Сваке године на Београдском маратону видимо хиљаде посвећених и одлучних тркача који су уложили сате и дане да би се припремили за овај захтеван спорт.

Овај сјајан догађај често прати стигма да може довести од преоптерећења, па се послодавци плаше да ментални и физички изазов тренинга може утицати на ниво продуктивности њихових запослених. У компанији AbelaPharm, међутим, сматрају другачије.

Они цене квалитет, истрајност и упорност, а управо ово су особине које красе сваког маратонца. Баш као и каријера, обука за учешће на маратону захтева огромну количину времена, посвећености и страсти. За све запослене, прави маратонци, истовремено су и праве колеге, јер се црте њиховог здравог карактера преносе на све чланове тима, било да су у канцеларији или трче маратон.

Због тога су сви тркачи који су прошли кроз циљ на овогодишњем Београдском маратону добили позив да аплицирају за посао у овој успешној фармацеутској компанији.

Делимо 5 пакета Exedol (капсуле плус спреј) за здравље зглобне хрскавице

Потребно је укуцати VN (размак) име и презиме, и-мејл адресу и послати на 1055.

Вратиће се порука да је СМС примљен. Цена поруке је 36 динара + основна цена поруке.

Имена добитника ће бити објављена накнадно, након провере пристиглих СМС порука, у оквиру овог текста. Сви добитници ће путем и-мејл адресе, коју су навели у поруци, бити обавештени како могу преузети свој пакет.

Добитници су:

Иван Радојковић

Игор Милићев

Тамара Драгутиновић Поповић

Александра Пешић

Милијана Гаврић