ОВАН

Добијате нова задужења. С обзиром на то да је у питању област у којој се нисте опробали, покренуће вас велики изазов. Доказаћете себи, а и другима, колико су велике ваше способности. Не залећите се, нисте непогрешиви.


БИК

Враћају вам се самоувереност и оптимизам. Имате прилику да изгладите старе неспоразуме и поново покренете активности са људима које сте пре извесног времена елиминисали. Ваша убедљивост може донети резултате ако будете у свему искрени.


БЛИЗАНЦИ

Уморни сте од чекања. Мислите да ћете се смирити ако одмах разрешите све заврзламе и недоумице које вас муче неко време. Не будите нестрпљиви и брзоплети, јер грешке које бисте данас могли да направите, у будућности би биле непоправљиве.


РАК

Муче вас страхови. Живот организујете на само вама јасан начин, а то вас излаже критици ближњих. Нисте расположени за убеђивања и дуге исцрпљујуће разговоре, а без тога не постоји начин да себе оправдате. Будите толерантнији.


ЛАВ

Пажљиво испланирајте дан и бићете у прилици да изградите нову пословну стратегију која ће вам дугорочно донети резултате на које ћете бити веома поносни. Усредсредите се на посао, а љубав и породичне односе оставите по страни.


ДЕВИЦА

Ситуација није сасвим стабилна, али то је за вас ипак у другом плану. Ускоро ће се финансије побољшати, па ће то допринети томе да се осећате сигурније, а самим тим и задовољно. Дан није повољан за покретање неких значајнијих корака на пословном плану.


ВАГА

Имате прилику да научите како после сваког лошег долази нешто добро. Проблем вашег тренутног стања је изостанак подршке на коју сте рачунали. Можда је прави тренутак да размислите шта желите, да вам ласкају или да вас искрено критикују.


ШКОРПИЈА

На почетку нешто није било по вашој вољи, а онда, када су ствари кренуле онако како желите, изгубили сте интересовање. Суочавате се с људима којима није јасно ваше променљиво расположење, не знају како да вам угоде. Будите фер и уважите туђе потребе.


СТРЕЛАЦ

Сплетом околности долазите на место где ваша промишљена природа долази до потпуног изражаја. У прилици сте да кратким саветом решите велику збрку, али нисте сигурни да ли треба да се умешате. Више верујте у себе, нема потребе да толико анализирате.


ЈАРАЦ

Свој љубавни живот сте математички израчунали, па, према вашем мишљењу, не постоји шанса да ствари не буду онакве како сте их ви замислили. Превиђате да није лако предвидети развој догађаја, нарочито ако су у односе укључене и емоције.


ВОДОЛИЈА

Уколико тражите посао, дан доноси интересантну прилику у којој ће се указати могућност прихватљивог решења. Будите отворени за све предлоге, једна необична понуда би могла бити веома важна јер вам дугорочно доноси значајну корист.


РИБЕ

Уколико се нађете у прилици да потпишете нека документа, будите опрезни, јер вам се може поткрасти грешка коју касније нећете моћи да исправите. Ваше променљиво расположење може збунити партнера и навести га да помисли да га више не волите.