ДАНИ су све топлији и ведрији, искористите пријатно пролећно време да одете у породичну шетњу, јер је ово идеална прилика да заједно уживате у природи и уживате заједно.

Заборавите на друштвене мреже, рачунар, мобилни телефон и посветите се најмилијима. Услед бројних обавеза, клинце не виђате онолико колико бисте желели, а они немају прилику да се играју са родитељима. Зато правац у најближу шуму или у парк. И старијима и млађима ће добро доћи рекреација и боравак на свежем ваздуху, уживање у опојним мирисима пролећа. Понесите бицикл или лопту, играјте се са најмлађим члановима породице и препустите се добром расположењу...

Можете да одиграте и партију бадмингтона на пропланку, или да се такмичите у томе ко ће да препозна више различитих биљака, инсеката и птица. Сунчан дан и ведро небо, уз умерени ветар, идеални су и за пуштање змаја, који је последњих година опет популаран међу малишанима.

Наравно, обуците се слојевито, спакујте реквизите за рекреацију, али и кафу и воду да можете да предахнете на некој клупици уместо у кафићу.