АКО је веровати подацима истраживања које су спровели научници са Универзитета Оксфорд, месец у којем смо рођени одређује чиме ћемо се бавити у животу. Расел Фостер, вођа студије, износи занимљивости о корелацији месеца у којем славимо рођендан и професије која нам лежи.

Јануар

Ако сте рођени у првом месецу, врло је вероватно да ћете радити у банци или пореској управи. Углавном - финансије су нешто што вам "не гине".

Фебруар

Рођени у овом месецу су углавном уметници, али подаци показују да је и много саобраћајних полицајаца први пут свет угледало у фебруару.

Март

Људи рођени у овом месецу су претежно популарни музичари и успешни пилоти. Адреналин им је у крви.

Април

У пролећном месецу је рођено много светских диктатора, као што су Адолф Хитлер и Садам Хусеин, што потврђује тезу да април доноси јаке и манипулативне политичаре.

Мај

Истраживање је показало да се у мају претежно рађају успешни спортисти, али и политичари, као што су Јосип Броз Тито и Џон Кенеди.

Јун

Овај месец је резервисан за шефове, али и за добитнике Нобелове награде. Чак пет њих је рођено у јуну.

Јул

У најврелијем летњем месецу је рођен велики број грађевинаца, возача и уметника.

Август

Рођендан у осмом месецу славе углавном људи из џет-сета, као што је Мадона, али има ту и председника, попут Барака Обаме и Била Клинтона.

Септембар

Учитељи и спортисти се рађају у месецу када почиње школска година.

Октобар

Најдужи животни век имају особе рођене у октобру, а оне су надарене за уметност и шоу-бизнис.

Новембар

Претпоследњи месец је резервисан поново за политичаре или људе који се изграђују као лидери у послу којим се баве.

Децембар

Током последњег месеца у години рађа се велики број зубара, астролога и видовњака, али и највећи број серијских убица и шизофреника.