КАДА одлуче да нешто осликају на свом телу, даме углавном пожеле да то буде име особе која им у том тренутку много значи. Већина се одлучи и за цвет или срце, што се тумачи као одраз бунтовничког карактера. Ако на телу имају истетовирану поруку или животни мото, значи да трагају за смислом живота или за савршеном љубављу. Мушкарци се углавном поистовећују са суперхеројима, па се украшавају њиховим сликама, што значи да имају јак его, али да су незрели. Шта још откривају тетоваже?

*Име бившег дечка често остане на телу после краха везе. Оно указује на огромну заљубљеност, која може да избледи чим се појави неко нови. Тада се једно име замењује новим. Исто важи и за мушке тетоваже са женским именом, које откривају да је реч о мушкарцу заљубљиве природе, који верује да је свака жена са којом је - она права.

*Жена са цртежом на грудима или задњици има изражено самопоуздање и жели да остави утисак снажне и посебне личности. Мушкарци најчешће бирају да им тетоважа буде на мишићима руке или ноге, како би привукли пажњу дама.

*Они који имају истетовиран неки мистични симбол њиме поручују да су другачији, али да желе да буду схваћени.

*Уколико уочите име детета на мушком телу, знајте да је реч о веома осетљивом мушкарцу који не крије емоције. И жене су томе склоне, али оне то раде да би деци исказали сву љубав коју осећају, не марећи да ли ће остали то примете.