Хуманитарна акција шишања напуштених и уличних (градских) паса биће одржана у недељу, 1. априла у Београду. Купање, шишање и уређивање паса биће потпуно бесплатно за све који се пријаве.

Удружење грумера Србије као иницијатор позива све салоне да се убудуће прикључе хуманитарној акцији и сваке прве недеље у месецу бесплатно шишају напуштене и уличне псе. Према њиховом вишегодишњем искуству, ошишани, окупани и уредни пси (са улице) имају веће шансе за проналажење новог дома.

Прочитајте још - Новосадски пси први на пансиону

Ове недеље, 1. априла, отварају се врата салона “Код Мићка” "by Royal groom" на Врачару, свим удружењима и појединцима који брину о напуштеним и уличним псима Београда и околине, са жељом да се помогне у удомљавању оних који још увек нису нашли своје домове, стоји у са.

Ова целодневна акција осмишљења је у циљу укључивања што већег броја грумера у Србији у решавање проблема напуштених и уличних паса, а у част првог Националног такмичења грумера које ће се одржати 14. и 15. априла у Београду, уз подршку Кинолошког савеза Србије, а под покровитељством ИГА – Интернационалне груминг асоцијације.

Пријављивање можете да обавите поруком на и-мејл адресу mikulja16@gmail.com.