ЕЛЕГАНТНЕ и женствене капри панталоне, на пречац су освојиле женска срца још шездесетих година прошлог века и постале омиљени модел дама префињеног стила. И ове сезоне незаобилане су у летњим колекцијама познатих светских креатора. Удобне и практичне панталоне изнад глежњева одличан су избор не само за опуштене летње шетње поред мора него и за посао и вечерње изласке.

*Капри панталоне са једноставном мајицом или кошуљом и сакоом уз одговарајуће детаље, ташну и обућу - идеална је комбинација за одлазак на посао.

*За пословни састанак али и неку лежернију прилику, изаберите неки ефектан дезен панталона уз елегантну кошуљу или блузу у нијансама беж, сиве, црне или беле.

*Уз модел од белог платна носите мајице у јарким бојама или обрнуто, панталоне у веселим бојама комбинујте са горњим деловима гардеробе у мирнијим нијансама.

*Беби и металик розе је увек занимљив избор, чак и за посао, уз класичне кошуље и сакое, док их у неким опуштенијим приликама можете комбиновати уз омиљене заводљиве топове.

*Kласична комбинација капри фармерки и кожне јакне, уз додатак занимљивих сандала, торбе и кошуље може бити пун погодак, нарочито ако се водите паролом – мање је више. У сваком случају, изгледаћете атрактивно, модерно и женствено!