ОВАН

У центру пажње су породични односи, било да се ради о вашој фамилији или породици вашег партнера. Пожртвованост јесте нешто што вас одликује, али овог пута нисте сигурни да ли је ваш ангажман неопходан. Радије бисте слободно време преспавали.


БИК

Око вас се генерише негативна енергија коју сте ви покренули. Чини вам се да вас окружење исцрпљује, а занемарујете то да и ви њих својим зановетањима оптерећујете. Не заборавите, оно што стиже до вас је сразмерно оном што дајете.


БЛИЗАНЦИ

Постоји шанса да се ваша жеља за променом радног места оствари. Водите рачуна, морате бити свесни тога да ако то учините, после тога улазите у потпуно нови живот и нема повратка на старо. Размислите да ли је то оно што желите.


РАК

Враћају вам се самоувереност и оптимизам. Имате прилику да изгладите старе неспоразуме и поново покренете активности са људима које сте пре извесног времена елиминисали. Ваша убедљивост може донети резултате ако будете у свему искрени.


ЛАВ

Мали предах вам много значи. Краткотрајно пуњење позитивном енергијом потпомогнуто је пажњом вољене особа која вас њоме данас несебично обасипа. Уживајте у драгоценој паузи, требаће вам много кондиције за обавезе које предстоје.


ДЕВИЦА

Пуни сте разумевања за друге људе, ипак, припазите, јер вам следе изазовне понуде којима вам неко обећава велики финансијски добитак. Обазриво с новцем данас, јер ако се залетите коцка ће пасти управо на ону страну коју најмање очекујете.


ВАГА

Покушавате да у свој посао унесете иновације о којима дуго размишљате. Чекате повољан тренутак да предлог о томе предочите људима који су одговорни за то. Не смете предуго чекати, преузмите иницијативу и најавите разговор.


ШКОРПИЈА

Добијате нова задужења. С обзиром на то да је у питању област у којој се нисте опробали, покренуће вас велики изазов. Доказаћете себи, а и другима, колико су велике ваше способности. Не залећите се, јер нисте непогрешиви.


СТРЕЛАЦ

Уз мало више стрпљења могли бисте да решите емотивне проблеме са партнером, али не очекујте да вам он прочита мисли. Морате бити искрени, јасни и гласни. Било какво скраћено комуницирање и кратке поруке могу бити узроци неспоразума.


ЈАРАЦ

Добијате позив да се укључите у пројекте који се развијају у вашем окружењу. Од вас се очекује да будете пионир у зачецима новог вида пословања, а ви из неког разлога осећате да то није за вас. Послушајте своју интуицију, повуците се.


ВОДОЛИЈА

Упетљали сте се у зачарани круг. Решење вам се налази испред носа, али ви се упорно држите старе приче која оправдава сву блокаду у којој сте се нашли. Одговорност сваљујете на ближње, превиђате да сте ви креатор своје среће, а не они.


РИБЕ

Коначно бисте могли да донесете одлуку коју тако дуго одлажете. Када једном преломите и победите себе и своју неодлучност, схватићете колико лепоте има у преузимању одговорности. На тај начин дарујете слободу, како себи, тако и партнеру.