Ако сте све покушали, и још увек нисте успели да пронађете сродну душу, ништа не губите ако покушате да урадите и ових неколико ствари.

Ован

Вама је потребна особа која ће увек бити уз вас и која ће у сваком тренутку моћи да вам пружи подршку. Њему треба да се свиђа ваша жеља за успехом, а не да га одбија или у најгорем случају плаши. Ваша идеална особа ће такође знати да вас успори и каже вам да одморите пред настављање пута ка одређеним циљевима.

Бик

Како у све стављате 100 одсто енергије, уз вас мора да иде особа која је управо таква – са истим хобијима и жељом да све буде савршено и до краја завршено. Избегавајте особе које не воле или раде све до пола. Када вам покаже колико му значите, било да су у питању спонтани и мали поклони или добро скуван ручак, знаћете да је то особа за вас.

Близанци


У сваком делу вашег живота је потребан баланс, јер сте ви свестрана личност која не зна да се устали на једном месту. Зато вам је потребна особа која воли мир и конзистентност, јер ће вам управо таква особа помоћи да правите најбоље кораке. Када не знате где ћете, куда и како, ваш партнер који је сталожен, ће знати како тачно да вам помогне.

Рак

Ваше емоције су битан део вашег људског бића. Оне имају моћ да вам обликују дан, од јутра до тренутка када легнете на спавање. Потребан вам је неко ко ће разумети ваше емоције и ко ће ва саслушати у сваком тренутку. Ви и емоције долазите у пакету, никако одвојено и то је оно што ваша вољена особа мора да прихвати.

Лав

Ви волите да будете у центру збивања и не можете да замислите живот без мало славе. Имате тип енергије који је за показивање пред публиком. Вама није потребна иста особа, јер може доћи до сукоба услед исте количине пажње која је обома потребна. Зато потражите особу која се слаже уз вашу невероватно велику харизму. Позитивност и ентузијазам су две карактеристике које ваш партнер мора имати.

Девица

Поверење је оно што је вама најбитније, а самим тим и ваш партнер мора да га има. Поверење у вас и вашу везу. И лојалност која избија из вас. Потребно је да показују исту љубав и жељу према вама као што и ви то радите. Хемија игра велику улогу, па се потрудите да је очувате и стално подпаљујете.

Вага

Пронађите неког ко цени исте вредности као и ви и коме је баланс на првом месту када су у питању љубавне везе. Потребно је да заједно улажете исту количину труда у вашу везу и да комуницирате што више.

Шкорпија


За вас је снага и моћ врло битна, па избегавајте особе које теже ка истом. Вама је потребан неко ко ће се осећати заштићено под вашом моћи, неко коме не мсета ваш доминантан дух и неко чије се стрпљење јасно види када наступи ваша тврдоглавост. Ваш партнер треба да вас охрабрује, али и да вам указује на грешке које правите.

Стрелац

Без икакве сумње, ваш партнер треба да буде особа која ће прихватити моменте када наступи ваша спонтаност. Конкретно – не треба да вас у томе спречава нити да вам говори да је то погрешно. Ваш партнер треба да буде независан, баш као и ви, али и узбуђен у тренуцима које проводите заједно. Када пожелите да одете на изненадни пут, партнер треба да буде тај који ће ићи са вама бе икаквог поговора.

Јарац

Можда сте песимистични, али то не треба да вас заустави да покушате да пронађете особу која ће из вас извући најбоље. Вама није потребна особа која не зна шта су одговорност и поузданост. Због ваших високих амбиција, нећете се лако заљубити у особу, али ако вам покаже конзистентност и истрајност – заљубићете се у њу сигурно.

Водолија


Вама је потребан неко ко је оријентисан као и ви: позитиван, друштвен и потпуно спонтан. Ипак, не треба да осећате притисак да морате са том особом бити сваки дан, по цео дан. Нека свако има своје пријатеље са којима ће моћи да се дружи и онда када дођу тежа времена за везу.

Рибе


Како сте једна од оних особа којима је глава стално у облацима, ни вама не би било лоше да пронађете особу која ће вам дати баланс и спустити вас на земљу када је то потребно, нпр. када почнете да се потпуно губите у вашем свету маштања. Али, та особа треба да цени и дели са вама ваше уметничке идеале. Потребна вам је особа која је креативна баш као и ви, али која никада не дозвољава да је свет маште однесе из реалности.

(Женскимагазин.рс)