ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Венера, владалац астролошке куће посла, крајем периода улази у знак Шкорпије, опомињући вас да избегавате непотребне трошкове и ризичне трансакције. У време последње Месечеве четврти, 3. септембра, можете да успоставите нове контакте са партнерима из земаља енглеског и италијанског језичког подручја.

Љубав Позиција вашег владаоца Марса, симбола сексуалности и импулсивности који се припрема да уђе у Водолију, најављује буру емоција, што ће највише осетити представници вашег знака који су рођени у трећој декади. Тригон између Меркура и Сатурна повољно утиче на комуникацију са брачним или дугогодишњим партнером.

Здравље Чувајте се за воланом.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Марс, планета акције у деветом пољу, у напетим аспектима са Меркуром и Ураном, упозорава да будете опрезнији уколико планирате сарадњу са странцима или путовање у иностранство, нарочито у време последње Месечеве четврти, 3. септембра. После 6. септембра, уласком Меркура у Девицу, финансијска ситуација креће набоље.

Љубав Ваш владалац Венера, планета љубави и новца, прелазећи преко астролошког поља посла образује опозицију са Ураном, што може да вам донесе изненадно раздвајање од партнера, због више силе, највероватније одласка на пут. У првој половини недеље, могућ сусрет са особом која носи униформу на раду.

Здравље Смањите оброке.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао У време последње Месечеве четврти у вашем знаку, 3. септембра, немојте да склапате договоре и да потписујете важне уговоре, боље их одложите за крај периода. Квадрат између Марса и Урана у вашој 12. кући, упозорава да избегавате ризичне финансијске трансакције, нарочито ако се бавите приватним бизнисом.

Љубав Позиције љубавних планета опомињу да избегавате расправе са партнером, изазване његовом љубомором и посесивношћу. Ваш владалац Меркур, 6. септембра, улази у Девицу, образујући сјајне аспекте са Венером и Сатурном који истог дана креће директним ходом, због чега комуникација са партнером постаје боља.

Здравље Могуће реуматске тегобе.


РАК (22.6 - 22.7)

Посао Прелазак вашег владаоца Месеца преко астролошких поља препрека, личности и посла, упозорава да поведете више рачуна о финансијама. У време последње Месечеве четврти, 3. септембра, водите рачуна шта и коме причате. Меркур близу фиксне звезде Регулус, од 4. до 6. септембра, доноси вам контакте са особама на положају.

Љубав Због позиције љубавних планета, немојте да очекујете превише од особе с којом сте однедавно у емотивном односу, нарочито уколико се ради о некој Шкорпији или Рибама. Слободни Ракови, после 6. септембра, када Сатурн, планета прошлости, креће директним ходом, могу да обнове везу са старом симпатијом.

Здравље Проверите крвну слику.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Почеткoм периода можете да очекујете добитке преко послова са некретнинама. Позиција Марса, планете акције, под утицајем Венере, упозорава да не инсистирате на реализацији неких послова. У периоду од 4. до 6. септембра, Меркур у конјункцији са некретницом Регулусом у вашем знаку, доноси вам подршку утицајних особа.

Љубав Због напетих аспеката Урана, владаоца ваше астролошке куће љубави, однос с партнером може да западне у кризу. Ако сте слободни, после 6. септембра очекује вас сусрет са особом од које вас дели већа разлика у годинама, а заузетима доноси могућност одласка на заједнички пут са брачним или дугогодишњим партнером.

Здравље Нервоза.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Уколико се бавите неким креативним занимањем, 3. септембра може вам се указати прилика за неочекивану зараду преко хонорарног посла. Аспекти Урана, симбола дисциплине и одговорности, под утицајем Месеца, крајем недеље доносе вам шансу за напредовање на послу.

Љубав Позиција вашег владаоца Меркура, планете комуникација, опомиње да у првој половини периода избегавате расправе са партнером. Аспекти Сатурна после 6. септембра повољно утичу на ваш однос са вољеном особом, нарочито ако се ради о неком Јарцу. Слободне Девице, на краћем путу, предавању или семинару, могу да упознају млађу особу.

Здравље Потребан вам је одмор.


ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Директан ход Сатурна, планете амбиције преко четврте астролошке куће после 6. септембра, доноси вам шансе за обнову сарадње са странцима, уколико се бавите приватним бизнисом или неким креативним занимањем. Крајем периода, избегавајте непотребне трошкове, ако тргујете некретнинама или хартијама од вредности.

Љубав Позиција вашег владаоца, Венере, симбола љубави, наговештава могућност уласка у романсу са харизматичном особом коју сте вероватно већ упознали преко пословних контаката. Крајем недеље, клоните се непотребних расправа са члановима породице и партнером, нарочито ако се ради о неком Лаву или Овну.

Здравље Избегавајте слаткише.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао У време последње Месечеве четврти, 3. септембра, требало би да се клоните непотребних трошкова, ризичних трансакција и подизања кредита. Директан ход Сатурна преко трећег астролошког поља, после 6. септембра, може да пролонгира правне процесе везане за ваше пословне активности.

Љубав Позиције љубавних симбола, вашег владаоца Марса, Нептуна и Венере, планете која управља вашим астролошким пољем љубави, током целог периода неповољно утиче на однос са партнером, ако сте у браку или дужој вези. Средином недеље, од 4. до 6. септембра, једна Девица ће вероватно успети да скрене вашу пажњу на себе. Риба вам шаље СМС.

Здравље Могуће реуматске тегобе.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Почеткoм периода можете да очекујете новчане добитке преко послова у вези са купопродајом некретнина. Наглашен знак Јарца доноси вам професионалну сатисфакцију, ако сте због посла присутни у јавности. Договор са странцима, који сте недавно склопили, могао би да се претвори у дугорочну сарадњу.

Љубав Средином периода, када Меркур, владалац куће љубави улази у Девицу, можете да ступите у контакт са млађом особом, преко интернета или неке друштвене мреже. Директан ход планете прошлости, Сатурна, у другој половини недеље, најављује сусрет са особом која носи униформу на раду, могуће лекаром или научником.

Здравље Избегавајте љуту и зачињену храну.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Директан ход вашег владаоца Сатурна преко вашег знака, после 6. септембра, повољно утиче на однос са пословним партнерима. Аспекти Урана у ретроградном ходу, планете које симболизују будућност и нове технологије, у другој половини периода, доносе вам шансе за проширење сарадње са иностраним фирмама.

Љубав У првој половини периода искористите наклоност звезда да поразговарате са вољеном особом о неким важним темама, нарочито уколико се ради о некој Риби или Бику. Меркур, симбол комуникација, средином периода, улази у Девицу, подстичући партнерову жудњу за вама, посебно ако сте у другом браку или значајној вези.

Здравље Рекреирајте се.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао У време последње Месечеве четврти, 3. септембра, поведите више рачуна о документацији и будете опрезнији ако планирате купопродају некретнина преко посредника. У другој половини недеље, када један од ваших владалаца Сатурн креће директним ходом, бићете успешни ако радите у медијима, маркетингу или туризму. Избегавајте непотребне трошкове.

Љубав У првој половини недеље немојте да очекујете превише од особе с којом сте однедавно у вези, нарочито ако се ради о неком ватреном знаку. Уколико сте слободни, крајем периода, када се Венера спрема да уђе у еротичну Шкорпију, можете да обновите романсу са некадашњом симпатијом.

Здравље Главобоља.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао У периоду од од 4. до 6. септембра ослоните се на подршку особе на положају. Сатурн у директном ходу и ваши владаоци Јупитер и Нептун, после 6. септембра, повољно утичу на финансије. У време последње Месечеве четврти, 3. септембра, можете да обновите сарадњу са странцима, ако сте мартовска Риба.

Љубав Позиција вашег владаоца Марса, планете сексуалности, у првој половини периода, упозорава да покушате да избегнете ситуације у којима партнер жели да вам наметне своје мишљење. Ако сте слободни, средином недеље, када Меркур улази у ваше поље љубави, очекује вас сусрет са особом од које вас дели већа разлика у годинама.

Здравље Избегавајте алкохол.