Познајете себе, своје карактеристике, знате ко вам одговара, али звезде много утичу и на утисак који остављате на друге људе.

Ован

Имате толико одличних идеја, па и енергије док су сви други успавани и мислите да они очекују да их управо ви поведете. Али и други људи повремено имају идеје па би било јако добро кад бисте с времена на време показали стрпљење и саслушали их, па можда чак и уважили. Шта кажете?

Бик

Превише сте тврдоглави. Морате говорити да бисте уопште могли да комуницирате са другима. Беспотребно очекујете од других да вам читају мисли. Напросто, морате више разговарати и отварати се људима. Тиха дурења и неизречена очекивања вас неће баш далеко довести, само компликују живот људима који вас воле.

Близанци

Ако већ дајете обећање, требало би бар и да га се држите. Супер сте и забавна особа и сви воле бити у вашој близини, но понекад заиста повредите људе осећајем да су последњи на листи, све зато јер желите бити добри са свима и што се не знате организовати.

Рак

Људима је стало до вас, али ви то никако у потпуности да схватите и прихватите, већ све неуморно преиспитујете. Уколико увек тражите лоше у нечему, наравно да ћете га и наћи, па други морају око вас ходати као по љускама јајета. Опустите се мало.

Лав

Знамо да ће вам ово можда звучати шокантно, али свет се не врти само око вас. Људи понекад ураде нешто јер су сами тако хтели, а не само зато да би вама нешто доказали. И не, нису сви против вас нити су се сви уротили да вам напакосте. Будите мало реалнији, тада ће вам бити и много лакше.

Девица

Превише сте критични према себи, али и другима. Због тога набијате људима комплексе колико год да вам је срце заправо велико. Застаните мало и покажите љубав, нежност, рањивост - не бојте се, неће вас нико искористити нити мислити мање о вама. Бићете само мање нервозни.

Вага

Сви око вас цене вашу одлучност и преданост, као и јединствен, готово дечји поглед на свет. Али доста више с тим покушајима да угодите свима. Научите да кажете не, заузмите став јер сте због сопствене неодлучности често на ивици снаге, а због тога пате ваши најближи.

Шкорпија

Другима дајете толико тога - љубави, мотивације, страсти, смеха - али морате некада попусти са таквим понашањем којим контролишете све. Не можете наџирати све нити очекивати да све знате. То веома често гуши друге људе.

Стрелац

Можете ли мало да успорите? Ваша потреба да се стално крећете, нешто радите и планирате је сјајна и разлог због ког вас људи воле и воле да су у вашем друштву, али сте најближима некада исувише само у пролазу, дођете, на брзину нешто кажете и одете. То може да буде фрустрирајуће, нарочито ако понекад други желе да сте ту за њих и да им се посветите.

Јарац

Нисмо сви савршени као ви! Јасно, то вам нико никада неће рећи у лице - али погледајте у огледало и видећете да се тако понашате. Сви вас цене због ваших принципа и доследности, али понекад је потребно и мало спонтаности. Видећете колико то забавно може да буде.

Водолија

Од дивног бића које уноси смех и живот у односе лако се претварате у промишљеног мучитеља који уме да ућути и тако нервира друге, или пак да просто побегне од разговора и проблема. Зато они који су вам најближи понекад мисле да бисте их врло лако оставили и заборавили.

Рибе

Тако сте посебна и оригинална душа да људи не могу да верују колико су срећни што вас имају у животу. Дивно је што се толико дајете и трудите око људи, али то понекад резултира тиме да будете повређени. Не повлачите се у себе и не ћутите, тиме кажњавате само оне најближе. Дајте људима увид у своје мисли.

(Zena.blic.rs)