Ако желите да освојите Вагу или Водолију будите неоптерећени, комуникативни и што опуштенији. С Рибама и Раковима треба стрпљиво, а код Близанаца ће најбоље да “упали” разговор о музици и филмовима...

ОВАН ТРАЖИ УЗБУЂЕЊЕ И АКЦИЈУ

Покажите му да волите изазов и узбуђења. Реците да вас занимају мушке ствари типа технике ратовања или вратоломне вожње глисером и већ сте на пола пута до његовог срца.

Похвалите се да волите да гледате путописне филмове и документарце о дивљим животињама и неистраженим пределима. Кад почне занесено да прича о идеалима, не рушите му их хладном логиком и сарказмом. Ако се прилагодите његовим егоцентричним ставовима и захтевима, имаћете кључ за његову душу.

БИК ВОЛИ ДА ВОДИ РАЗГОВОРЕ О НОВЦУ И УМЕТНОСТИ

Он је хедонист који не може да живи без комфора, топлине дома и материјалне сигурности. Ако примети да сте породични тип, то га неће оставити равнодушним, а како је велики гурман, чешће му спомињите како сте “уметник” у кухињи. Убрзо би могао да пожелида са вама експериментише у кухињи.

Најслађе су му теме о новцу и материјалним стварима па ће у разговору брзо да се похвали плановима које има за кућу, земљиште или викендицу. С обзиром на то да је Бик велики естета, разговори о сликама, изложбама и уметности ће да га одушеве, јер он воли све што је лепо.

БЛИЗАНЦИ ДУХОВИТО КОМЕНТАРИШУ ДРУШТВЕНЕ ДОГАЂАЈЕ

С овим знаком треба да водите дебату о политици и спорту на врцкаст начин, јер он у свему тражи хумор и иронију, чак и кад је реч о озбиљним стварима. Воли филм, позориште, телевизију па га разговори о томе развеселе.

Ако желите да се “уклопите” у његово друштво, будите добро упућени у све могуће трачеве, информације о догађањима у граду и са њим оговарајте звезде са естраде.

РАК ОБОЖАВА ОТАЏБИНУ, ИСТОРИЈУ И ПОРОДИЦУ

Уколико желите да освојите Рака током разговора би требало да истакнете љубав према отаџбини, јер он управо обожава о томе да говори. Покажите љубав према породици, кући и животињама, а у шетњи с њим дивите се другој деци и реците како бисте волелида имате велику породицу.

Ако га позовете код себе да погледате романтични филм, по могућности “црно-бели”,разгалићете га. Обожава историју и старе културе па ће на ваш спомен “добрих старих времена” пронаћи материјал за даљи разговор.

ЛАВ ЦЕНИ БРИГУ О ИЗГЛЕДУ И ПОСЛОВНИ УСПЕХ

Ако желите да придобијете његову пажњу, морате да се покажете да сте на висини његових жеља у како у интелектуалном тако и телесном смислу. Прикажите се као пословно успешни, самостални и материјално потковани.

Ускоро ће да почне да вам открива своје високе амбиције и у вама видети жену вреднупажње. Припадник овог знака воли да се брине о властитом изгледу и кондицији па се баш испред њега похвалите да сте малопре изашли из теретане или beauty-центра. Убрзо би могао да вас позове да видите његову малу кућну теретану.

ДЕВИЦИ СУ НАЈВАЖНИЈИ ПОСАО И ЗДРАВЉЕ

Преобразите се у педантну, реалну, штедљиву и пословну особу. Наведите га на разговор о његовом послу, то му је неисцрпна тема. Уколико започнете разговор о његовом омиљеном писцу, последњем филму који је гледао код њега ћете да постигнете жељени учинак.

Он жели да буде здрав па ће га да га одушеви ваша кућна литература о њези тела. Скренете ли на тему о јелу, истакните да пазите на калорије и волите здраву храну.

ВАГА НЕ МОЖЕ ДА ОДОЛИ ИЗЛАСЦИМА, КУЛТУРИ И МОДИ

Ако покажете да сте екстравагантна жена која у друштвеном животу ужива пуним плућима, велики су изгледи да ћете заинтересовати мушкарца Вагу.

Различита места окупљања хране таштину и осећај за лепо припадника овога знака, па ћете пробудити његов интерес када покажете да сте "културно оријентисани".

Припадник овог зодикајака радо иде на сва места на којима се стапају лепота, стил и добар укус, па му реците да често посећујете музеје, изложбе и концерте.

Воле све теме везане за моду и лепоту.

ШКОРПИЈА УЖИВА У РАЗГОВОРИМА О ПОЛИТИЦИ И СЕКСУ

Мушкарца Шкорпију занима све интригантно и мистично, па је страствени љубитељ филмова страве и ужаса, као и крими романа. Обожава да разговара о политици и прати сва политичка догађања у свету, те му ставите до знања да вас то занима.

Освојићете га ако му признате да сте претплаћени на неколико еротских часописа или да у кућној колекцији имате право богатство еротских филмова. Секс му је главна преокупација и о њему може да расправља сатима.

СТРЕЛАЦ "ПАДА" НА СПОРТОВЕ И ЗДРАВ ЖИВОТ

Припадника овог знака заинтригираћете пословицом “у здраву телу здрав дух” те, док Ваш Стрелац трчи или игра тенис, похвалите се да се бавите сличним активностима. Тад ћете моћи сатима да разговарате о витаминима, протеинима, вежбама и свим чудесима за обликовање тиела.

У току необавезног разговора кажите да морате да идете кући јер почиње утакмица, и предложите да се видите после. Вероватно ће вас позвати за пола сата и са одушевљењем ће да коментарише са вама резултат.

Истакните да обожавате путовања и егзотичне земље, као и да бисте радо ишли на сафари или возили рели.

ЈАРЧЕВЕ ИНТЕРЕСУЈУ ТЕМЕ О ИМОВИНИ И ПОЛИТИЦИ

Занимајте се за његов посао и оставите утисак штедљиве особе која зна да улаже у будућност. Причајте му о свом послу и примањима, некретнинама, кредитним картицама или имовини, што ће он пратити здушно и неће моћи да сакрије задовољство.

Нешто бисте морали да знате и о политици јер је упућен у све, па ће то очекивати и од вас. Изнесите своја страхове о рупама у озонском омотачу и несигурности света у ком живимо, и тако ће у вама да види сродну душу.

ВОДОЛИЈА ЈЕ ЗАВИСНИК ОД ТЕХНОЛОГИЈЕ

Све што је авангардно буди му знатижељу, те можете да покренете разговор о животу на другим планетама, кометима или црним рупама. Похвалите се да обожавате научну фантастику и да имате таквих филмова код куће.

Будите уверени да ће припадник овог знака да вам се понуди да га гледате заједно. Фасциниран је модерном технологијом, тако да би свакако требало да имате компјутер.

Правите се да вас лудо занима информатички свет, али објасните да сте само почетник, а он ће срећа да долепрша до вас и пренесе вам своје знање.

РИБЕ - УРОНИТЕ С ЊИМА У СВЕТ МИСТИКЕ И МУЗИКЕ

Одушевићете га га ако покажете да се разумете у класичну музику и његујете љубав према уметности. Припадници овог знака обожавају музику, па ће му свака тема о његову омиљеном певачу бити надахнуће да вам о томе прича данима.

Покажите љубав према напуштеним животињама јер их он код куће сигурно има неколико. Брига о здрављу једна му је од омиљених тема, воли и море, али и мистику, религију, као и свет паранормалног.

(Извор: www.24sata.hr)