће пустити судбини да одради своје, већ ће увек бити свесна својих способности, узеће ствари у своје руке и побринути се да добије мушкарца којег жели.

Партнеру воли да угађа и брине се за њега, због чега се може чинити као да је она у вези потчињена, али у ствари никад неће изгубити своју урођену независност, односно неће зависити од партнера. Са својим животним сапутником жели да буде равноправна, а уз њега ће стајати и бити му подршка и у најтежим моментима. Тражи неког ко ће успех волети исто колико и она па је савршена веза за њу спој љубави, сигурности и успешности.

Страствена је љубавница. Идеалне партнере пронаћи ће у друга два земљана знака, Бику или Девици, јер они знају да продру до њеног срца и открију његову топлу и нежну срж, као и једном воденом знаку, Раку, који ће у потпуности задовољити њене емоционалне потребе. Добро се може слагати и са Шкорпијом.

Жена Јарац осваја својом класичном лепотом, њен целокупан изглед врло је допадљив, а прво што сви на њој примете су високе јагодице које јој дају посебну елеганцију и шарм. Типичну представницу знака карактерише дужи нос, изражајно и складно лице, дубоке, помало мрачне очи, витка фигура и танак врат, наглашена рамена и чист и блистав тен.

Њу није лако освојити. Код ње љубав не може да наиђе као гром из ведра неба. Када воли или боље речено, када одлучи то да призна, то се обично догађа након дугог познанства с неким мушкарцем. Љубав се код ње споро рађа. Када одлучи за некога да се веже, то је за цео живот. Ни време ни дуги растанци не могу да поремете њену љубав.


Аутор: Супержена