Roma company у Србију доноси производе врхунског квалитета за ваш дом – MagnetPaint и SketchPaint, познатог произвођача MagPaint Europe.

MagnetPaint претвара сваки зид у 'магнетну' површину за магнете !

То нуди широк спектар невероватних могућности за употребу магнета на готово свакој површини.

Чак и на закривљеним површинама на којима су огласне табле и панои неприкладни, MagnetPaint омогућава креативно коришћење простора на зиду.

MagnetPaint је латекс боја на воденој бази са нерђајућим честицама гвожђа и може се и префарбати без проблема. Магнетска снага ће зависити од броја нанетих слојева и величине и чврстоће коришћених магнета.


МАГНЕТНА БОЈА - MAGNET PAINT

Широк спектар могућих примена: код куће, у дечијим играоницама , обдаништима , ресторанима , кафићима , канцеларијама, продавницама или на сајмовима, у образовању или у здравству. Савршено решење за остављање белешки вашим најближима, постављање фотографија или писање листе задатака."ПИШИ - БРИШИ БОЈА" - SKETCH PAINT


SketchPaint - претвара готово сваку глатку површину у површину са карактеристикама пиши-бриши табле по којој се може писати и брисати одговарајућим маркерима.

На тај начин је могуће направити велике просторе за писање и цртање , чак и целе зидове у конференцијским салама , канцеларијама, школама , дечијим собама ....Ако желите да површина буде уједно и магнетна, тада прво као подлогу наносимо MagnetPaint.

SketchPaint је расположив као бели или безбојан премаз, оба у сјајној или мат верзији. Без мириса је и без штетних материја ( без ВОЦ-а )


Уз магнетну боју MagnetPaint и пиши - бриши боју SketchPaint у понуди Roma Company је и велики асортиман одговарајућих изузетно јаких ( неодимијумских ) магнета у разним облицима , маркери за писање по пиши - бриши површинама као и средства за њихово одржавање - чишћење.

(ПР)