ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Много тога ће овог месеца код вас бити стављено на чекање. Информације које будете добијали могу бити лажне, а особе које вам нешто обећавају непоуздане и неодговорне. Најбоље је да ово време искористите за учвршћивање постојеће позиције, нарочито ако то укључује ваше финансије. Ако преузмете иницијативу и све активности организујете искључиво у сопственој режији, успех може бити известан. Уколико вам, пак, други људи буду наметнули своје идеје и ритам реализације, рачунајте на губитке.

Љубав У месецу који је пред вама бићете у прилици да успоставите контакт с особом која долази из далека. Они који су већ у љубавној вези ово је право време за заједнички пут или неку другу врсту активности која проширује досадаша ограничења. Самопоуздање вам расте, окружени сте људима који су пријатељски наклоњени како вама тако и вашем партнеру. Иако је атмосфера добра, пазите коме се поверавате и чије тајне чувате.

Здравље Проблеми с грлом.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Пуни сте енергије, имате способност да остварите своје циљеве. Покрећете планове за промену начина живота, могуће је да је то нешто што сте раније планирали али нисте били у прилици да реализујете. Сада се околности мењају, увиђате нове начине како да досегнете своје циљеве. У свему што смислите имате помоћ сарадника. Будите пажљиви и не заносите се идејом да бесплатно добијате подршку. Људи имају мотивацију да вам помогну, али за свој труд очекују надокнаду. Пазите се скривених дугова.

Љубав Окружени сте групом људи чије је надахнуће заразно, али ви се некако истичете као коловођа. Љубавни односи су вам, некако, у другом плану, усредсређени сте на друштво. Такав начин функционисања у љубавној вези, на дуге стазе, прети да прерасте у обичан другарски однос који на крају завршава разлазом. Без обзира на то што вам тренутно то делује као нешто прихватљиво, добро размислите да ли су вам такви приоритети исправни.

Здравље Чувајте се повреда.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Ово није идеално време за вашу непосредност. Навикли сте да своје планове отворено износите. Међутим, планета која влада вашим знаком, Меркур, налази се у знаку Риба и ту ће, уз ретроградан ход, остати до половине априла. За вас ово је период лова у мутном. Ово можете да преокренете у своју корист једино ако се у свом послу бавите нечим што је креативно и за шта је неопходна машта и осећај за лепо. Све остало може бити изложено компликацијама које се неће разрешити пре априла.

Љубав Време је да преиспитате ситуацију и поразговарате с вољеном особом. Могуће је да ћете сазнати нове детаље које раније нисте увиђали. Склони сте преувеличавању свега, па и проблема. Будите опрезни са сопственим очекивањима, нереалне наде воде вас у разочарање. Уколико будете самокритични и искрени према партнеру, али и према себи, ваша романтична блискост биће учвршћена. Чувајте се лажи.

Здравље Пазите плућа.РАК (22.6 - 22.7)

Посао Пред вама је хаотичан период који може потрајати дуже него што очекујете. Иако је добар тренутак за идеје, ово је време када сте окружени људима који не испуњавају своја обећања. Да бисте изашли из могућег хаоса, морате се озбиљно организовати и наоружати стрпљењем. Духовне и интелектуалне дисциплине су вам у првом плану, то је оно што вас исцељује. Користите своју природну интуицију да уочите чије су идеје преувеличане и неискрене и инсистирајте на чињеницама у сваком разговору.

Љубав Превише нестрпљиво посматрате ствари па због тога постоји опасност да погрешно растумачите понашање свог партнера. То није зато што вас он лаже или прикрива нешто, већ је ствар у вашим нереалним очекивањима којих никако да се решите. Да бисте избегли могуће непријатности неопходно је, у овом периоду, свести очекивања на минимум и пре него што затражите разлоге свог незадовољства у партнеру, то исто рашчистите са собом.

Здравље Проблеми с варењем.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Носи вас оптимистично расположење. Позитивно размишљање води у мале победе, нарочито ако сте у послу креативни. Ипак, како месец буде одмицао, комуникација ће бити све проблематичнија јер су могуће грешке или превиди како ваше тако и ваших пословних сарадника. Све ово може да изазове бројне неспоразуме, нарочито уколико на време не урачунате сва могућа одступања која вам могу ометати планове. Ако прихватите да некада ствари не зависе само од вас, проћи ћете безболно.

Љубав Транзити на небу некима обећавају могућу брачну понуду или ново романтично познанство. Љубав добија на снази. Уколико сте од раније у вези, ово је време када је потребно све уобличити. Уколико сте, пак, од недавно у романси, управо вам се отвара прилика да кроз изражену емоционалну интеракцију с интересантном особом досегнете невиђене висине. Од вас зависи како ће се ствари развијати, друга страна је спремна на ваше изазове.

Здравље Алергије.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Извесна је велика опасност да будете изложени лажима, илузијама и нереалним очекивањима како својим тако и од стране других људи. Поред тога ово је месец и великих промена. Морате пронаћи праву меру у свему. Ви сте надарени да с лакоћом спроведете ред и дисциплину, али мораћете да прихватите да су с друге стране људи који не знају шта желе. Оно што треба да урадите је да се вратите на почетак и детаљно, још једном, преиспитате све договоре и планове и елиминишете своја нереална очекивања.

Љубав Ово је период у коме ћете приметити како сви вас прозивају када им је потребна помоћ, било да се ради о вољеној особи или члановима породице. До изражаја долази ваша одговорност и самопожртвовање. Иако се ви на тај начин исцељујете и енергетски пуните, будите опрезни за кога се жртвујете како не би било узалудно. Могуће су преваре и обмане, нарочито од стране људи који од вас траже услугу или подршку било које врсте.

Здравље Проверите крвни притисак.ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Осећате потребу да боље организујете свој професионални живот. Иако је ово добар период за рад с апстрактним стварима, као што је креативна комуникација или некакав маркетинг, ваша пажња се расипа због непоузданих сарадника или погрешне комуникације. Без обзира на то, будите уверени да ваш труд није узалудан иако ћете на резултате сачекати мало дуже него што то сада процењујете. Осим тога, овај месец је добар за помагање другим људима који су у невољи, како код куће тако и на послу.

Љубав Ово је време захтевних емотивних изазова и потребе да се љубавни живот стабилизује. Како месец буде одмицао тако ће се и ваша љубавна ситуација учврстити. Уколико сте жељни излазака и обилазака културних дешавања, ово је право време када ћете вољену особу, с лакоћом, наговорити на било коју акцију те врсте. Атмосфера завођења је у ваздуху, имате потпуну контролу над ситуацијом, на вама је само да повучете први корак.

Здравље Болови у леђима.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Постајете преосетљиви на потребе других људи, а то вас компромитује више него што сте ви спремни да поднесете. То вам доноси тензију с којом се тешко носите, па вам почетком марта следи озбиљан енергетски пад. Ако дозволите сарадницима да истакну своје способности и на тај начин засене вашу улогу у функционисању целог система, можете избећи озбиљне сукобе а, успут, и научити нешто ново о себи што до сада нисте знали. Поред овога, отвара се потреба за учењем нечег новог што ће вам се дугорочно исплатити.

Љубав Нисте у ситуацији да диктирате услове под којима ће се ваш љубавни живот даље развијати. На прагу сте нове животне фазе, бар када су емотивни односи у питању. Вољена особа може показати потребу за слободом или иницирати промене у начину функционисања ваше везе. Ако прихватите промене и покажете да сте еластични и спремни на компромисе, ваша веза може да опстане. У противном, спремите се на могуће проблеме.

Здравље Чувајте се грипа.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао У првом плану је улагање напора у активности које не доносе тренутну зараду. Верујете у позитиван исход свега и оптимизмом се браните од мрачних страхова који вас, с времена на време, обузимају. Док у послу стагнирате, време је да се пресаберете и направите нову финансијску конструкцију којом ћете добити на времену. Да ли је у питању позајмица или кредит, свеједно, на неки начин, ових дана се бавите прошлоћу и санирањем последица некритичког трошкарења коме сте се предавали у протеклом периоду.

Љубав Ово је месец када се било какве лажне наде или претерана очекивања морају исправити. У основи, дугови који су вас притисли гурају вас да се окренете правим вредностима, породичном животу и односу с вољеном особом. Покажите захвалност, али се не изјашњавајте отворено јер нећете бити схваћени на прави начин. Вољена особа жели да види практична дела а не да слуша о вашем списку лепих жеља које никако да остварите.

Здравље Преконтролишите крвну слику.ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Ово је период у коме ћете оснажити све своје пословне позиције. Притисак коме сте изложени инспирише вас и охрабрује да се препустите сопственим проценама и на креативан начин уредите свој живот. Иако сте дуго чекали да се коцкице посложе на овај начин, останите прибрани и стрпљиви још неко време. Тачно је да промене стижу и ви то одлично осећате, али потребно је сачекати још мало и не брзати с доношењем одлука. Ако се, ипак, препустите тренутној еуфорији, извесни су превиди којима ћете све упропастити.

Љубав На овом пољу вам је све замршено и некако конфузно. Време трошите у узалудним разговорима којима вољеној особи нешто објашњавате а она као да вас не чује. Дозволите другој страни да остане у свету маште и дајте јој времена да сама увиди колико су њена очекивања превелика. Ваша сурова реалност може бити непријатна сваком ко иоле живи у свету илузије и романтике. Право решење ће бити видљиво ако савладате сопствену претерану строгоћу.

Здравље Проблеми с плућима.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Завршава се једна фаза и у изгледу је почетак нечег новог. Тренутно сте у вакууму чекајући реализацију свега што знате да долази. Уколико је ваш посао на било какав начин повезан с некретнинама, ово је период купопродаје, прилива новца али и улагања. Будите пажљиви, један погрешан потез може да вас, дугорочно, кошта статуса. Пре него што потпишете било шта, два пута проверите све детаље како бисте избегли превиде и грешке које бисте касније тешко исправили. Двапут мерите па онда сеците.

Љубав Емоционално сте преосетљиви, то се одражава на однос с вољеном особом. Желите да се осећате сигурно, али то је тренутно немогуће. Ускоро је известан приметан помак у љубавним односима, али ви ћете се и даље осећати запостављено. Када бисте знали шта желите, проблем би био решен. Свесни сте да пролазите некакву трансформацију, али вам није јасно куда вас то води. Савладајте тензију и не оптерећујте се будућношћу, живите у садашњости.

Здравље Чувајте се вируса.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Можда ћете морати да решите компликације и конфузију у животу некога ко зависи од вас а с ким сте и професионално повезани. Људи се ослањају на ваш интуитивни део личности који некада делује као да сте чаробњак који у сваком часу зна шта је најпаметније урадити. Ваша осећајност, ових дана, не ради за вас јер ће вам се можда прикачити људи који не могу да се похвале најчаснијим намерама. Време је да скинете ружичасте наочаре и ствари сагледате на реалан начин.

Љубав Однос с вољеном особом може бити озбиљно пољуљан уколико не будете водили рачуна шта причате. На вама је да сачувате тајну која, по вашем мишљењу, није нешто што мора да се крије. Ипак, ако друга страна инсистира да останете дискретни на вама је само да то прихватите а не да судите о томе да ли је то исправно или није. Овај месец је у знаку потенцијалног скандала који може наступити уколико будете непажљиви.

Здравље Проблеми с хормонима.