Андреа Емилова Иванова (22), студенткиња из Бугарске, одувек је желела да има велике усне, па је одмах након пунолетства одлучила да поради на томе.

До сада је потрошила велику своту новца како би их повећала, а филере је убризгала барем 15 пута. Сваки третман платила је најмање 130 евра.

Иако се подвргла естетским третманима много пута и њене усне, као ни она сама, уопште не личе на оне које је имала пре, Андреа не планира да стане, пише Дејли мејл . Жели још веће. С новим уснама, каже, осећа се срећније и има више самопоуздања.

"Свиђају ми се усне које тренутно имам, више него оне које сам имала пре. Срећна сам јер изгледам лепше. У Бугарској је ово сад модерно", рекла је Емилова која је убризгала разне врсте филера у усне и обишла готово све клинике у Софији.

На друштвеним мрежама добија и комплименте и критике:

"Добијам пуно комплимената за своје усне и изглед од различитих генерација људи широм света. Примам позитивне и негативне коментаре, али они лоши долазе углавном од жена", рекла је Андреа.

Како сама каже, она не сматра да усне могу да буду превелике јер свако има другачију перцепцију. Људи треба сами да одлуче за себе, сматра она:

"Људи треба да имају толику слободу да сами бирају за себе. За мене нема граница", каже Андреа која би волела да има највеће усне на свету, али како каже, велика је конкуренција.Autor: Stil / 24sata.hr