ОВАН (21.3 - 20.4)

ПОСАО Недеља почиње великом тензијом и наглом променом ситуације на свим пољима. С једне стране имате вама надређене људе, а с друге оне који су, по хијерархији, испод вас и очекују ваш потез. Не постоји начин да осмислите решење којим би сви актери били задовољни. Беспотребним колебањем губите енергију, јер шта год да изаберете, неко ће се љутити.

ЉУБАВ Како у послу тако и у љубави, ових дана, не цветају вам руже. Уколико своју тензију будете емитовали на партнера постоји велика шанса да криза ескалира. Реакција вољене особе може бити изненађујуће непријатна. У свему вам могу помоћи блиски пријатељи, ако им се поверите.

ЗДРАВЉЕ Главобоља.


БИК (21.4 - 21.5)

ПОСАО Под великим сте притиском. Након непријатних искустава приморани сте да донесете важну одлуку. Без обзира на то колико сте узнемирени, тензија ће попустити истог тренутка када будете преломили и јасно се определили. Крај недеље може донети још један преокрет који ће вам додатно расветлити ситуацију. Будите стрпљиви и не журите са закључцима.

ЉУБАВ Биће вам потребно много стрпљења како бисте ове дане провели у миру. Сва је прилика да ће се, паралелно с послом, распламсати и емотивни пожар. Како год да се поставите тешко ћете избећи турбуленцију. Ако прихватите да у животу некада не зависи све од вас, лакше ћете савладати изазове.

ЗДРАВЉЕ Несаница.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

ПОСАО Како год да се ове недеље поставите, расположење ће зависити од финансија. А када смо већ код новца, припремите се на стрес, јер вам предстоји неочекивани трошак. Крените у сусрет овом транзиту тако што ћете се хитно пресабрати и пронаћи заостале неплаћене рачуне на које сте заборавили. Будите опрезни и у саобраћају, могуће су штете.

ЉУБАВ Ви као да спавате. Вољена особа не види вас, али ни ви њу. Уколико сте у прошлости скривали велику тајну, ових дана она може да постане јавна. Недостатак комуникације, прећуткивање и одлагање важних разговора може да произведе озбиљну кризу из које ћете се тешко извући.

ЗДРАВЉЕ Чувајте се грипа.


РАК (22.6 - 22.7)

ПОСАО Ови дани су обележени општом тензијом и непријатним догађајима у које су укључени припадници свих астролошких знакова. Ви сте као генератор, осећате и упијате сваку вибрацију која је око вас. Лоша страна ваше преосетљивости је управо у томе што сте склони да водите туђу бригу, чак и на своју штету. Чувајте се интрига.

ЉУБАВ Повлачите се у себе. Можда вам неке несугласице с вољеном особом делују лошије него што то заиста јесу. Ако бисте се, уместо ћутања, определили за отворен разговор, схватили бисте да проблем није између вас, већ је последица тренутно лошег расположења.

ЗДРАВЉЕ Проблеми са желуцем.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

ПОСАО Почетак недеље је толико интензиван да вам до њеног краја не преостаје ништа друго него да се повучете и кратко предахнете. Свесни сте да ће се у наредном периоду много тога променити па вас ишчекивање и неизвесност исцрпљују. Можете себи да помогнете ако се усредсредите на оно што је сада и овде и не мислите на нешто што се још није десило.

ЉУБАВ Време је да се прилагодите вољеној особи. Вама то тешко иде, јер сваку импровизацију доживљавате као лични пораз. Шта год да мислите ових дана не заборавите да је ваш партнер, као и ви, особа са својим потребама и да је некада неопходно да јој попустите, чак и када није у праву.

ЗДРАВЉЕ Проблеми с ногама.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

ПОСАО Дани велике тензије су иза вас. Полако се враћате у рутину. Поспани сте, деконцентрисани. То је очекивано стање, нарочито ако сте недавно претрпели веће стресове. Не обазирите се на оно што је било, сувишно размишљање о свему омета психички опоравак. Крајем недеље су могући контакти са особама које вам нуде нешто што је на граници легалног.

ЉУБАВ Партнерски односи су вам на последњем месту, јер вам се намећу проблеми који долазе из примарне породице, било да се ради о родитељима или браћи и сестрама. Вољена особа може погрешно да схвати ситуацију, па би било корисно да о свему отворено поразговарате.

ЗДРАВЉЕ Алергије.


ВАГА (23.9 - 22.10)

ПОСАО Посао се гомила а ви се у томе све слабије сналазите. Иако напредујете на месту где се налазите, то није довољно да би вас мотивисало да се још више потрудите. Све оно што ће вам се ове недеље дешавати биће у служби онога што вас чека у будућности. Будите према свима љубазни и добронамерни јер не знате за шта ће вам неко затребати.

ЉУБАВ Ближи се крај једне фазе. Вољена особа је расположена за значајне промене, а ви то као да не увиђате. Мало пажње партнеру и додатно стрпљење могу да освеже везу која је запала у колотечину. Уколико то пропустите извесно је захлађење односа, а некима чак и раскид везе.

ЗДРАВЉЕ Прехлада.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

ПОСАО Пуни сте енергије. Почетак недеље је обележен стресним дешавањима из којих ви излазите као победник. Добар исход вас пуни додатним самопоуздањем, па размишљате о даљим променама. Ако се препустите тренутном расположењу постоји велика шанса да у духу еуфорије повучете потезе који би вам, дугорочно, нанели штету.

ЉУБАВ Привлачи вас особа која или није слободна или веза с њом, из неког разлога, није могућа. Тајна преписка, платонски однос и маштање, довољни су да се осећате сјајно, као да сте на таласима заљубљености. Тајна ће бити разоткривена уколико се на време не зауставите.

ЗДРАВЉЕ Проблеми са синусима.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

ПОСАО Размишљате како да побољшате ефикасност и на брз начин се домогнете значајне своте новца. Без обзира на то што ситуација може да делује обећавајуће, не занемарујте то да све што ових дана отпочнете прети да се заврши фијаском. Останите с обе ноге на земљи, нарочито уколико у свом раду баратате већом свотом новца која није ваша.

ЉУБАВ Подршка партнера постаје напорна јер вас он, на неки начин, обавезује на нешто на шта у будућности знате да нисте спремни. Осећате се уловљено, па вас тај несклад у односима узнемирава. На вама је да одлучите да ли сте спремни и по коју цену да се одрекнете сопствене слободе.

ЗДРАВЉЕ Проверите крвни притисак.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

ПОСАО Добијате интересантне пословне предлоге. Све вам звучи реално и крајње повољно, али рок у коме морате да донесете одлуку је прекратак. Иако је све наизглед повољно, није у вашем духу да доносите важне одлуке на брзоплет начин. Док се ви колебате шанса ће проћи, а вама ће преостати кајање. Будите одлучни и брзи, резултати неће изостати.

ЉУБАВ Заузели сте став од кога не одступате ни милиметар. Чекате да друга страна повуче потез којим би ваша веза добила право обличје. Иако сте, можда, у праву, не би било лоше да ипак кренете и ви у сусрет, чиме бисте вољеној особи дали до знања да су вам жеље обостране.

ЗДРАВЉЕ Чувајте плућа.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

ПОСАО Ухватила вас је огромна нестрпљивост. Ви видите шта и како долази у будућности, али не разумете како то да други људи не увиђају исто. Док се тако нервирате, време пролази, а ништа се не мења. Потиснута тензија и ишчекивање прете да ескалирају у виду импулсивне реакције којом бисте упропастили све што сте до сада изградили. Останите стрпљиви.

ЉУБАВ Као и у послу, тако и у љубави, мучи вас нестрпљење. Једноставно, ви више не можете да чекате. Срећна вест је да нећете још дуго трпети, промене стижу у блиској будућности. До тада, останите смирени и не доносите преране закључке јер могу бити потпуно погрешни.

ЗДРАВЉЕ Болови у грлу.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

ПОСАО Могућа је понуда за партнерство са особом која вам у живот долази као неко ко жели да вас нечему научи. Идеја вам звучи сумњиво, јер је све много сувише добро да би било реално. Интуиција вас не лаже. Без обзира на то што особа која вам се намеће није преварант, њен план није довољно реалан да бисте се ви некритички упустили у његову губитничку авантуру.

ЉУБАВ У партнерским односима влада затишје. Вољена особа делује себично и нестрпљиво. Ваша романтичност, ових дана, трпи ударце, јер вас околности терају да ситуацију сагледате на реалан начин. Не губите наду, овај период је краткотрајан и пролазан.

ЗДРАВЉЕ Проверите хормоне.