ОВАН (21.3. - 20.4.)

Љубав Ове недеље ћете бити врло шармантни и заводљиви, због чега ће многи пожелети да вам се приближе како би били у вашем друштву. На неком предавању или спортској трибини, крајем периода, можете да упознате Вагу или Близанца, ако сте слободни. Уколико сте заузети, одвојите време да отворено поразговарате са партнером.

Посао Захваљујући вашој енергичности и продорности, у овом периоду можете да реализујете зацртане планове. Мада ће финансијска ситуација бити боља него што сте очекивали, избегавајте непотребне трошкове. Чувајте се да не постанете жртва сплетки или оговарања.

Здравље Уведите редовне оброке са доста бареног меса и салата, као и свежег воћа.


БИК (21.4. - 21.5.)

Љубав Наглашен знак Шкорпије у коме се налазе Јупитер и Венера, владалац поља партнерских односа, у први план ставља ваш однос са вољеном особом. Пут у иностранство доноси вам страствени сусрет са неким кога познајете преко посла. Ако сте слободни, на службеном скупу очекује вас сусрет са харизматичном особом.

Посао Ваша поузданост и лидерске способности, ове недеље долазе до пуног изражаја. Инконјункција између Меркура у Девици и Урана у вашем знаку, упозорава да избегавате подизање кредита. У време прве Месечеве четврти, 16. септембра, будите опрезнији ако сте учесник у неком судском спору.

Здравље Конзумирајте више млечних производа и плодова мора.


БЛИЗАНЦИ (22.5. - 21.6.)

Љубав Са Венером у тајанственој Шкорпији, знаку у који пада ваша шеста астролошка кућа, можете да упознате особу са којом ћете да успоставите и пословну сарадњу. Уколико сте у браку или дужој вези, средином недеље, партнер намерава да вас изненади неким поклоном или путовањем на занимљиву дестинацију.

Посао Ваш владалац Меркур близу Сунца повољно утиче на ваше послове, чинећи вас рационалнијим и прилагодљивијим, нарочито ако сте приватник. Изазован аспект са Ураном упозорава да крајем периода будете опрезнији ако сарађујете са странцима. Поведите више рачуна о томе како улажете и трошите новац.

Здравље Ослободите се „грицкалица“ и газираних пића.


РАК (22.6. - 22.7.)

Љубав Позиција Меркура, планете комуникација близу Сунца у Девици, наговештава могућност сусрета са неким воденим или земљаним знаком, највероватније на краћем путу или предавању. У време прве Месечеве четврти, 16. септембра, ослоните се на здрав разум, а не на интуицију.

Посао Уколико се бавите креативним занимањем или сте присутни у јавности, због посла, могу да вам се укажу сјајне шансе. Аспекти са Ураном упозоравају да будете опрезнији, ако сарађујете са странцима из земаља немачког говорног подручја. Поведите рачуна о документацији и вредним предметима.

Здравље На вашем јеловнику требало би да се нађе више грилованог поврћа и бареног меса.

DepositphotosЛАВ (23.7. - 22.8.)

Љубав Венера, планета љубави и новца у астролошком пољу љубави и посла, наговештава могућност уласка у везу са неким кога сте до сада познавали углавном преко службених контаката. Меркур, владалац поља новца, у напетом аспекту са Ураном, владаоцем поља љубави, неповољно утиче на однос са партнером, али и члановима породице.

Посао Хармонични аспекти вашег владаоца Сунца и Марса, симбола успеха, угледа и иницијативе, иду вам у прилог уколико се бавите занимањем због кога сте присутни у јавности. Сарадња са странцима доноси вам увећање прихода. Поведите рачуна о односу према млађим сарадницима.

Здравље Једите више бареног поврћа и пијте свеже цеђене сокове.


ДЕВИЦА (23.8. - 22.9.)

Љубав У овом периоду, привлачите пажњу супротног пола па ће многи пожелети да вам се приближе. Ваш владалац Меркур, планета комуникација у астролошкој кући личности у хармоничним аспектима са Марсом, планетом сексуалности, наговештава могућност страственог сусрета са неким воденим знаком на службеном путу.

Посао Одлична моћ опажања и сјајне идеје, адути су са којима ћете придобити сараднике али и нове партнере. Ипак, у првој половини периода, избегавајте ризичне финансијске трансакције и непотребне трошкове, нарочито ако планирате купопродају некретнина или покретање приватног бизниса.

Здравље Конзумирајте више лаганих чорбица од поврћа и воћних салата.


ВАГА (23.9. - 22.10.)

Љубав Ваш владалац Венера у астролошкој кући љубави чини вас сентименталнијим и осетљивијим. Такође, већа је могућност проширења породице. Ако сте слободни, може да вам се допадне неки уметник, спортиста или дизајнер. Уколико сте у браку или дужој вези, крајем недеље избегавајте расправе са вољеном особом.

Посао Меркур близу Сунца у кући посла под утицајем Марса, симбола акције, доноси вам професионалну сатисфакцију. Ако се бавите креативним занимањем, у првој половини недеље указују вам се шансе за напредовање у каријери. У другој половини периода, можете да очекујете новчане добитке.

Здравље Једите више интегралног пиринча и лиснатог зеленог поврћа.


ШКОРПИЈА (23.10. - 22.11.)

Љубав Са Венером, планетом љубави у вашем астролошком пољу личности можете да обновите везу са бившим партнером. Ако сте у вези са неким ко често путује или ради у страној фирми, могући су чешћи растанци и обрти на емотивном плану, нарочито ако се ради о неком Лаву или Овну. Средином недеље можете да упловите у везу са Раком.

Посао Владалац поља финансија, Меркур, под утицајем једног од ваших владалаца Марса, доноси вам увећање прихода и могућност сарадње са странцима. Напети аспекти са Ураном, симболом неочекиваних ситуација, опомињу да избегавате стресне ситуације и расправе са сарадницима.

Здравље Уврстите у исхрану више намирница са семенкама и сусамом.

Depositphotos


СТРЕЛАЦ (23.11. - 21.12.)

Љубав Планета љубави и лепоте Венера иде ка вашем владаоцу Јупитеру у астролошкој кући тајни, најављујујући узбудљив емотивни период. Крајем недеље, ваш авантуристички дух може да вас одведе у загрљај Водолије или Лава. Избегавајте расправе са брачним или дугогодишњим партнером, нарочито ако се ради о неком ваздушном знаку.

Посао Пословна путовања биће идеална шанса да увећате приходе, уколико се бавите креативним занимањем. Средином периода, интуиција може да вам помогне да постигнете договор о исплативом послу. Ипак, будите опрезни уколико сарађујете са Биком, Раком или Шкорпијом.

Здравље Конзумирајте више интегралног пиринча и бареног меса и рибе.


ЈАРАЦ (22.12. - 20.1.)

Љубав Склони сте идеализовању у љубави па би ове недељ е требало да се клоните једне егоцентричне Водолије или напорног Бика. Венера се приближава Јупитеру у 11. пољу, због чега расту шансе за улазак у везу са Раком. Позиција Меркура може да вам донесе контакт или познанство са млађом или младоликом особом.

Посао Венера у секстилу са вашим владаоцем Сатурном, најављује могућност сарадње са странцима, ако ваше занимање има везе са спортом, науком или медицином. Марс, планета акције у астролошком пољу новца, доноси вам зараду преко послова са партнерима из прекоокеанских земаља.

Здравље Конзумирајте више млечних производа, бадема, ораха и биљних чајева.


ВОДОЛИЈА (21.1. - 19.2.)

Љубав Ваша својеглава и бунтовна природа може да буде разлог евентуалних неспоразума са партнером, нарочито уколико се ради о неком ватреном знаку. Венера, планета љубави у астролошкој кући каријере доноси вам симпатије супротног пола на послу. Крајем периода, очекује вас сусрет са особом која често путује због посла.

Посао Ваш владалац Уран у напетом аспекту са планетом новца, упозорава да избегавате сумњиве пословне аранжмане или сарадњу са странцима. У време прве Месечеве четврти, 16. септембра, можете да се надате увећању прихода, нарочито ако сте због посла присутни у јавности.

Здравље Оријентишите се на исхрану базирану на бареном поврћу и риби.


РИБЕ (20.2. - 20.3.)

Љубав Са Венером, планетом љубави у деветој астролошкој кући у опозицији са Ураном, симболом изненађења, на већем скупу можете да упознате особу чије занимање има везе са медицином, научним радом или фармацијом. На краћем путу у иностранству или предавању очекује вас сусрет са неким ко се бави уметношћу.

Посао Ваш владалац Нептун, планета инспирације у тригону са Меркуром, доноси вам одлазак на стручно усавршавање у иностранство. У другој половини периода добијате две исплативе понуде, од којих једна има везе са странцима. У време прве Месечеве четврти, 16. септембра, избегавајте непотребне трошкове.

Здравље Једите више свежег воћа и поврћа и пијте биљне чајеве.