ОВАН

Поље комуникације долази до потпуног изражаја. У једном тренутку наћи ћете се усред велике групе људи, уплетени у разне разговоре који се тичу ваше професионалне оријентације. Не залећите се, јер ће реализација тих преговора бити одложена.

БИК

Прихватили сте обавезе за које немате довољно капацитета. Превише информација узрокује стрес, због кога постајете упадљиво расејани. Пре него што направите непоправљиви превид, затражите помоћ сарадника. Преправите свој распоред и све ћете постићи.

БЛИЗАНЦИ

Очекује вас необично велика пословна активност. Као да су се данас сви сетили да им је нешто потребно. Ваша ажурност и дисциплина морају бити на завидном нивоу, како бисте испунили очекивања надређених.

РАК

Може вам се учинити примамљива идеја да се поново започнете љубавну везу са особом с којом се то исто у прошлости завршило на непријатан начин. Пре него што подлегнете искушењу, проверите да ли је та ваша потреба дошла из пуке досаде.

ЛАВ

Отворено супротстављање особама које су по статусу изнад вас може вам додатно искомпликовати већ затегнуте односе које нисте у стању да разрешите. Није важно да ли сте у праву, држите се само свога посла, а мишљење задржите за себе.

ДЕВИЦА

Изложени сте великом притиску. Ваша педантност вам не дозвољава да ствари остављате недовршеним. Количина обавеза у односу на време којим располажете даје слику да сте себи креирали хаос због кога ћете завршити у кревету.

ВАГА

Самопоуздање је на узлазној путањи, па због тога сарадницима није лако да држе корак с вама. Ваша директност није пријатна околини, али је вама корисна. Ослушните своју интуицију, једна наизглед банална идеја може бити добитак за вас.

ШКОРПИЈА

Предстоји вам предлог за путовање, сарадњу са иностранством или учење уз исплатив посао. Уколико не реагујете брзо можете пропустити ову неочекивану шансу. Иако нисте расположени да ризикујете, овог пута то покушајте, јер ће вам се исплатити.

СТРЕЛАЦ

Ако успете да дан отпочнете без кашњења и одлагања, могу вам се пружити интересантне могућности, посебно ако је ваш посао у вези са иностранством. Не увлачите пријатеље у своје подухвате, решавајте своје проблеме сами.

ЈАРАЦ

Пружа вам се шанса да започнете нешто ново што ће вам се вишеструко исплатити. Будите брзи, јер цео посао би могао да измакне, нарочито ако у то уплетете још неког. Не мешајте интерес и пријатељство, да не бисте остали разочарани.

ВОДОЛИЈА

Правите се да не примећујете незаинтересованост вољене особе. Мислите да ћете игнорисањем избећи проблем, а истина је да заташкавањем погоршавате већ напету ситуацију. Поразговарајте, ствари нису црне, како вам се то тренутно чини.

РИБЕ

Љубавни живот је у центру пажње. Главна тема су лажи или прећуткивања, било да су ваше или вољене особе. Неизвесност исхода може проузроковати велику непријатност због које ћете се осећати чак и болесно. Савладајте страхове, јер криза је пролазна.