Екипа "Вечерњих Новости" скувала је најљућу новинарску чорбу, а Сузана Манчић је победник прве "новинарске чорбе" коју је организовала Туристичка организација Војводине у Великој Скадарлији.

Седми Дани Војводине у Београду почели су уз тамбураше такмичењем за најбољу новинарску чорбу, а туристи су у Скадарлији могли да дегустирају и купе ђаконије са севера Србије.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ХРВАТИ ШЕТАЈУ КИНЕЗЕ ПО КАЛЕМЕГДАНУ: Србија препуна туриста, али "кајмак скидају" комшије (ФОТО)

- Кухиња Војводине је укусна, слана и незаменљива - каже Наташа Павловић, директорка Туристичке организације Војводине. - Донели смо дух чарди у срце Београда у Скадарлији. Наредне године организујем ново кулинарски изазов за новинаре.

У среду, 16. октобра, одржава се панел "Ризница укуса Војводине". Највећа атракција је, ипак, топљење чварака које је нарочито одушевило пролазнике у Скадарлији.