ОВАН

У изгледу је новчани прилив који ће ублажити напетост која траје већ неко време. Не преузимајте нове обавезе већ дан проведите у минималним пословним активностима. Током дана могућ је сусрет с необичном особом, с којом је могућа љубавна авантура.

БИК

Приводите крају многе заостале послове с којима сте се мучили извесно време. Коначно се назире епилог нечега на чему сте дуго радили. После дугог чекања прија вам осећај мале победе, па имате право да себи приуштите краткотрајан предах.

БЛИЗАНЦИ

Време је за предах. Расположење поправља сусрет с пријатељима који су у прошлости били део ваше свакодневице. Обиље тема и опуштајући разговори могу бити својеврсна чаробна формула експресног опоравка од свега што вас је у прошлости уморило.

РАК

Пред вама је један напет период, а наговештаји тога стижу током дана. Вести које добијате нису пријатне, али ако се измакнете и реално сагледате комплетну слику, увидећете да је у питању ретка прилика коју морате да искористите.

ЛАВ

Коначно стиже позитиван помак на пословном плану. Разговори са ортацима ће овог пута бити успешнији него раније, јер предстоје занимљиве понуде. Известан је и мањи финансијски добитак, али опрезно с тим, јер следи и трошак.

ДЕВИЦА

Препуни сте неке енергије коју не умете да утрошите. Из неког разлога не умете да употребите и искористите своју интуитивност. Биће вам лакше ако своју интиму поверите најбољем пријатељу, то је особа која ће вас данас најбоље разумети.

ВАГА

Брзи сте, али и непажљиви. Због претеране журбе приморани сте да у ходу правите селекцију о томе шта је битно а шта није. Ипак, с обзиром на то колико сте се залетели, шанса да не направите опасан превид је минимална. Будите опрезни, нарочито у саобраћају.

ШКОРПИЈА

Расејани сте. Обузети сте бригама које сте сами смислили и решавате проблеме који би тек могли да се догоде. Ваша деконцентрисаност и понашање на послу вас могу много коштати, па је боље да се благовремено тргнете и одвојите реалност од маште.

СТРЕЛАЦ

Од јутра не успевате да ухватите ритам са обавезама. Ништа не завршавате према плану. Не расправљајте се са колегама, смирите напетост, непотребно се нервирате због ситница. Због изазовних транзита постали сте преосетљиви. Пазите се вируса.

ЈАРАЦ

Изложени сте великом притиску. Ваша педантност вам не дозвољава да ствари остављате недовршене. Број обавеза у односу на време којим располажете даје слику да сте себи креирали хаос због кога ћете завршити у кревету.

ВОДОЛИЈА

Иако нисте претерано романтично расположени, могућ је неочекивани контакт са неким ко је некада играо важну улогу у вашем љубавном животу. Током преписке добићете увид у то колико вам је данас до те особе стало.

РИБЕ

Иста мета, исто одстојање. Таман кад помислите да сте се померили с места, нова препрека вас враћа на почетну позицију. Нервозом ништа не решавате, неопходно је да сачувате стрпљење. Дан који протиче доноси интересантну животну лекцију.