ВЕНЕРА, планета љубави, једном годишње прелази преко осмог зодијачког знака, па тако 7. новембра улази у Шкорпију у којој је њен утицај иначе ослабљен (љубомора, посесивност, неповерљивост). Међутим, ове године ситуација је нешто другачија, пошто се Венера налази близу Јупитера, планете експанзије и просперитета, који после 12 година поново прелази преко Шкорпије. Поред моћног Јупитера, ту је и Сунце, тако да ће водени знаци, а посебно Шкорпије, моћи да рачунају на подршку особа на положају и пораст шанси за увећање прихода. Крајем недеље, Венера образује и тригон са Нептуном, симболом романтике и љубавног заноса, што ће неким знацима донети судбински сусрет са харизматичном особом или страствену везу.

Пошто Венера симболизује и новац, аспект са Нептуном, планетом инспирације и маште, погодује онима који се баве неким креативним занимањем, писцима, уметницима, музичарима, сликарима, композиторима, плесачима.

ОВАН (21. 3 - 19. 4)

Позиција владаоца вашег астролошког поља партнерских односа под утицајем мистичног Нептуна из поља тајних љубави, наговештава могућност уласка у романтичну везу са особом којој ћете тешко моћи да одолите.

БИК (20. 4 - 21. 5)

Са вашим владаоцем Венером у седмој астролошкој кући очекују вас узбуђења на љубавном плану и могућност уласка у везу са заузетом особом која је присутна у јавности. Поведитерачунаотомегдеикакопланиратедаулажетеновац.

БЛИЗАНЦИ (22.5-21.6)

Почетком недеље, Венера у шестом астролошком пољу образује тригон са Месецом у вашем знаку, тако да можете да упознате некога ко носи униформу на раду. Стиже вам СМС или мејлоднекогаковам јенекадамногозначио.

РАК (21.6-22.7)

Аспекти Венере у вашој петој астролошкој кући, доносе вам на сусрет са уметником или спортистом кога можете да упознате на неком јавном скупу или краћем путу. Партнеру је потребна ваша подршка, нарочито ако се ради о некој Шкорпији.

ЛАВ (23.7-23.8)

Венера у трећем астролошком пољу заједно са вашим владаоцем Сунцем, наговештава сусрет са атрактивном особом, која због посла често путује. Један Стрелац вам шаље СМС, док нека Вага очекује да јој поклоните више пажње.

ДЕВИЦА (23.8-23.9)

Венера у трећој астролошкој кући заједно са Јупитером, владаоцем поља партнерских односа, најављује буран љубавни период, нарочито ако сте у вези са неким воденим знаком. Заузета особа жели да привуче вашу пажњу.

ВАГА (23.9-22.10)

Аспекти вашег владаоца Венере у другом астролошком пољу, расту ваше шанса да у оквиру неког заједничког посла упознате особу која је већ заузета, што неће умањити ваше интересовање за њу. Можетедаочекујетеувећањеприхода.

ШКОРПИЈА (23.10-21.11)

Са Венером и Јупитером у вашем знаку, ви сте знак у тренду, омиљени и популарни, нарочито код супротног пола. На неком јавном скупу можете да упознате харизматичну, али највероватније заузету особу.

СТРЕЛАЦ (22.11-21.12)

Планета љубави и посла у дванаестом астролошком пољу заједно с вашим владаоцем Јупитером под утицајем вашег другог владаоца Нептуна, може да вам донесе тајну романсу или прилив новца преко хонорарног или паралелног посла.

ЈАРАЦ (22.12-29.1)

Са планетом бизниса у једанаестом астролошком пољу можете да успоставите контакте са представницима страних фирми. Неко ко вам је некада много значио, могуће Бик или особа рођена у знаку Риба, жели да вас види.

ВОДОЛИЈА (20.1-19.2)

Са Венером, Јупитером и Сунцем (владаоцем поља љубави), симболима аубави, путовања и особа на положају, у астролошком пољу каријере, у вашем животу може да се појави неко ко вам је некада много значио.

РИБЕ (20.2-20.3)

Позиција Меркура, владаоца поља партнерских односа под утицајем Венере, планете љубави, наговештава могућност уласка у страствену везу с неким чијем ћете шарму тешко одолети. Инвестирајте у послове са странцима из прекоокеанских земаља.